hemde ne sıkıcı artık eşimden bile rahatsz lmaya başladım rabbim sonumuzu hayretsin inş.
günaydın kızcelerimmmmm:3
canımm gunaydınnnnnsaol balımm nasılsın mutlu birgün olsun insallahh
haydi hayırlı olsun cnm,dua et bolboll .. Yasinimize katıll
17 yasin_i serifimiz var 41 e tamamlayalım insallahh cuma ya kızcelerimmmben toplamda 9 tane okudum
günaydın kızcelerimmmmm:3
canımm gunaydınnnnnben toplamda 9 tane okudum
günaydın kızcemm..
Ooo masallahh 26 tane oldu o zmn
günaydın kızcemm..
Ooo masallahh 26 tane oldu o zmn
masallh :))) ınsallah cumaya tamamlanır cuma gunu duasını yaparız
Korkma arkadaşım,bende çok fena tırsıyorum o alerten ama en son çektirdiğim sulu ultrasonda şunu anladım,korkunca stres oluyosun,stres olunca da vajen ağzı iyice kuruyo ve o zaman kuru kuru olduğu için sana yapıştığını hissediyorsun,kenarları kesmiyo,acı hissetmiyorsun ama görüntüden tıstığımız için kendimizi kasıyoruz kasıncada azcık acıtıyo gibi geliyo...halbuki acı yok.hem hsg hem sıs çektirmiş biri olarak söylüyorum.eses07 ye de kulak ver,rahat ol! İnşallah aşılamanda tutar:)
sen gitmeden gir topiğe burdan sana iyice gaz verelimde cesaretli gidersin :).
canım benim spekulumdan hiçççççççççççççççççççççç korkma gercekten acıtan bişey degil kac yasındaki teyzelere yapılıyo:)))hihicanım benim daha cok seyi kutlıycaz hadi yaptırda gel insallahhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah canım yaptırırım inş müjdelerle gelirim burada kutlarız artık canım benm
o altin hepsini sokmuyo heralde canım açıyo bacağıın ters tarafından gibi düşün.görmek için iyice onunla bakçak nası görcek bşka türlü zaten sana acıyomu diye sorar doktorun rahatlatır.bitiyo bitiyo bitti gib fln :)
bende burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım nasılsın
bu topik ve siz tatlıcadıların yüzünden 5 dk diye giriyorum 1 saatta zor çıkıyorum kk dan yemek yapacağım ama muhabbete sokmayın beni lütfen bugün dışlayın beni mümkünse
ulen korkma,sakin ..
bizim suçumuz neee
iyim saol cnm sen nasılsın?
dışlamak mıolmaz gitme
yok gülüm olurmu hiç keskin degil.hatta suan tek kullanımlık palstikleri var cogunlukla.ama hiç biri keskin degil
canım iyiyim valla dün iğneye başladık 2 saat önce 2.iğnemi yptım pazartesi kontrolümvar aşılama günü belirlenecek 10 güne olucm herhangi bir terslik olmazsa allahtan doktorum umutlu konuştu inş umutlarımız boşa gitmezzzzzz
ya kuzum sabah komşuma kahvaltıya gitmiştim sonrada eşim eve geldi evin işleri duruyor yani yemeğim yok iş çok yaniii
acımıyomu iğneyi kendinmi yapıyosn kiiii
inş.cnm rabbim tüm isteyenlere versin?amin
tembel teneke
Selam kizlar ben yeniyim :) bende hergun gobekten puregon kullaniyorum cuma gunu kontrol var rabbim isteyen herkese versin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?