infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

sağol canım desteğin için inşllh tutr allah razıolsun hsgdedemi anestezi olmadın?

inşallah canım yaptırırım inş müjdelerle gelirim burada kutlarız artık canım benm

hımmmmm acıyor yani bitiyo bitiyo dediğine göre ben bu korkaklıkla nasıl çocuk doğuracaksam :18:

bende burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım nasılsın

bu topik ve siz tatlıcadıların yüzünden 5 dk diye giriyorum 1 saatta zor çıkıyorum kk dan yemek yapacağım ama muhabbete sokmayın beni lütfen bugün dışlayın beni mümkünse

iyim saol cnm sen nasılsın?
dışlamak mı olmaz gitme

iyim saol cnm sen nasılsın?
dışlamak mı olmaz gitme

canım iyiyim valla dün iğneye başladık 2 saat önce 2.iğnemi yptım pazartesi kontrolümvar aşılama günü belirlenecek 10 güne olucm herhangi bir terslik olmazsa allahtan doktorum umutlu konuştu inş umutlarımız boşa gitmezzzzzz
ya kuzum sabah komşuma kahvaltıya gitmiştim sonrada eşim eve geldi evin işleri duruyor yani yemeğim yok iş çok yaniii

Son düzenleme:

acımıyomu iğneyi kendinmi yapıyosn kiiii
inş.cnm rabbim tüm isteyenlere versin?amin
tembel teneke

Selam kizlar ben yeniyim :) bende hergun gobekten puregon kullaniyorum cuma gunu kontrol var rabbim isteyen herkese versin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acımıyomu iğneyi kendinmi yapıyosn kiiii
inş.cnm rabbim tüm isteyenlere versin?amin
tembel teneke

yok canım acımıyor dün doktor yaptığında acıdı biraz ben bugün yaptım hiç acımadı göbekten zaten

inş canım amin inş hepimz anne olalım inşllh

valla tembelim hem ev iş yapmaktan nefret ederim hemde dağınıklığa pisliğe tahamülüm yok

mecbur yapıyz işte sevsekte sevmesekte temizlik bitip heryer mis gibi olunca içim açılıyor ama yarn kardeşlerim gelecek oyüzden akşamdan yapıyorum yoksa yarın sbah yapardımda ben sabah erken kalkamıyorum arkadaşım yaaaa oyüzden akşamdan bitereyim bari sabaha işim az olsunn ki erken kalkmayayım yemek yapmayı seviyorum ama buarada akşama yemekte ne yapıyorsun bakalım

Selam kizlar ben yeniyim :) bende hergun gobekten puregon kullaniyorum cuma gunu kontrol var rabbim isteyen herkese versin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canım amin inşllh puregon kaçlık kullanıyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…