aynen bende öyle düşünüyorum cnaımpazaretesi doktorumla iyice konuşayım ona göre karar vereciğim
canım iyiyim valla dün iğneye başladık 2 saat önce 2.iğnemi yptım pazartesi kontrolümvar aşılama günü belirlenecek 10 güne olucm herhangi bir terslik olmazsa allahtan doktorum umutlu konuştu inş umutlarımız boşa gitmezzzzzz
ya kuzum sabah komşuma kahvaltıya gitmiştim sonrada eşim eve geldi evin işleri duruyor yani yemeğim yok iş çok yaniii
yok canım acımıyor dün doktor yaptığında acıdı biraz ben bugün yaptım hiç acımadıgöbekten zaten
inş canım amin inş hepimz anne olalım inşllh
valla tembelim hem ev iş yapmaktan nefret ederim hemde dağınıklığa pisliğe tahamülüm yok
mecbur yapıyz işte sevsekte sevmesekte temizlik bitip heryer mis gibi olunca içim açılıyor ama yarn kardeşlerim gelecek oyüzden akşamdan yapıyorum yoksa yarın sbah yapardımda ben sabah erken kalkamıyorum arkadaşım yaaaaoyüzden akşamdan bitereyim bari sabaha işim az olsunn ki erken kalkmayayım yemek yapmayı seviyorum ama buarada akşama yemekte ne yapıyorsun bakalım
günaydın kızcelerimmmmm:3
saol balımm nasılsın mutlu birgün olsun insallahh
haydi hayırlı olsun cnm,dua et bolboll .. Yasinimize katıll
17 yasin_i serifimiz var 41 e tamamlayalım insallahh cuma ya kızcelerimmm
Yarın bir tane okurum :))Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:) ben bu 3.haftam olacak ya evvel çekiyorum cumaları 1000 tane,bugünde 70.000 lem yelide başladım.birde arkadaşlarım niyet edip inşirah okuyalım,her zorlukta bir kolaylık vardır diyor,Kurban olduğum Rabbim kabul eylesin.
Ben rahim filmine girene kadar İnşirah okumuştum ve çok çabuk,çok ağrılı olmadan bitmişti!
sağol canım desteğin için inşllh tutr allah razıolsun hsgdedemi anestezi olmadın?
Selam kızlar bugun gittim doktorakanamam tam acılmadı koyu kahve leke tarzında oluyom iki gün oldum sonra kesildi ara ara oluyo yani doktora söyledim oda ben bilmem sen bileceksin dedi adetmi diye bende bilmiyom ki dedim öyle kaldı iyi o zaman ya ilaç kullan tam kanaman açılsın dedi yada bekle istersen ne yapacağımı bilmiyom yine moralim çook bozuldu bu belirsizlik öldürüyo beni yaa
cnm valla ne bileyim ya adaçayı içiyom şimdi bakalım açar inş.canım pkomu var kahve lekede adet olarak sayılıyo.cünkü bende ilaçla adet olmustum dedim doktora cok az kahve rengi oldu dedim olsun 2 günde olsa azda olsa adet sayılır demişti bence ilaç alma.ben hep ilaçla adet olyom bu ay ilaç almıycam.
masallh :))) ınsallah cumaya tamamlanır cuma gunu duasını yaparız
insallah kızcem:13:
bana acımaz diyosunuz anesteziyi sizden cesaret alıp yaptırmayacağım acırsa sülalenizi sularım bir artık
yokyok acimicak annesi
Selam kizlar ben yeniyim :) bende hergun gobekten puregon kullaniyorum cuma gunu kontrol var rabbim isteyen herkese versin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insallah cnm aramıza hosgeldin aminnnnnnnnn
Yarın bir tane okurum :))Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:) ben bu 3.haftam olacak ya evvel çekiyorum cumaları 1000 tane,bugünde 70.000 lem yelide başladım.birde arkadaşlarım niyet edip inşirah okuyalım,her zorlukta bir kolaylık vardır diyor,Kurban olduğum Rabbim kabul eylesin.
Ben rahim filmine girene kadar İnşirah okumuştum ve çok çabuk,çok ağrılı olmadan bitmişti!
insallah kızcem okuyunca yaz lütfen .. insallah rabbim kabul eylesin ..
Selam kızlar bugun gittim doktorakanamam tam acılmadı koyu kahve leke tarzında oluyom iki gün oldum sonra kesildi ara ara oluyo yani doktora söyledim oda ben bilmem sen bileceksin dedi adetmi diye bende bilmiyom ki dedim öyle kaldı iyi o zaman ya ilaç kullan tam kanaman açılsın dedi yada bekle istersen ne yapacağımı bilmiyom yine moralim çook bozuldu bu belirsizlik öldürüyo beni yaa
ahh kızcem üzülme ..
günaydın kızlarrr.nasılsınız?ben bugün pek iyi değilim.eşimin sonucunu öğrendiğimizden beri çok sıkkındı canım.eşime de belli etmemek için çok uğraştım.öyle içime attığım için bünyem kaldıramadı sabah çok yoğun bi şekilde burnum kanadı.az önce revirden geldik çok şükür ilaçlarla durdu kanama.şimdi daha iyiyim
kuzum üzülmee lütfen nasipse oluruz bizlerde anne
günaydın kızlar dr gidemedim yokmuş bugün cumaya kaldı adetimde başladı zaten o yüzden bat 20 temmuz eses07 eklersin listeye canım
tamam kuzum
üzülmek yok .. rabbim bizleride anne yapar insallahhh ..
bende cok yorgunum dudağım şişmiş yayladan geldik diye mi nedense ..
cok yorgun hissediyorum kendimi kızlar noldu bana :26:
ramazana hasta olarak baslamak istemiorum ins.iyilesirim
merhabalaaaarrr, hatun kişiler napıyonuz bakim
cnm valla ne bileyim ya adaçayı içiyom şimdi bakalım açar inş.
bende cok yorgunum :2: yayladan geldik diye mi nedense ..:26:
cok yorgun hissediyorum kendimi kızlar noldu bana :2::2:
ramazana hasta olarak baslamak istemiorum ins.iyilesirim
otomatiğe bağlamış bu, kız virüs mü girdi bilgisayarına
hamilelik yorgunluğu olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?