infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bebeim benide yazabilirsin bat gunum bgun ama bakalim daha gelen giden yok goguslerim aciyo sadece

anladım cnm calısmak en güzeli aslında sıkılmazsın maddi özgürlük ..
ama ben hem ev hem iş yapmaaıdm.. takıntılıyım hic durmuorum gece ev süpürüodm

Yok onuda yapamiyorum zorunda degilim esim daha cok sevinir ama isimide swviyorum birde maas donemi dha guzel:) yinede Allah onsuz etmesin

Bebeim benide yazabilirsin bat gunum bgun ama bakalim daha gelen giden yok goguslerim aciyo sadece

okkkkk ne zmn bat cnmm

okkkkk ne zmn bat cnmm
Seninki daha guzelmis evet maledef yorucu benim esimde oyle herkesin esi gibi yardimci degil ne yalan soyleyeyim

Saka yaptim sakin yanlis alama canim:) ikisinide seviyorum yoksa esimde cik diyor birde 5 yil emegim var kiyamam

bebegm bn szı hc yanlış anlarmyım sz bnm canlarımsnz ıykı varsnz ıykııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

sedico,elaamm ; daha sizler taze gelinlersiniz sıkmayın canınızı olurrrr

okkkkk ne zmn bat cnmm
Tam bgun canim ama daha bsey yok gelen falan

aminnnnnnnnnnn inş bacım inşş

gitmiyorum fazla nadir şöle bi bakıp çıkıyorum benmle kimse shbet etmzse niye durayım ki

gel bizim topik gece gündüz açık dükkan
sağolsun kızlar hiç boş bırakmılar kalabalıgz

aminnnnnnnnnnn inş bacım inşş

gitmiyorum fazla nadir şöle bi bakıp çıkıyorum benmle kimse shbet etmzse niye durayım ki

ınsanbul faln vardı nden knusmuyolar oradamı knusmuyo yolarım onları

Merhabalar kızlar 1,2,3 derken 5 tane hamiş olmuş çookk sevindim. Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin. Bende yarın hsg çekilceğim inşallah tüplerim açık çıkar. eses içimden bir his eses hamile kalacak diyo ya bu ay yada nisanda bilmiyorum içime öyle doğuyor ben bir kaç defa şahit oldum. Böyle topik açan hemen hamile kalıyor. Nedeni inan çok dua alıyorsun demiştim yaa kulun kula ettiği dua çabuk gerçekleşiyor diye inşallah hamilesindir canım arkadaşlar birbirimize bol bol dua edelim.

tüh cnm önümüzdeki aylara bakalım
insallah bebeklerimiz cok bekletmezlerrr
yeni bat nedir cnm?

canım üzülmüyorum demekki sağlıklı değildi daha öncede 2 kez yaşadım kimyasal gebelik bunla birlkte 3 oldu..canım yeni batta sanırım 27 mart klomenede başladım doktorum başla dedi.. salı günü kontrolüm var bakalım:))

Son düzenleme:

Kizzzzz biz dertdasiz yoldasiz dualarda bulusuyoruz insallah bebislerimizde gelir bebisdas oouruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…