kızım ama 1 sene 9 ay nedemek olmaması her ay hüsran seenn 1 senedr ıstyn bn 1sene 10 aydr
Kizzzzz biz dertdasiz yoldasiz dualarda bulusuyoruz insallah bebislerimizde gelir bebisdas oouruz
aminnnnnnnnnnn inş bacım inşş
gitmiyorum fazla nadir şöle bi bakıp çıkıyorum benmle kimse shbet etmzse niye durayım ki
Merhabalar kızlar 1,2,3 derken 5 tane hamiş olmuş çookk sevindim. Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin. Bende yarın hsg çekilceğim inşallah tüplerim açık çıkar. eses içimden bir his eses hamile kalacak diyo ya bu ay yada nisanda bilmiyorum içime öyle doğuyor ben bir kaç defa şahit oldum. Böyle topik açan hemen hamile kalıyor. Nedeni inan çok dua alıyorsun demiştim yaa kulun kula ettiği dua çabuk gerçekleşiyor diye inşallah hamilesindir canım arkadaşlar birbirimize bol bol dua edelim.
canım üzülmüyorum demekki sağlıklı değildi daha öncede 2 kez yaşadım kimyasal gebelik bunla birlkte 3 oldu..canım yeni batta sanırım 27 mart klomenede başladım doktorum başla dedi.. salı günü kontorlüm var bakalım:))
kızım ama 1 sene 9 ay nedemek olmaması her ay hüsran seenn 1 senedr ıstyn bn 1sene 10 aydr
:2::2::2::2::2::2::2::2:
ayyy aynı andada hamışdaş olsak
Elaaammm gldim bende bitanem aranizaaa :-*
Elaaammm gldim bende bitanem aranizaaa :-*
Rabbim bizlere de verrrrrrrrrr
hosgeldin dilekcim
geldim geldim gelirim artık sıcak yere benziyor balım tşk ettimgel bizim topik gece gündüz açık dükkan
sağolsun kızlar hiç boş bırakmılar kalabalıgz
ınsanbul faln vardı nden knusmuyolar oradamı knusmuyo yolarım onları
dua etmez miyizz?işimiz gücümüz bu .. Rabbim hayırlı evlatlar nasip et aratmaaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun cnm haydi bakalım hamis kalmayan kalmasın:52
ela m beni duygulandırdın aglıyorum
kızlar ben çok kötüyüm içimde acayip bi sıkıntı var ağlayıp duruyorum kimseyede bişey söyleyemiyorum bebek konusunu bilmiyolar çünkü Allah rızası için bana dua edin de düzeliyim ne oldu anlamıyorum ama yoruldum artık çok kötüyüm
hsgeldın bebegmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu topık canlı inş hep bole olur
benimde bozuldu psikolojim
psikolojik destek almak istiyorum ama :26::26:
ilaç içip uyumak istemiyorumm bennn
aglamk yok çalışmalara devmmmmmmmmmmmmmm
moral olsun diye listedeki yerime bakıyım dedim ama listede de yokum
bnde belırtı hc yok zaten herkezde degsyomus
kımyasal mı cnm
7gun once yaptım cıkmamstı cnm 1yıl 9aydr evlıyım ve ogunden berı ıstyorum ama olmadı
haklısın aglamak fayda degil ...
Gel bebegim annen beklior senii
tatlım bat gectimi?liste ful dolu batını yaz ekleyeyim :26:
geldim geldim gelirim artık sıcak yere benziyor balım tşk ettim
insabul çok bşka be elam süper bi insan gercekten ama bebişi üzüyo çok sık giremiyo
bu arada sen niye kan vermiyorsun ki :26:
ağla ağla içim dışıma çıktı kesin adet olmak üzereyim onun duygusallığı bu
kızlar merhaba ben dün testte 5,32 çıkmıştı ya gece adet oldum malesef((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?