Olmaz mı canım,insanız sonuçta...Duygularıımız var ve bu yaşananlar çok çok ağır.
Bende ilk negatif denemeden sonra bunalıma girdim...Sonrasında aldığım tüm olumsuz haberler ise yıkım üstüne yıkım oldu.Artık son umut bir doktor var ona gideceğim.Bakalım ne derse o.Gerçekten çünkü daha fazla savaşmaya maddi manevi gücüm yok.Artık tüp bebek diyorum başka çaresi yok. Ilk tedavi yüzünden ağır travma geçirdim o yüzden doğal yoldan olmazsa bile aşıLama ya yetecek kadar değerlere ulaşalım dedik ama olmadı malesef .. 2 sene sonra tekrar tüp bebek düşünmek beni çok üzüyor şu anda 2 koca yıl boşa geçmiş..
Zorlu bir süreç yaşayan bilir gerçekten
Bende ilk negatif denemeden sonra bunalıma girdim...Sonrasında aldığım tüm olumsuz haberler ise yıkım üstüne yıkım oldu.Artık son umut bir doktor var ona gideceğim.Bakalım ne derse o.Gerçekten çünkü daha fazla savaşmaya maddi manevi gücüm yok.
Yok canım,bunu kimse anlayamaz mümkün değil ne hissettiğimizi anlamaları.O yüzden birbirimize destek olmamız harika birşey...Bizi bizden daha iyi anlayan gerçekten yok
Inşallah size vesile olur ne diyim arkadaşım
Ayyyy böyle aklı kıt insanların gelgitli yorumlarına sınır oluyorum böyle üstlerine atlayasim geliyo nedir bu yaHa birde derdini anlatırsan şayet aaa canım dünyanın sonu değil üzülme amma abarttın diyenler var,bunu diyenlerinde çocuğu var,tabii tabii bekara kadın boşamak kolay,acaba sen aynı durumda olsan ne olacaktı,akla bak akla...Ay iyice sinirlendim ha
Ne zamandır yazamıyorum psikoloji çok kötü sürekli düşünmemek için buralara uğrayamadım. Bizde de hala bir şey yok. Tekrar gittik doktora sorun yok bekleyin dediler. Biz de bu yaza kadar inşAllah beklicez olmazsa tüpbebek. Çok zor ımtıhanımız ama vardır Rabbimizin bir bildiği. Bir de çevrem de ne çok hamıle kalan var Allahım sağım solum hamile kıskandığımdan asla değil ama hep bize mi denk gelir. Birde bir şükürsüzlük almış başlarını gidiyor istemıyordum oldu. Beklemıyordum vs aldıran arkadaşlarım var. Biz yıllardır uğraşıyoruz o cana kavuşmak için ama onlar şükretmiyorlar bile neyse çok uzattım Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepınız dualarımdasınız Allaha emanet olun iyi akşamlar
Aynen canım,delireceğim...Ayyyy böyle aklı kıt insanların gelgitli yorumlarına sınır oluyorum böyle üstlerine atlayasim geliyo nedir bu ya
Canım öyle hak veriyorum ki sana...Bugün gün boyu ağladım.İnanılmaz birikmişti artık.darbe üstüne darbe.Hiçbir şey iyi gitmiyor.Birde üzerine şaka gibi,o hamile,bu doğurmuş,ay şunun çocuğu ne tatlıymış,aaa hiç beklemiyormuş hamile kalmış şaşırmış...Allah'ım güç ver.Ne zamandır yazamıyorum psikoloji çok kötü sürekli düşünmemek için buralara uğrayamadım. Bizde de hala bir şey yok. Tekrar gittik doktora sorun yok bekleyin dediler. Biz de bu yaza kadar inşAllah beklicez olmazsa tüpbebek. Çok zor ımtıhanımız ama vardır Rabbimizin bir bildiği. Bir de çevrem de ne çok hamıle kalan var Allahım sağım solum hamile kıskandığımdan asla değil ama hep bize mi denk gelir. Birde bir şükürsüzlük almış başlarını gidiyor istemıyordum oldu. Beklemıyordum vs aldıran arkadaşlarım var. Biz yıllardır uğraşıyoruz o cana kavuşmak için ama onlar şükretmiyorlar bile neyse çok uzattım Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepınız dualarımdasınız Allaha emanet olun iyi akşamlar
Evet canım ya nedir bu haddini bilmezlik ya düzene bizim yatak odamizdan yahuu tasasi sizemi düştü valla ben bile bunaldim artık insan içine çıkmak istemiyor insanAynen canım,delireceğim...
Aynen öyle,insana kendini eksik hissetiriyorlar.Bir de aksi gibi herkes mutlu bir ben mutsuz sanki...Evet canım ya nedir bu haddini bilmezlik ya düzene bizim yatak odamizdan yahuu tasasi sizemi düştü valla ben bile bunaldim artık insan içine çıkmak istemiyor insan
Aramıza hoşgeldin cnm..Mrb benide listenize ekleyebilirmisiniz daha once burda cok arkadasliklar kurdum cogu hamile kaldi dogurdu bile ama bende hala tik yok bat 12 ocak bekliyorum tekrar doktora gtmeye baslicam
Asıl o şekilde davrananlar ilgiye AC ve mutsuzlar bize yaptıkları sadece gösterişAynen öyle,insana kendini eksik hissetiriyorlar.Bir de aksi gibi herkes mutlu bir ben mutsuz sanki...
25 yasindaym canm 2.5senelik evliyim 2senedir korunmuyrz sebepsiz inferilte bende pko var esimn degerleri gayet guzl bu durumda tek sorun kilo dediler 11kg verdim 6klomen 1asilamam oldu temmuzdan beri tedavi gormuyrm gecen ay diyete basladm bu ay adet olunca baska doktora gtneyi dusunyrmAramıza hoşgeldin cnm..
Aynı durumdayım. .
Tabii eklerim şimdi. .
Kaç yaşındasın?
Kaç yıllık evlisiniz?
Sorun ne ?
25 yasindaym canm 2.5senelik evliyim 2senedir korunmuyrz sebepsiz inferilte bende pko var esimn degerleri gayet guzl bu durumda tek sorun kilo dediler 11kg verdim 6klomen 1asilamam oldu temmuzdan beri tedavi gormuyrm gecen ay diyete basladm bu ay adet olunca baska doktora gtneyi dusunyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?