Eses07 yeni okudum şimdi. Deden vefat etmiş, başın sagolsun
Allah razı olsun bitanemBen de bu ay gonal-f'le basladım. Bat 20 ocak. Hadi hayırlısı
Bana da bazen öyle geliyor canım.Günah almak istemiyorum ama,bazılarının da böyle yapmak istediğini hissediyorum,hislerimde genelde yanılmam.Yazık ama insanda azıcık vicdan olur.Bu şekilde bile bile yapanları Allah'a havale ediyorum.Asıl o şekilde davrananlar ilgiye AC ve mutsuzlar bize yaptıkları sadece gösteriş
Mesela bir iş arkadaşım görüşmek istemediğimi açık açık belli etmeme rağmen(tabii ki başka sebeplerden),bir gün ofise çocuğunu getirmişti.Benim sorunlarımı da biliyor.Ofis giriş ve odam arasında bayağa mesafe var,sadece bebek sesi duydum ve inan bana geldiğini anladım.Koşa koşa gittim odamın ışığını kapattım.Çocuk gibi...Kapının arkasına saklandım.Kapımın önüne kadar geldi,herşeyi duyuyorum tabii,baktı ışık yok,kapı kapalı.Aaa yerinde değil herhalde dedi,bebekle 5 dakika daha oyalandı,gitti.Hemen asistanımı aradım.Birimi geldi diye ben lavabodaydım dedim.Evet dedi,sizi görmeye gelmişler.Yahu seninle konuşmak görüşmek istemediğimi söylemişim.Bu ne demek ki acaba?Ne bu yani?Bak senin yok benim var,ben yaptım bunu,ne büyük marifet yapmışım değil mi,benimle konuşmak istemiyorsun ama bak bana,senden üstünüm,benim bebeğim var demek.Bu resmen bu demek ben bunda iyi niyet bulamıyorum.Beni en zayıf noktamdan vurmaya çalışıyor.Allah bildiği gibi yapsın.
İnan o gittikten sonra işyerinde tuvalete gidip gözyaşı döktüm.Bu yapılmayacak birşey,vicdansızlıktan başka birşey değil.Bir ortak arkadaşımızla konuşurken bahsim geçmiş,bazı sorunları çözmeye çalışıyor,iyi olacak inşallah demiş arkadaşım,bu yaratıkta demiş ki Haa evet onda bir kısırlık olayı vardı di mi?Neeee?Kısır mı?Sen kimsin ya,hadsiz?Böyle bir sürüngen hayatımda tanımadım.Seni zamanında arkadaşım olarak görmüş,sevmiş birşeyler paylaşmışsam,sonra da hatalarını görüp arkadaşlığımı bitirmişsem,bu senin bu rezilliği yapmana sebep olabilir mi?Hep öyle yapıyorum canım.En yüce makama şikayet ediyorum,o en güzelini en doğrusunu bilir ve yapar,o görüyor herkesin içini...Çok çirkin bir davranış. Yazdıklarını okurken dahi sinir oldum. Kendini bilmez hadsiz. Ama en güzel cümleyi en son yazmışsın. Rabbime havale ediyorum bende bu ve bunun gibileri.
İnan o gittikten sonra işyerinde tuvalete gidip gözyaşı döktüm.Bu yapılmayacak birşey,vicdansızlıktan başka birşey değil.Bir ortak arkadaşımızla konuşurken bahsim geçmiş,bazı sorunları çözmeye çalışıyor,iyi olacak inşallah demiş arkadaşım,bu yaratıkta demiş ki Haa evet onda bir kısırlık olayı vardı di mi?Neeee?Kısır mı?Sen kimsin ya,hadsiz?Böyle bir sürüngen hayatımda tanımadım.Seni zamanında arkadaşım olarak görmüş,sevmiş birşeyler paylaşmışsam,sonra da hatalarını görüp arkadaşlığımı bitirmişsem,bu senin bu rezilliği yapmana sebep olabilir mi?Hep öyle yapıyorum canım.En yüce makama şikayet ediyorum,o en güzelini en doğrusunu bilir ve yapar,o görüyor herkesin içini...
Aynen öyle canım.Buna insan denmez.Yazık yani...İnan diyecek kelime bulamıyorum. İyiki çıkarmışsın hayatından yazıklar olsun ya bu insanlık değil!
Maalesef böyle adi insanlar var canim sen gönlünü ferah tut elbet anlımızın akıyla cikicaz bu hikâyedenMesela bir iş arkadaşım görüşmek istemediğimi açık açık belli etmeme rağmen(tabii ki başka sebeplerden),bir gün ofise çocuğunu getirmişti.Benim sorunlarımı da biliyor.Ofis giriş ve odam arasında bayağa mesafe var,sadece bebek sesi duydum ve inan bana geldiğini anladım.Koşa koşa gittim odamın ışığını kapattım.Çocuk gibi...Kapının arkasına saklandım.Kapımın önüne kadar geldi,herşeyi duyuyorum tabii,baktı ışık yok,kapı kapalı.Aaa yerinde değil herhalde dedi,bebekle 5 dakika daha oyalandı,gitti.Hemen asistanımı aradım.Birimi geldi diye ben lavabodaydım dedim.Evet dedi,sizi görmeye gelmişler.Yahu seninle konuşmak görüşmek istemediğimi söylemişim.Bu ne demek ki acaba?Ne bu yani?Bak senin yok benim var,ben yaptım bunu,ne büyük marifet yapmışım değil mi,benimle konuşmak istemiyorsun ama bak bana,senden üstünüm,benim bebeğim var demek.Bu resmen bu demek ben bunda iyi niyet bulamıyorum.Beni en zayıf noktamdan vurmaya çalışıyor.Allah bildiği gibi yapsın.
Bazen. .Seninde ruh halin biraz karışık sanırsam cnm
Tamam tatlım ♡24 ocak umutla beklemede...
Polikistik over sendromu teşhisi konuldu mu cnm?Slm kızlar ben 14 kasımda adet oldum ve 16 kasımda klomen kullandım günde üç kez beş gün boyunca 18. Güne kadar takip edildi ve hiç yumurtam gelişmedi fakat bugün 7 ocak ve hala adet olmadım 23aralikta yani adetim bi hafta geçtikten sonra test vermiştim negatifti ultrasonla bakıldı kistte yokmuş fakat şöyle bi durum var 31 aralikta yumurta akı gibi akintimgeldi ve iki gündür goguslerde aşırı sancı ve mide yanması yaşıyorum ve yüzümde aşırı sivilce var kızlar sizce neden adet olamiyorumm
Cnn tekrar test vermek istiyorum ama bilmiyorum çok korkuyorum sadece yumurta tembelliği var oglumdada klomenle hamile kaldım aynı şeyleri yasadim adetinin üzerinden 21 gün geçince hamileliğin daha çok yeniydi oglumda yine aynı şeyler olabilirmi diye kendimi düşünmekten alamiyorum hergün çok huzursuzumPolikistik over sendromu teşhisi konuldu mu cnm?
Hamile değilsin emin misin?
Cnn tekrar test vermek istiyorum ama bilmiyorum çok korkuyorum sadece yumurta tembelliği var oglumdada klomenle hamile kaldım aynı şeyleri yasadim adetinin üzerinden 21 gün geçince hamileliğin daha çok yeniydi oglumda yine aynı şeyler olabilirmi diye kendimi düşünmekten alamiyorum hergün çok huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?