- 28 Aralık 2015
- 299
- 286
- 53
- 42
Iyidir cnm nolsun is güç devam.
Senden nbr?
Tamam tatlım ♡
Eki Görüntüle 1738509
Allahım bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah
Uyku tutmadı. .
Öyle bakınıyodum. .
İnşallah canım benim4 gün var aramızda kuzu. Ister misin bu ay peş peşe alalım güzel haberi. Allahım nolurr nolurrr lütfen yarabbim duy sesimizi. Çok amin.
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah bu güzelliktenÇok güzel ama buuuu
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah bu güzellikten
- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. hakkımızda hayırlı olan evlatlar nasip eyle rabbim sen kucaklarımız boş bırakma
RABBİ HEPLİ MİNNES SALİHİN (amin)
Hayırlı Cumalar
Eki Görüntüle 1738546
Rabbim Bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
inşallah bu duygudan mahrum etmesin. .
Oyyyy kuzum benim ya...Eki Görüntüle 1738509
Allahım bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah
Âmin canım,mübarek cuma gününde hepimiz için Yasin okudum,Mevlam neylerse,güzel eyler.Allahım sana inandık sana sığındık. Yok senden başka gidecek kapımız. Sen bizi kapından boş çevirme yarabbim. Sen isteyen herkeze nasip eyle, duyansın bilensin herşeyi görensin içimizdekini hakkımızda hayırlı eyle. Aminnnnn
İnşallah bizlerinde olur böyle tatlılıkOyyyy kuzum benim ya...
Allahım sana inandık sana sığındık. Yok senden başka gidecek kapımız. Sen bizi kapından boş çevirme yarabbim. Sen isteyen herkeze nasip eyle, duyansın bilensin herşeyi görensin içimizdekini hakkımızda hayırlı eyle. Aminnnnn
Aminnn yarabbim
Amin inşallah canım. .- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. hakkımızda hayırlı olan evlatlar nasip eyle rabbim sen kucaklarımız boş bırakma
RABBİ HEPLİ MİNNES SALİHİN (amin)
Hayırlı Cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?