infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kırmızı ile yazmışsın beni en sevdiğim renkten ikincisi

slm kızlar adetim geçeli 9 gün oluyor
çok hastayım dünyanın ilacını içiyorm bi taraftan adet olamadım doktra gttim çarşamba kan testi önce 0 sonra ctsi 2 çıktı doktrm hormn değerlerine baktı geç döllenme olabilr dedi ama kist faln yokmş şükür yumoşlar çatlamş bazı değerler gebeliği işaret edyr dedi hormnlarda .progestan verdi 1 hafta kullncm olmazsam takib eden 1 haftada da tekrar kan testi yaptrcm baklm görelim mevlam neyler

Hadi bakalım hayırlısı olsun.Ne ilacı içiyorsun bu arada?Böyle bir durum varsa başka ilaç kullanma bence canım.

eses cnm 11 ocak kirmizilar geldi.
bat 13 subat yazalim.

adet bitimi dedin.histeroskopi cekildi dedin .gerisiiiiibekliyoruzzz
evet seni sordum adet bitincemi gidicen diye eğer öyleyse aynı operasyondur diye düşünmüştüm zaten bişey olmasada polipti diğerleriydi en azından garantiye almak için yapıyorlar bişey yoksa ultrasonda görülmediyse ofis histereskopi yapıyorlar o dahada kolay anestezi vermiyorlar o kişilere benimki operatif histereskopi idi

mrb cnm yumurtlama problemin var demekki.
beyaz akinti yumurtanin catladigi analmibna geliyor.
31 aralik akinti oldusa bugun yada yarin adet olmaliydin tabi bebek yoksa.
insallah vardir.adet duzensizligin ilk kez mi oluyor? pko varmi?

ANLADIM ABLAM INSALLAH YAPARLARDA ICIM TEMIZLENIR.DIL BILMIYOM FAZLA
SORU SORAMIYOM ALTTA KALMAYAYIM DIYE.DOKTORA DEDIGIM TEK SEY SIZ NSL BILIYORSANIZ YAPIN ISTE.
bosa okumamis ya ne gerekiyorsa yapsinlar 5 yildir bi dedikleri digerini tutmadi.sastim kaldim.
biri esinde dedi.biri kist var dedi.digeri sorun yok asilama tutar diyip umutlandirdi sonu huzun olan 2 asilama gecirdim.
simdi ilk gittigim doktora tekrar gittim.sorun esindede degilmis sendede yumurta tembel gibi seyler yazdi dosyaya.
sok oldum .son verdigim hormon testi sonucum erken menepoz bile gosteriyo.ama adetim hic sasmaz normalde.

Son düzenleme:
Güldürdün beni sizi takip edeyim azıcık arada karışım :)
aaaa hanimefendi siz diger topikte degilmiydiniz ???
neden pesimden geldiniz bakim
saka sakaaa hos geldinizsoru sormustum en son cevap gelmedi
histeroskopi cekildimi .rahim filmi cekildimi? sorun ne gibi gorunuyo diyorlar doktor amcalar

canım kafanı takma inanki burdada değişen bişey yok inanki bu bilgileri almak için doktorların ağzından kelpetenle söküyom resmen sora sora çıldırtsamda onları ne maymunluklar ne şımarıklıklar ne dil dökmelerle karşılarında bazen gülerek anlatıyorlar bazen hoşlarına giderek bazende nerden geçti bu deli başımıza der gibi somurtarakta olsa çok meraklıyım bir görecen anesteziyi verdiler gittim gidiyorum hala soruyorum kaç gibi biticek uyanırım dimi felan

aaaa hanimefendi siz diger topikte degilmiydiniz ???
neden pesimden geldiniz bakim
saka sakaaa hos geldinizsoru sormustum en son cevap gelmedi
histeroskopi cekildimi .rahim filmi cekildimi? sorun ne gibi gorunuyo diyorlar doktor amcalar
Canım ben onları hiç yaptırmadim ki.. Bana sormadin sandım ondan cevap vermedim bilerek değil yani. 30 eylül de kürtaj olmak zorunda kaldım doktor filme falan gerek yok dedi... Bana göre benimki sadece stres

ahhh yaa dogru halden anlayan kim
malesef .veren RABBIM kimseye muhtac etmesin.tabi vesile kilacak biseylerde sart ama
gerek kalmasin artik boyle seylere.insallah dogal yolla gelsin miniklerimiz.
vardir rabbimin bir bildigi ama bazen diyom allahim bazilarina 5 bazilarina 7 veriyon
bari onlara bir eksik verde bizide nasiplendir hazinesi bol rabbim nolur annelik duygusundan mahrum etme bizleri.
hele bide anlayissiz insanlarin diline dusurme.sanki bizim elimizde gibi konusuyolar.soylenen cumlelere bak.
*biseyleri eksik yapiyon cnm demekki
*aaa tembel ben ikinciyi getirdim sende yokmu biseyler.
((tovbe tovbe sanki elimmdemi yani yada sanki senin elindemi veren var .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…