infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canım ben onları hiç yaptırmadim ki.. Bana sormadin sandım ondan cevap vermedim bilerek değil yani. 30 eylül de kürtaj olmak zorunda kaldım doktor filme falan gerek yok dedi... Bana göre benimki sadece stres
bak sen kendi teshisini bile koymussun bile bile niye strese giriyon ki
kizdirma beni biraz rahatla.at kafandan.baska seylerle ugras .oglusunla git gez oyna.
sanslisin yine biz daha siftahi yapamadik bee ablaaaa
benim bi oglusum olsun saglikli hayirli eli ayagi duzgun olsun gerisi umrumda olmaz insallah.

Canım üzme kendini.. Bence seninkide stresten küçücük yaşta gurbete gelmissin yanlız sın sürekli kafanın içinde dir bu düşünce doğal olarak. Millet konuşur takma öyle insanları

Oğlum çok sıkıştırıyor bende stres yapıyorum oda bana diyo yapamiyosun die Rabbim önce size sonra bana versin inşallah

Oğlum çok sıkıştırıyor bende stres yapıyorum oda bana diyo yapamiyosun die Rabbim önce size sonra bana versin inşallah
nasip ablam oyle deme once yada sonrasi yok.
rabbim isteyen herkese hayirli bir vakitte hayirlisini nasip eylesin insallah.
oglusunda az degilmis haaaa desene "seni nasil yaptiysam onuda yaparim"
inada bindirmesin sen 3uz falan dogurursun bu gazla.

canııım bitmez insanoğlunun merakı doğarsın başlarlar sürünmedimi aa dişleri bitmedimi aa nezaman yürüyecek okula başlarsın ne olucan okulun ne zaman bitecek ha bitti ee ne zaman murvetini görecez hah evlendik ee bebiş varmı neyse zar zor bi çocuk ettik diyek amaan bu çocuk tek olurmu hani eşi yanlızmı büyüsün tembel niye doğurmadın bi tane daha tabi her kez deil(kaynanam görümcem amaaan bu yaştan sonra çocukmu yapıcaksınız aman dertmi arıyorsunuz başınıza aman aman)halam doğur kızım çatlasınlar ben sana bu kıza bir eş yap demedimmi zamanında

nasip ablam oyle deme once yada sonrasi yok.
rabbim isteyen herkese hayirli bir vakitte hayirlisini nasip eylesin insallah.
oglusunda az degilmis haaaa desene "seni nasil yaptiysam onuda yaparim"
inada bindirmesin sen 3uz falan dogurursun bu gazla.
Tabi ya kim tutar bizi 3. De olur Rabbim nasip ederse çok fena bizimki çok bilmiş herzaman söylüyorum canım Rabbim önce olmayanlara sonra bana versin.. Benim bi evladım var zaten Allah ım ona hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin başka birşey istemem :)

aminn..aynen ya bende oyle dua ederim hep.benden daha fazla suredir bekleyenler var.
rabbimin hazinesi genisdir nasip etsin mahrum birakmasin hic bir kulunu.
allahim hayirli ,efendi, iyi ahlakli yapsin oglusunu insallah.kac yasinda suan?

aminn..aynen ya bende oyle dua ederim hep.benden daha fazla suredir bekleyenler var.
rabbimin hazinesi genisdir nasip etsin mahrum birakmasin hic bir kulunu.
allahim hayirli ,efendi, iyi ahlakli yapsin oglusunu insallah.kac yasinda suan?
Amin inşallah 12 yasında canım büyüdü artık.. Bende küçük evlendim beraber büyüdük :)

ameliyat sonrası iğnelerle deliksiz uyudum evelsigün dün iğnelerin etkisi gitti sabaha kadar uyumadım saat 6 da kalktım oturdum gün içinde kendimi zorladım gine yok uyku hala yok
bol bol dua oku.daha iyi iste canlandirmislar seni.
yanlis bi ameliyat yapmis olmasinlar genclik iksiri falan uzerinde denemis olabilirler

ameliyat sonrası iğnelerle deliksiz uyudum evelsigün dün iğnelerin etkisi gitti sabaha kadar uyumadım saat 6 da kalktım oturdum gün içinde kendimi zorladım gine yok uyku hala yok
Uyku gelsede kafa içindekiler uyutmuyor ki inşallah tedaviler bu kadar uğraş boşa gitmez Rabbim bi an önce verir bebislerinizi çifter çifter inşallah

Amin inşallah 12 yasında canım büyüdü artık.. Bende küçük evlendim beraber büyüdük :)
ben hep soylerim birinci olduysa gerisi geliyor muhakkak.
valla icini ferah tut mutlu ol gul eglen.bak o ay yumoslarla spermler dost olacak
fabrika uretime bir kere girmis.sorun yok olacak insallah icime dogdu sen en gec bayrama kalmaz hamis olucan insallah.

Uyku gelsede kafa içindekiler uyutmuyor ki inşallah tedaviler bu kadar uğraş boşa gitmez Rabbim bi an önce verir bebislerinizi çifter çifter inşallah
ablam sen memnunmusun doktorundan.kime gidiyon.
rahim filmi iste .tikaniklik varsa acilir.hamilelik riski yukseliyor diyorlar.
bide kurtajdan sonra hormonlara bakildimi .o na gore beslenirdin incir falan.
bide benim eltim gecen yil kurtaj oldu.cok takiyordu kafasina.3 yasinda oglu olmasina
ragmen hep diyodu bi daha olmiycakmi?ama kurtajdan 8 ay sonra hamile kaldi.
simdi kizi var.tabi baska seylerle ugrastigi ay oldu.

bol bol dua oku.daha iyi iste canlandirmislar seni.
yanlis bi ameliyat yapmis olmasinlar genclik iksiri falan uzerinde denemis olabilirler
oldum olası böyleyim rahat hayatta duramam her kezle iletişim kurarım hastanede otobüste pazarda durakta annem hastaneye geldi operasyon günü beni içeri almışlar o gelmiş sessiz sessis oturuyo benim odamda gelen soruyomuş sen sultanın annesimisin kız kızım daha 24 saat dolmadan koca serviste tanışmadığın konuşmadığın kalmamış sen hiç hırlı durmazmısın diyo ameliyatın ertesi gün iyi has oturuyorum canım sıkıldı aldım elime oyayı oyalıyorum sen hastasın yat yat nazar değecek allah aşkına dün bu zaman ameliyata girmediydin bi kenarda yat ıh de tıs de diyo bide haberiniz ne bana süni sancı hapı verdiler hamilelere veriyorlar düşük yapması gerekene veriyolar banada verdiler oysa sancıdan rahim ağzı açılsın diye verirlermiş ameliyata kolaylık valla millet sancıdan öldü bende tık yok rahim filmindede öyle oldu galiba tez yaşlanıcam hızlı koşan tez yorulurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…