Uyku gelsede kafa içindekiler uyutmuyor kiinşallah tedaviler bu kadar uğraş boşa gitmez Rabbim bi an önce verir bebislerinizi çifter çifter inşallah
yerim seni ya bide oyami yapiyon sennn hastanede.annen hakli .oturaydin rahat rahat.oldum olası böyleyim rahat hayatta duramam her kezle iletişim kurarım hastanede otobüste pazarda durakta annem hastaneye geldi operasyon günü beni içeri almışlar o gelmiş sessiz sessis oturuyo benim odamda gelen soruyomuş sen sultanın annesimisin kız kızım daha 24 saat dolmadan koca serviste tanışmadığın konuşmadığın kalmamış sen hiç hırlı durmazmısın diyo ameliyatın ertesi gün iyi has oturuyorum canım sıkıldı aldım elime oyayı oyalıyorum sen hastasın yat yat nazar değecek allah aşkına dün bu zaman ameliyata girmediydin bi kenarda yat ıh de tıs de diyo bide haberiniz ne bana süni sancı hapı verdiler hamilelere veriyorlar düşük yapması gerekene veriyolar banada verdiler oysa sancıdan rahim ağzı açılsın diye verirlermiş ameliyata kolaylık valla millet sancıdan öldü bende tık yok rahim filmindede öyle oldu galiba tez yaşlanıcam hızlı koşan tez yorulurmuş
şimdi ağlattın beniyerim seni ya bide oyami yapiyon sennn hastanede.annen hakli .oturaydin rahat rahat.
ne guzel annen yakim eli yetisiyor.cok sanslisiniz turkiyedekiler.
allahim bana nasip etsin de bir bayram gideyim kapilarina .tabi bebisimle gideyim insallah.
istanbuldayım ben dörtleventtehangi sehirdesiniz ablallarim??
ayy kiyamam ya valla dogruyu diyom sadece bayramlarda gitsem bile yeterli.şimdi ağlattın beni
izmirlimisin canım bide taaa fransayı nerden buldunayy kiyamam ya valla dogruyu diyom sadece bayramlarda gitsem bile yeterli.
cok zor oluyo gecmek bilmiyo bayram gunleri.5 yil oldu.10 bayram atlattim.hep gozum yasli.
ama hic belli etmedim onlara.her aradigimda gec ararim.gezdim tozdum derimki icleri rahat olsun.
zor valla su gurbet.mecbur.esim icin katlaniyom.vizemi alirsam artik her bayram gidicem izmire insallah.
hep istemisimdir istanbula gitmek.ama nasip olmadi.istanbuldayım ben dörtleventte
ahh valla sorma.izmirde esimle komsuyduk evimiz dipdibe.izmirlimisin canım bide taaa fransayı nerden buldun
uuuuuuuu canııım tam gurbet kuşu nasılda uygun bir isim peki oraada arkadaşın komşun çevren varmı en azından ayyyyy etkileniyorum bide 1 kızım var onuda verecekmişim uzaklara ALLAH muhafaza her şey kısmetteahh valla sorma.izmirde esimle komsuyduk evimiz dipdibe.
ailem cok severdi esimi.ayni koylulerdi agriliyiz biz.
esim askerligini bitirip buraya calismaya gelmisti.annesi beni istedi.
bizimkilerde yakin komsuya gidecek dediler ammaaaa ne yakin haaa.oyuna geldim vallaa.
niisanlandim 15 yasimda.esimle konusmaya basladik.ikna edemiyom adami.gel izmire diyom yok diyo sen gelcen.
yasim yetmiyordu.17 oldum beklemedi geldi dugun izni aldi.dugun oldu orda 5 ay kaldik.bizimki durmadi gidiyoz dedi.
ciki geldik buralara.tabi yasim yetmedigi icin yasal olmayan yollarla geldim.simdide oturum vermiyolar.
gel tatlım gezelim seninle istanbuluhep istemisimdir istanbula gitmek.ama nasip olmadi.
izmirde dogdum buyudum okul bitti.yasim 17 oldu gelin geldim buraya.
eh istee biraz o yonden huyum iyidir.cevre kurarim hemen.uuuuuuuu canııım tam gurbet kuşu nasılda uygun bir isim peki oraada arkadaşın komşun çevren varmı en azından ayyyyy etkileniyorum bide 1 kızım var onuda verecekmişim uzaklara ALLAH muhafaza her şey kısmette
Bir kaç ay daha bekler öyle film cektiririm die düşünüyorum. Hiçbir tahlil yaptirmadim kürtaj sonrası zaten 4. Ayim bu hayirlisiyla bekliyoruz. Kısmet artıkablam sen memnunmusun doktorundan.kime gidiyon.
rahim filmi iste .tikaniklik varsa acilir.hamilelik riski yukseliyor diyorlar.
bide kurtajdan sonra hormonlara bakildimi .o na gore beslenirdin incir falan.
bide benim eltim gecen yil kurtaj oldu.cok takiyordu kafasina.3 yasinda oglu olmasina
ragmen hep diyodu bi daha olmiycakmi?ama kurtajdan 8 ay sonra hamile kaldi.
simdi kizi var.tabi baska seylerle ugrastigi ay oldu.
iyi geceler tatlım nisa melekte uyudu sen bana uyma bizim bir şakir amca var köyde akşam misafir gelmiş herkez yatmış şakir amca bekliyo misafir gitsinki yatabilsin kedide oturuyo misafirde duramamış artık gelin yattı gız yattı pişşşt kedi sen ne oturuyon demiş yani misafire laf çakmış hep der güleriz sakir amcanın dediği gibi her kez yattı ben oturuyom sen bana uymaBayanlar ben yogurdumu mayaladim sardim gidiyom yatmaya
sabaha guzel yogurtla uyanicam insallah.opuyorum sizi ablalarim gorusuruz insallah...
Uyumadim internet te sorun olduiyi geceler tatlım nisa melekte uyudu sen bana uyma bizim bir şakir amca var köyde akşam misafir gelmiş herkez yatmış şakir amca bekliyo misafir gitsinki yatabilsin kedide oturuyo misafirde duramamış artık gelin yattı gız yattı pişşşt kedi sen ne oturuyon demiş yani misafire laf çakmış hep der güleriz sakir amcanın dediği gibi her kez yattı ben oturuyom sen bana uyma
sanada iyi geceler canım bende kalkayımUyumadim internet te sorun olduçok zor oluyor yazamıyorum çıkayim bari sinir etti Allah rahatlık versin GURBET KUSU ve K kartanem2 dikkat edin kendinize
yani biz gidelim sende uyu//// anladik ablam gidiyoz.iyi geceler tatlım nisa melekte uyudu sen bana uyma bizim bir şakir amca var köyde akşam misafir gelmiş herkez yatmış şakir amca bekliyo misafir gitsinki yatabilsin kedide oturuyo misafirde duramamış artık gelin yattı gız yattı pişşşt kedi sen ne oturuyon demiş yani misafire laf çakmış hep der güleriz sakir amcanın dediği gibi her kez yattı ben oturuyom sen bana uyma
kız uyku ne yok eşimde uykunun derinliklerinde alıştı artık sizinkilrle aranızı açmayım siz yatın uyuyun bende karısan yok danışan yok akşama kadar uyusam kimse bişey demez bide hastayım mazeret hazır büyükte küçükte ben kaynana elti sizlerde sabahın köründe bide çıkıp gelen olur kalkın yatınyani biz gidelim sende uyu//// anladik ablam gidiyoz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?