infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Uyku gelsede kafa içindekiler uyutmuyor ki inşallah tedaviler bu kadar uğraş boşa gitmez Rabbim bi an önce verir bebislerinizi çifter çifter inşallah
inşallah önce tatmayanlara tattırsın mevla bize de verirse başımız gözümüz üstüne vermessede bi isyanımız yok haşa emrine şükür

yerim seni ya bide oyami yapiyon sennn hastanede.annen hakli .oturaydin rahat rahat.
ne guzel annen yakin eli yetisiyor.cok sanslisiniz turkiyedekiler.
allahim bana nasip etsin de bir bayram gideyim kapilarina .tabi bebisimle gideyim insallah.

şimdi ağlattın beni
ayy kiyamam ya valla dogruyu diyom sadece bayramlarda gitsem bile yeterli.
cok zor oluyo gecmek bilmiyo bayram gunleri.5 yil oldu.10 bayram atlattim.hep gozum yasli.
ama hic belli etmedim onlara.her aradigimda gec ararim.gezdim tozdum derimki icleri rahat olsun.
zor valla su gurbet.mecbur.esim icin katlaniyom.vizemi alirsam artik her bayram gidicem izmire insallah.

izmirlimisin canım bide taaa fransayı nerden buldun

izmirlimisin canım bide taaa fransayı nerden buldun
ahh valla sorma.izmirde esimle komsuyduk evimiz dipdibe.
ailem cok severdi esimi.ayni koylulerdi agriliyiz biz.
esim askerligini bitirip buraya calismaya gelmisti.annesi beni istedi.
bizimkilerde yakin komsuya gidecek dediler ammaaaa ne yakin haaa.oyuna geldim vallaa.
niisanlandim 15 yasimda.esimle konusmaya basladik.ikna edemiyom adami.gel izmire diyom yok diyo sen gelcen.
yasim yetmiyordu.17 oldum beklemedi geldi dugun izni aldi.dugun oldu orda 5 ay kaldik.bizimki durmadi gidiyoz dedi.
ciktik geldik buralara.tabi yasim yetmedigi icin yasal olmayan yollarla geldim.simdide oturum vermiyolar.

uuuuuuuu canııım tam gurbet kuşu nasılda uygun bir isim peki oraada arkadaşın komşun çevren varmı en azından ayyyyy etkileniyorum bide 1 kızım var onuda verecekmişim uzaklara ALLAH muhafaza her şey kısmette

Bayanlar ben yogurdumu mayaladim sardim gidiyom yatmaya
sabaha guzel yogurtla uyanicam insallah.opuyorum sizi ablalarim gorusuruz insallah...

eh istee biraz o yonden huyum iyidir.cevre kurarim hemen.
biraz mesafeli olsada 10 dkk otobuse binerim giderim arkadaslara caya.
cok yakin komsu arkadas yok turk olarak.ayni sekilde kayinvalidem eltilerim var bir otobusluk.
tabi onceden haftasonu olmasini beklerdim esim gotururdu .simdi ogrendim yollari duraklari.kendim giderim her yere.

Bir kaç ay daha bekler öyle film cektiririm die düşünüyorum. Hiçbir tahlil yaptirmadim kürtaj sonrası zaten 4. Ayim bu hayirlisiyla bekliyoruz. Kısmet artık

Bayanlar ben yogurdumu mayaladim sardim gidiyom yatmaya
sabaha guzel yogurtla uyanicam insallah.opuyorum sizi ablalarim gorusuruz insallah...
iyi geceler tatlım nisa melekte uyudu sen bana uyma bizim bir şakir amca var köyde akşam misafir gelmiş herkez yatmış şakir amca bekliyo misafir gitsinki yatabilsin kedide oturuyo misafirde duramamış artık gelin yattı gız yattı pişşşt kedi sen ne oturuyon demiş yani misafire laf çakmış hep der güleriz sakir amcanın dediği gibi her kez yattı ben oturuyom sen bana uyma

Uyumadim internet te sorun oldu çok zor oluyor yazamıyorum çıkayim bari sinir etti Allah rahatlık versin GURBET KUSU ve K kartanem2 dikkat edin kendinize

size ilk gezi macerami anlaticam.
yol bilmem iz bilmem .esim iste .ciktim bir tura veee kayboldum.
saniyom ki burdaki otobuslerde gidilecek yere kadar goturuyor.
ama oyle degilmis.bide akbil falan yok.bilet alip biniliyor.neyse bindim .kaynanama gidecem.
esimede supriz olsun nasil becerdin desin diye bi sahaa kalktim.neyse otobus gidiyo ama ben esimle gittigim yollara benzetemedim.icimden diyom aaaaa baska yoldan goturuyo bu otobus.ama yanlis yere gidiyomusum.
herkes indi bi ben kaldim.soferle gozgoze geldikmadam inin diyo fransizca.bende fazla anlamiyom ki.
elimde adresi yazdigim kagit var gosterdim.no diyo baska bisey anlamiyom.indim mecbur.ara ara bir fransiz telefon vermedi bana.ayyy sinir oldum.en sonunda bi resterona girdim telefon istedim karsima esimin arkadasi cikti.sagolsun kaynimi aradi gelip beni aldilar.cook utanmistim ya aksamin 7 sine kadar sokakta

yani biz gidelim sende uyu//// anladik ablam gidiyoz.

yani biz gidelim sende uyu//// anladik ablam gidiyoz.
kız uyku ne yok eşimde uykunun derinliklerinde alıştı artık sizinkilrle aranızı açmayım siz yatın uyuyun bende karısan yok danışan yok akşama kadar uyusam kimse bişey demez bide hastayım mazeret hazır büyükte küçükte ben kaynana elti sizlerde sabahın köründe bide çıkıp gelen olur kalkın yatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…