- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
yok benimkide erken yatar erken 6 da kalkip ise gider.10uncu ruyasini goruyodur.hadi ablam iyi geceler gorusuruz insallah.....kız uyku ne yok eşimde uykunun derinliklerinde alıştı artık sizinkilrle aranızı açmayım
başka akşama bize konu kalsın gerçi kadın milletinin konusu bitmezkız uyku ne yok eşimde uykunun derinliklerinde alıştı artık sizinkilrle aranızı açmayım siz yatın uyuyun bende karısan yok danışan yok akşama kadar uyusam kimse bişey demez bide hastayım mazeret hazır büyükte küçükte ben kaynana elti sizlerde sabahın köründe bide çıkıp gelen olur kalkın yatın
Hayırlı cumalar selam ve duâ ile ❤
amin inşalhh cnm bnmHayırlı cumalar selam ve duâ ile ❤
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim ♡
Buralardayım canım...Ne yapayım adet olmayı bekliyorum işte.Aslında beklemiyorum tabii :) ama bende ki bu umutsuz durumda olmayacağını bile bile ümit ediyorum ya işte.Sonrasında doktora gideceğim.Artık son kez.Çünkü başka bir tedaviyi ne maddi ne manevi kaldıramayız.Bu son doktor ne diyecek bakalım ona göre hareket edeceğiz ama biliyor musun ona gitmeye bile korkuyorum,duyacaklarımdan...Gobe burdamisin cnm nhbr???
RABBIMDEN UMIT KESILMEZ .olmaz dedigimizi oldurur.vardir bir bildigi.Buralardayım canım...Ne yapayım adet olmayı bekliyorum işte.Aslında beklemiyorum tabii :) ama bende ki bu umutsuz durumda olmayacağını bile bile ümit ediyorum ya işte.Sonrasında doktora gideceğim.Artık son kez.Çünkü başka bir tedaviyi ne maddi ne manevi kaldıramayız.Bu son doktor ne diyecek bakalım ona göre hareket edeceğiz ama biliyor musun ona gitmeye bile korkuyorum,duyacaklarımdan...
İnşallah kuzumherkese hayirli cumalar kizlar.
dualariniz kabul olsun insallah.
Bu gideceğimiz doktor ne tedavi verecek bakalım,bilmiyorum.Tedaviden sonra tüp bebek olabilir derse,yapacağız canım.Bakalım ne diyeyim,yoruldum gerçekten.Her doktor ayrı birşey söylüyor.İnsan neye inanacağını şaşırıyor.RABBIMDEN UMIT KESILMEZ .olmaz dedigimizi oldurur.vardir bir bildigi.
sen elinden geleni yap.benim annem 5 yil once menepoza girdigi yil hamile kalmisti.
sok olduk.simdi minik bacim var valla.cok sukur onu verene.bu sene kuran okumaya basladi askim.
rabbim bizlerede nasip etsin insallah onun gibi akilli miniklerimiz olsun.
tup bebek falan dusunmuyonmu?abla biraz zorla kendini.
inşallah vardır ama sen genede kaptırma kendini negatif çıkarsa kötü oluyo insan mevla hayırlı eylesin kucağına almayı nasip eylesin sağlıcaklaKızlar slm. Yokum bir kaç gündür ise başladım. Size sorum var gunume bir hafta kaldi. Ama bir haftadır sağ kasigimda boyle hafif tatli bir agri var batma gibi. Belirti olabilir mi? Benim yumurtlama gunlerimde olur bunun bir benzeri agri batma ama oda çok sürmez bir kaç gün sonra durur. Ama bu başka bir şey kızlar ya varmıdır ki. Çok Merak ediyorum.
inşallah vardır ama sen genede kaptırma kendini negatif çıkarsa kötü oluyo insan mevla hayırlı eylesin kucağına almayı nasip eylesin sağlıcakla
Aynı durum bende de var. Kasıklarda ağrı, batma. Bende bir de dün biraz kan geldi. İnsan hersryden umut cıkarıyor valla kendine. Artık daha fazla dayanamıycam, yarın sabah test yapıcamAmin cnm rabbim cümlemize nasip eylesin ins. Kaptırmamaya çalışıyorum dediğin gibi ama merak işte ne yapayım.
İYİYİM BENDE PKO vardı şimdi bide nurtopu gibi çikolata kistim olduHoşgeldin canım. .
Dizlerim sızlıyor romatizma mı oldum..
Sen ne yapıyorsun tatlım
İYİYİM BENDE PKO vardı şimdi bide nurtopu gibi çikolata kistim oldu
sanada gecmiş olsun bu yasda heryerimiz ağrıyor
Selam canım 2 arkadaştan duydum tüp bebek raporu için bazı merkezler yardımcı oluyormuş bilen var mı?ahsen su canım burdayım
tatlım benim raporlu değil kanunen bir çocuğum olduğu için devlet karşılamıyor tüpü aşılamayıda sadece tedaviyi karşılıyor ilaçları kendim alıyorum o yüzden maddi olarak karşılayamayacağım için aşılama yaptırıyorum ben ama zeynep kamilde rapor çıkaranlar var üstelik spermiyogramı amh yi smeri kan tahlillerini yeni yapılmışsa dışarda yapılmışı kabul ediyorlar iki defa aşılamayı kendileri yapıyor ondan sonra tüp raporu veriyorlar o raporla anlaşmalı istediğin özel hastanede tüpü yaptırabiliyorsun ama zeynep kamildede güzel tüp bebekte muamele ben rapor kullanmadığım için hiç o konuları araştırmadım fikrim yokSelam canım 2 arkadaştan duydum tüp bebek raporu için bazı merkezler yardımcı oluyormuş bilen var mı?
Benim gittiğim üniversite raporu sadece kendi hastanesinde kullanmama izin veriyor.
Anladım canım bende üniversiteden memnunum özelden ilgili tek sorun sıra ve sperm testini orada istemeleri mecbur beklicem artıktatlım benim raporlu değil kanunen bir çocuğum olduğu için devlet karşılamıyor tüpü aşılamayıda sadece tedaviyi karşılıyor ilaçları kendim alıyorum o yüzden maddi olarak karşılayamayacağım için aşılama yaptırıyorum ben ama zeynep kamilde rapor çıkaranlar var üstelik spermiyogramı amh yi smeri kan tahlillerini yeni yapılmışsa dışarda yapılmışı kabul ediyorlar iki defa aşılamayı kendileri yapıyor ondan sonra tüp raporu veriyorlar o raporla anlaşmalı istediğin özel hastanede tüpü yaptırabiliyorsun ama zeynep kamildede güzel tüp bebekte muamele ben rapor kullanmadığım için hiç o konuları araştırmadım fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?