Sağol canım inşallah tutar ama su iğneler gözümü korkutuyor nasıl vurcam kendime bilmem zaten iğne fobim var
İnsallah canımsogan suyu kuru yap cnm tavsiye ederim kistlere birebir.
sanada butun isteyenlerede banada guzel minikler nasip olucak insallah...
Ve sanırım sen güzel haberi almıssııın. Tebrik ederim. Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallaaahsogan suyu kuru yap cnm tavsiye ederim kistlere birebir.
sanada butun isteyenlerede banada guzel minikler nasip olucak insallah...
Darısı başımıza inşallah ✔ ✔Ve sanırım sen güzel haberi almıssııın. Tebrik ederim. Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallaaah
yok cnm o sadece totem.onumuzdeki ay tup bebek tadavisine basliycam hayirlisiysa...Ve sanırım sen güzel haberi almıssııın. Tebrik ederim. Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallaaah
cnm hayirlisi olsun tedavin.korkulacak bisey yok igneler cok kucuk ve ince.Sağol canım inşallah tutar ama su iğneler gözümü korkutuyor nasıl vurcam kendime bilmem zaten iğne fobim var
mrb cnm.izmirde (sanirim ege universitesinde) 3 dayimin kizi pes pese tup bebek yaptilargünaydın arkadaşlar
Eses07 nasılsın?
uzun aradan sonra yine geldim aranıza ,1.5 yıl oldu bocalama ve elde var sıfır...
ekimde pco olduğumu öğrendim ve progesteronum 5 çıktı yani yumurtlama gerçekleşmiyormuş,doktor zayıfla dedi o zamandan bu yana 13 kilo gitti bile devam ediyorum,bu arada 3 aylık serophene verdi her ay dozu arttırarak iç dedi adetin 5.günü 5 gün süre ile ,ilk ay içtim inanılmaz ağrım oldu yumurtlama dönemi ve adet geldğinde ise çok şiddetliydi korktum k.kulubunde paylaştım herkes nasıl kontrolsuz 3 ay sonra gel der doktorun diye tepki gösterdi ,arkadaşlar eşimle konuştum bu 2.ayın da da tek doz kullan başka doktora gidelim dedi bu 2.ayım ve yumurtlamama 2-3 gün var inanılmaz baskı var karnımda kasıklarımda ilaç yumurtalıklarımı devreye mi geçirdi bi haller var karnım ve kasıklarımda ,çok zormuş gerçekten şimdi bu ay da tutmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum izmir de C kollu röntgen cihazı olan bir yer bileniniz var mı?üstümden yük gitcek çekilmek istiyorum ve çok yıpranıyorum artık aşılama yaptırcam ardından ,ama izmirde acısız neresi çeker rahim filmi korkuyorum açıkcası.
Ayyy hayatta ona guvenmem gel ben yapayim diyo zatencnm hayirlisi olsun tedavin.korkulacak bisey yok igneler cok kucuk ve ince.
bende kendim vurmustum asilama yapildiginda.istersen eczanede yaptiriliyormus.yada esin yardim olsun.
Hadi bakalım totemin tutsun ve bebiş tutunsun hayatayok cnm o sadece totem.onumuzdeki ay tup bebek tadavisine basliycam hayirlisiysa...
Yok canım aşılama iğnelerinden bahsediyorumÇatlatma iğnesi mi ?
Yok canım aşılama iğnelerinden bahsediyorum
Kız iymisin esraaaaaa aşılama yaparken yumurta büyütmek için iğne oluyosun ya o ignelerNasıl ya
INSALLAH.... HEPIMIZIN HAYIRLI, SAGLIKLI EVLATLARIMIZ OLSUN .Hadi bakalım totemin tutsun ve bebiş tutunsun hayata
ayni cnm catlatma ignesinden farki yokki. gonal f kullaniliyo yumurta buyutmek icin.Kız iymisin esraaaaaa aşılama yaparken yumurta büyütmek için iğne oluyosun ya o igneler
Kız iymisin esraaaaaa aşılama yaparken yumurta büyütmek için iğne oluyosun ya o igneler
Kızzz ayşee hamişmisinnnayni cnm catlatma ignesinden farki yokki. gonal f kullaniliyo yumurta buyutmek icin.
benimki ayarliydi.ucu kucucuk bi igne.ilkini doktor gostererek uyguladi.gerisini ben ayarlayip yapiyodum.
yok beee nerdeee bende o sans...Kızzz ayşee hamişmisinnn
yok beee nerdeee bende o sans...
TOTEM yaptim belki tutar.umut fakirin ekmegi iste naparsin
insallah gercek olur tedavime az kaldi...bebisin nsl iyimisiniz yasyyyy...
Eki Görüntüle 1758160
Inşallahh bitanem benim rabbim ol desin duamdasiniz hepiniz. Kız büyüyor teyzesi 3 aylık olduk rabbime hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?