infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Sağol canım inşallah tutar ama su iğneler gözümü korkutuyor nasıl vurcam kendime bilmem zaten iğne fobim var

Sağol canım inşallah tutar ama su iğneler gözümü korkutuyor nasıl vurcam kendime bilmem zaten iğne fobim var
cnm hayirlisi olsun tedavin.korkulacak bisey yok igneler cok kucuk ve ince.
bende kendim vurmustum asilama yapildiginda.istersen eczanede yaptiriliyormus.yada esin yardim olsun.

mrb cnm.izmirde (sanirim ege universitesinde) 3 dayimin kizi pes pese tup bebek yaptilar
suan birinin oglu dogdu. biri 5 aylik ikiz. biri 3 aylik hamile.o hastaneyi cok ovduler cnm istersen onlardan ogreneyim doktorlarinin ismini.ben yurtdisindayim pek bilmiyorum ayni doktorlarmi yapar baska biyeremi gonderir.ogrenirim ama.

cnm hayirlisi olsun tedavin.korkulacak bisey yok igneler cok kucuk ve ince.
bende kendim vurmustum asilama yapildiginda.istersen eczanede yaptiriliyormus.yada esin yardim olsun.
Ayyy hayatta ona guvenmem gel ben yapayim diyo zaten

Kız iymisin esraaaaaa aşılama yaparken yumurta büyütmek için iğne oluyosun ya o igneler
ayni cnm catlatma ignesinden farki yokki. gonal f kullaniliyo yumurta buyutmek icin.
benimki ayarliydi.ucu kucucuk bi igne.ilkini doktor gostererek uyguladi.gerisini ben ayarlayip yapiyodum.

yok beee nerdeee bende o sans...
TOTEM yaptim belki tutar.umut fakirin ekmegi iste naparsin
insallah gercek olur tedavime az kaldi...bebisin nsl iyimisiniz yasyyyy...

Inşallahh bitanem benim rabbim ol desin duamdasiniz hepiniz. Kız büyüyor teyzesi 3 aylık olduk rabbime hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…