Sağol bitanem benim rabbim tez vakitte sanada böyle kız çocuğu nasip etsin inşallah teyzesiiOyy ben bunu yerim yerrrr maşallah ❤
Amin inşallah kısçem çok sağol. .Sağol bitanem benim rabbim tez vakitte sanada böyle kız çocuğu nasip etsin inşallah teyzesiibu ay benim gebe kaldığım ay. Rabbim gönlünüzden geçen bebeleri nasip etsin inşallah
Hayır canım hap çok bi ise yaramıyor en etkilisi iğne seviye seviye gider asilamada hap kullandirtan doktorda var tabi ama hap kullanıp aşılama yapmanın bi mantığı yok benceCanım klomen sonra çatlatma iğnesi biliyorum ben
Hayır canım hap çok bi ise yaramıyor en etkilisi iğne seviye seviye gider asilamada hap kullandirtan doktorda var tabi ama hap kullanıp aşılama yapmanın bi mantığı yok bence
Allah razi olsun kıscem Âmin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahAmin inşallah kısçem çok sağol. .
Sana ve evladına mutlu huzurlubir hayat dilerim. .
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tatlım ❤❤
Allah razi olsun kıscem Âmin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Canım sen hiç aşılama olmuşymuydunHmm ..
yumurtan büyüyor mu ki ?
iğne hiç vermedi bana ..
17 mm oluyordu zaten. .
Bende çatlatma iğnesi sandım. .
Ay ben gene çok korkuyorum benim iğne fobim var normal koldan bile olsam aklım gidiyo çatlama ignesindede öyle oluyodum ama acimiyodu sorun zaten o iğnenin bedenime değmesi RABBİM yardımcımız olsun ben evde nasıl yaparım bilmem ama bi arkadaş hastanede yaptiriyomus bende oglemi yapssamayni cnm catlatma ignesinden farki yokki. gonal f kullaniliyo yumurta buyutmek icin.
benimki ayarliydi.ucu kucucuk bi igne.ilkini doktor gostererek uyguladi.gerisini ben ayarlayip yapiyodum.
Bi defaCanım sen hiç aşılama olmuşymuydun
O zamanlar klomen mi kullandı doktorun kaç mm oldu pekiBi defa
O zamanlar klomen mi kullandı doktorun kaç mm oldu peki
Sonra ne oldu tedaviyi iptal mi etti bacım sen iğneyle aşılama desene bi kereEvet 17mm
Sonra ne oldu tedaviyi iptal mi etti bacım sen iğneyle aşılama desene bi kere
Bence su mantığı kafandan cıkarmalısın param olsa tüp bebek hepimizin parası olsa çoktan yapar bunca acıyı cekmwzdik ayrıca yapınca tutcagi ne malum biraz da elinde olan imkânları denemelisin ona vercegin paranın daha azını verip deneyebilirsin kafanda kurup daha fazla imkansizlastirmanin bi manası yok bence ne kaybedersinTutmadı. .
Bir daha gitmedim. .
Param olsa tüp bebek en iyisi. .
Bence su mantığı kafandan cıkarmalısın param olsa tüp bebek hepimizin parası olsa çoktan yapar bunca acıyı cekmwzdik ayrıca yapınca tutcagi ne malum biraz da elinde olan imkânları denemelisin ona vercegin paranın daha azını verip deneyebilirsin kafanda kurup daha fazla imkansizlastirmanin bi manası yok bence ne kaybedersin
O zman kendine iyi bir hekim sec ve iğneyle aşılama dene 70 lık neneler gibi somurtup duruyorsun yahuuuu gorende bütün herşeyi yapmış sayısız aşılama sayısız ilaç deneyip olmamış işin paraya kalmış tüp bebek esraaaaaaHaklısın
O zman kendine iyi bir hekim sec ve iğneyle aşılama dene 70 lık neneler gibi somurtup duruyorsun yahuuuu gorende bütün herşeyi yapmış sayısız aşılama sayısız ilaç deneyip olmamış işin paraya kalmış tüp bebek esraaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?