infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Aaa bu arada kızlar değerli arkadaşımız birsen de sağlıkla bebeklerine kavuştuuu yeni hamişlerr ve bebişler bekleniyorrr çalışınn kızlarrrr

Sağol bitanem benim rabbim tez vakitte sanada böyle kız çocuğu nasip etsin inşallah teyzesii bu ay benim gebe kaldığım ay. Rabbim gönlünüzden geçen bebeleri nasip etsin inşallah
Amin inşallah kısçem çok sağol. .
Sana ve evladına mutlu huzurlubir hayat dilerim. .
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tatlım ❤❤

Canım klomen sonra çatlatma iğnesi biliyorum ben
Hayır canım hap çok bi ise yaramıyor en etkilisi iğne seviye seviye gider asilamada hap kullandirtan doktorda var tabi ama hap kullanıp aşılama yapmanın bi mantığı yok bence

Hayır canım hap çok bi ise yaramıyor en etkilisi iğne seviye seviye gider asilamada hap kullandirtan doktorda var tabi ama hap kullanıp aşılama yapmanın bi mantığı yok bence

Hmm ..
yumurtan büyüyor mu ki ?
iğne hiç vermedi bana ..
17 mm oluyordu zaten. .
Bende çatlatma iğnesi sandım. .

Amin inşallah kısçem çok sağol. .
Sana ve evladına mutlu huzurlubir hayat dilerim. .
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tatlım ❤❤
Allah razi olsun kıscem Âmin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

ayni cnm catlatma ignesinden farki yokki. gonal f kullaniliyo yumurta buyutmek icin.
benimki ayarliydi.ucu kucucuk bi igne.ilkini doktor gostererek uyguladi.gerisini ben ayarlayip yapiyodum.
Ay ben gene çok korkuyorum benim iğne fobim var normal koldan bile olsam aklım gidiyo çatlama ignesindede öyle oluyodum ama acimiyodu sorun zaten o iğnenin bedenime değmesi RABBİM yardımcımız olsun ben evde nasıl yaparım bilmem ama bi arkadaş hastanede yaptiriyomus bende oglemi yapssam

Tutmadı. .
Bir daha gitmedim. .
Param olsa tüp bebek en iyisi. .
Bence su mantığı kafandan cıkarmalısın param olsa tüp bebek hepimizin parası olsa çoktan yapar bunca acıyı cekmwzdik ayrıca yapınca tutcagi ne malum biraz da elinde olan imkânları denemelisin ona vercegin paranın daha azını verip deneyebilirsin kafanda kurup daha fazla imkansizlastirmanin bi manası yok bence ne kaybedersin

Haklısın

O zman kendine iyi bir hekim sec ve iğneyle aşılama dene 70 lık neneler gibi somurtup duruyorsun yahuuuu gorende bütün herşeyi yapmış sayısız aşılama sayısız ilaç deneyip olmamış işin paraya kalmış tüp bebek esraaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…