sizin tedavi tüp bebekmi aşılamamıAnladım canım bende üniversiteden memnunum özelden ilgili tek sorun sıra ve sperm testini orada istemeleri mecbur beklicem artık
canım üniversite hastanelerinde yapıyorlar aşılama üstelik senin hiç çocuğun olmadığı için rapor çıkarabilirsin o şekilde fazla para tutmuyor ilaçlar tedaviyede ücret ödemiyorsun ben zeynep kamilde tedavi görüyorum özelden bir farkı yok üstelik eşinin ve senin dışarda yapılmış spermiyogramdı smer kültürdü testleride kabul ediyorlar ben sadece ilaçlara ücret ödedim sen eğer rapor çıkarırsan onunda belli bir kısmını ödersin çapa size yakın orada şartlar nasıl bilmiyorumarkadaşlar benimde 1 yıldır sebebsiz bebeğim olmuyor daha hiç çocuğumuz yok eşim ve benim bütün tetkiklerimiz yapıldı engel birşey göremediler bu yüzden doktorlar aşılama önerdi ama malum özeller çok pahalı istanbul ikitelli de oturuyorum banada yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor lütfen
canım üniversite hastanelerinde yapıyorlar aşılama üstelik senin hiç çocuğun olmadığı için rapor çıkarabilirsin o şekilde fazla para tutmuyor ilaçlar tedaviyede ücret ödemiyorsun ben zeynep kamilde tedavi görüyorum özelden bir farkı yok üstelik eşinin ve senin dışarda yapılmış spermiyogramdı smer kültürdü testleride kabul ediyorlar ben sadece ilaçlara ücret ödedim sen eğer rapor çıkarırsan onunda belli bir kısmını ödersin çapa size yakın orada şartlar nasıl bilmiyorum
sogan suyu kuru yap cnm tavsiye ederim kistlere birebir.benim kist oluşmuş, ben ara veriyorum bir süre, o ağrılardan belliydi zaten.
umarım sizler güzel haberler alırsınız en kısa sürede kızlar
ARKADASLAR BU TÜP BEBEK RAPORU NE OLUYO BEN ANLAMADIMSelam canım 2 arkadaştan duydum tüp bebek raporu için bazı merkezler yardımcı oluyormuş bilen var mı?
Benim gittiğim üniversite raporu sadece kendi hastanesinde kullanmama izin veriyor.
canım tüp bebek raporu her hangibir ünüversite hastanesinde yada kadın çocuk doğum hastanelerinde belli presedürlerle verilen rapor bütün presedürü tamamlayınca heyete girip alıyorsun o raporla bazı anlaşmalı özel yerlerde kullanabiliyorsun ilaçların belli bir yüzdesini ödemiyorsun tedavininde bir kısmına indirim sağlıyor anlaşmalı klinik yada tüp bebek merkezlerinde tedavide olmasada ilaçlarda kullanıyorsun en azından ama ünüversite hastanelerinde çok faydası oluyor cüzzi bir fiyata tüp bebek yapıyorlar raporla hem tedavinin büyük bölümünü hem ilaçların rapor karşılıyortabi raporu çıkarmak için belli bir süre sarfediyorsun en az 2 yıllık evlilik şartı eşinin ve senin yaşayan çocuğunun olmaması şartı eşinin belli bir yıl sigortalılık şartı aynı merkezde en az 2defa başarısız aşılama yaptırmış olma 39 yaşından gün almamış olma şartı böyle var bişeyler daha raporuda alabilme bayağı zahmetli ama yararlıARKADASLAR BU TÜP BEBEK RAPORU NE OLUYO BEN ANLAMADIM
çok tesekkür ederim suan üniversite hastahanesine gidiyorum bitakım tetkikler yaptılar ama daha bitmedi bitmiyeceğede benziyorcanım tüp bebek raporu her hangibir ünüversite hastanesinde yada kadın çocuk doğum hastanelerinde belli presedürlerle verilen rapor bütün presedürü tamamlayınca heyete girip alıyorsun o raporla bazı anlaşmalı özel yerlerde kullanabiliyorsun ilaçların belli bir yüzdesini ödemiyorsun tedavininde bir kısmına indirim sağlıyor anlaşmalı klinik yada tüp bebek merkezlerinde tedavide olmasada ilaçlarda kullanıyorsun en azından ama ünüversite hastanelerinde çok faydası oluyor cüzzi bir fiyata tüp bebek yapıyorlar raporla hem tedavinin büyük bölümünü hem ilaçların rapor karşılıyortabi raporu çıkarmak için belli bir süre sarfediyorsun en az 2 yıllık evlilik şartı eşinin ve senin yaşayan çocuğunun olmaması şartı eşinin belli bir yıl sigortalılık şartı aynı merkezde en az 2defa başarısız aşılama yaptırmış olma 39 yaşından gün almamış olma şartı böyle var bişeyler daha raporuda alabilme bayağı zahmetli ama yararlıumarım aydınlatabilmişimdir sizi
Benim gitmek istediğim merkezde ücretler 5500 6000 tl rapor alırsam 3000 düşüyor ilaçlar 1000 tutuyorsa 400tl ye alabiliyorum rapor alabilirsem ama bunun içinde şartlar varçok tesekkür ederim suan üniversite hastahanesine gidiyorum bitakım tetkikler yaptılar ama daha bitmedi bitmiyeceğede benziyoronların sonucundamı vericekler acaba bu raporu
ben bütün tahlilleri özelde yaptırmıştım ama ordada isdediler kan ultroson vs tekrar edetken vericem bide esimden tekrar sperm testi daha sonra sonucları göstericem sonra nolcak bilmiyorum nisanda 23 olucam ve 3yılda nisanda doluyoBenim gitmek istediğim merkezde ücretler 5500 6000 tl rapor alırsam 3000 düşüyor ilaçlar 1000 tutuyorsa 400tl ye alabiliyorum rapor alabilirsem ama bunun içinde şartlar var
SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı’na giriş yapılan 5 yıllık sigortalılık sürecinde 900 gün prim olması,
- Son 90 gün aktif çalışıyor olmak,
- Ailenin en az 3 yıllık resmi olarak evli olması,
- Bebek sahibi olmak isteyen kadının 23 yaşından büyük, 40 yaşından gün almamış olması,
- Kadın ya da erkeğin 2. evlilikleri ise 1. evlilikten üzerine kayıtlı çocuk olmaması,
- Tüp bebek yaptıracak kadın 5 yıl ve 900 gün sigorta şartlarını taşımıyor ise işinden ayrılıp, eş statüsü ile eşinin üzerine sağlıkta aktive olmalıdır.
Sen hangi testleri yaptırdın?
Bizde özelde yaptırdık 6 ay geçerli testler dediler sadece eşimin 2 kez o üniversitede sperm sonucunu istediler.ben bütün tahlilleri özelde yaptırmıştım ama ordada isdediler kan ultroson vs tekrar edetken vericem bide esimden tekrar sperm testi daha sonra sonucları göstericem sonra nolcak bilmiyorum nisanda 23 olucam ve 3yılda nisanda doluyo
ben sadece üni gittim tup bebek bölümü muayne ettiler eski tahlillere bakdılar baska tahlillerde isdediler suruma göre bakıcaz tup bebek yada asılama mı dediler gun verdiler okadarBizde özelde yaptırdık 6 ay geçerli testler dediler sadece eşimin 2 kez o üniversitede sperm sonucunu istediler.
Ben ultrason smear genital kültür tsh fsh lh e2 dheas prolaktin progeteron hsg histeroskopi yaptırdım
Eşimde sperm testi fsh lh tsh varikosel yaptırdı.
Sonrasında aşılama ise bu tahliller yeterli tüp bebekse bazı tahliller daha ekleniyor ve heyet raporu alıyorsun ama bunun için 2 kez iğne ya da iğne tedavisi denemiş olman gerek
evet herşeyi elden geçiriyorlar kistmi var ne biliym mantarmı var tüplerde tıkanıklıkmı var artı eşinin spermiyogramında sorun varmı senin yumurtalık rezervlerine herşeye bakıyorlar sorunlu bir durum varsa tedavi edip tüp bebeğe uygundur diye rapor ediyorlar biyerdede herşey araştırılıyor rapor kullanamama rağmen bende aynı şeylerden geçtim öyle aşılama yapıldı tüp yapabilirsiniz kararıda verildi benim 1 çocuğum var o yüzden rapor hakkım yok ona rağmen herşeyden geçtim şimdi gördüm ahsen arkadaşım daha incesini yazmışçok tesekkür ederim suan üniversite hastahanesine gidiyorum bitakım tetkikler yaptılar ama daha bitmedi bitmiyeceğede benziyoronların sonucundamı vericekler acaba bu raporu
tesekkürler CANIM ALLAH hepimize biran önce bebişlerine kavustursun insevet herşeyi elden geçiriyorlar kistmi var ne biliym mantarmı var tüplerde tıkanıklıkmı var artı eşinin spermiyogramında sorun varmı senin yumurtalık rezervlerine herşeye bakıyorlar sorunlu bir durum varsa tedavi edip tüp bebeğe uygundur diye rapor ediyorlar biyerdede herşey araştırılıyor rapor kullanamama rağmen bende aynı şeylerden geçtim öyle aşılama yapıldı tüp yapabilirsiniz kararıda verildi benim 1 çocuğum var o yüzden rapor hakkım yok ona rağmen herşeyden geçtim şimdi gördüm ahsen arkadaşım daha incesini yazmış
Kizlar bende bu ay aşılama ya gidiyorum bugün tarlusala başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?