AMİNNNN. ..
Inşallah canım ben egepolde Gökalp bey e gidiyorum 1 ay öncede ancak randevu bulabiliyorum ama memnun kalmadım canım süt hormonum 35 ilaca gerek yok dedi düşünBende izmirde yaşıyorum Canım Hangi doktora gidiyorsun? Ben doktorada gitmiyorum artık kime giysem hemen aşılama diyor aşılama nında başarı oranı yüksek değilki ben bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıp preeseed jel kullandım merakla sonucu bekliyorum.2bucuk yıl oldu artık yıpratmıyorum kendimi hayırlı zamanını Rabbim bilir diyor bekliyorum.Liste uğurlı gelsin hepimiz Hamile kalalım bu ay inşallah Kızlar
Bende egepolde dilek hanıma gittim yumurta takibi falan hiçbişey yapmadan aşılama yapalım dedi hemen kimseyede güvenim kalmadıki herkes müşteri gözüyle bakıyor. Bu arada hsg 6 ay önce çınarlıda çektirdim ben 500 e sen uygun bulmuşsun.Bende resimdeki yıldızlı günleri değerlendirdim.Inşallah canım ben egepolde Gökalp bey e gidiyorum 1 ay öncede ancak randevu bulabiliyorum ama memnun kalmadım canım süt hormonum 35 ilaca gerek yok dedi düşün
Bende bu ay ov. Testi yaptım sen nasıl değerlendirdin
Ben 20 ve 22 Şubat akşamı ile 25 Şubat silik olduğu gün ise sabahı değerlendirdim ve soğan kötü yaptım 15 gün , prolaktin için Aslan pençesi içtim , Allaha bırakıyorum gerisini hayırlısı ne ise o olsun...
Aaa kader arkadaşım hiç sorma Gökalp bey de 3 ay dozu arttırarak serophene iç olmazsa 3 ay sonra gel dedi burda herkes öyle saçma şey olur mu takipsiz kist yapar içme dediler 2 ay tek doz kullandım 3.ayım bu ay da soğan suyu yaptım içtim hsg için yönlendircek ama alttan muayene yapacağı için ilk ona gitmem gerekiyor Karabağlar da ibni Sina çektircem artık hem üstümde büyük yük oldu şu film çektirip kurtulayım , dün eski işyerime gittim orda 2 arkadaşım biri 2 yıldır bekliyor diğeri 5 yıldır olmuyor baktım onlara çok yıpranmışlar psikolojim bozuldu zaman geçtikçe bende öyle mi olcam acaba dedim çok zor ya gerçekten bu ay mucize olsun uzun süre hamile kalamayanlar hamiş patlaması yaşasın bu topicte inşallahhhhBende egepolde dilek hanıma gittim yumurta takibi falan hiçbişey yapmadan aşılama yapalım dedi hemen kimseyede güvenim kalmadıki herkes müşteri gözüyle bakıyor. Bu arada hsg 6 ay önce çınarlıda çektirdim ben 500 e sen uygun bulmuşsun.Bende resimdeki yıldızlı günleri değerlendirdim.
Canım aşılama ne kadar mış egepolde ?Bende egepolde dilek hanıma gittim yumurta takibi falan hiçbişey yapmadan aşılama yapalım dedi hemen kimseyede güvenim kalmadıki herkes müşteri gözüyle bakıyor. Bu arada hsg 6 ay önce çınarlıda çektirdim ben 500 e sen uygun bulmuşsun.Bende resimdeki yıldızlı günleri değerlendirdim.
Amin inşallah. .Aaa kader arkadaşım hiç sorma Gökalp bey de 3 ay dozu arttırarak serophene iç olmazsa 3 ay sonra gel dedi burda herkes öyle saçma şey olur mu takipsiz kist yapar içme dediler 2 ay tek doz kullandım 3.ayım bu ay da soğan suyu yaptım içtim hsg için yönlendircek ama alttan muayene yapacağı için ilk ona gitmem gerekiyor Karabağlar da ibni Sina çektircem artık hem üstümde büyük yük oldu şu film çektirip kurtulayım , dün eski işyerime gittim orda 2 arkadaşım biri 2 yıldır bekliyor diğeri 5 yıldır olmuyor baktım onlara çok yıpranmışlar psikolojim bozuldu zaman geçtikçe bende öyle mi olcam acaba dedim çok zor ya gerçekten bu ay mucize olsun uzun süre hamile kalamayanlar hamiş patlaması yaşasın bu topicte inşallahhhh
Ben bide ertesi gün yaptım biraz daha silik çıktı sonra yapmadım birdaha testiCanım aşılama ne kadar mış egepolde ?
Yumurtan ne zaman silikleşti sonra da yapsaydın keşke silikleşince çatlıyormuş benimde 3 gün çift çizgiydi 25 i çatladı inşallah tutturmuşuzdur canım
Amin canım aminÖncelikle mesajımı okuyan herkese Rabbim tez zamanda 2 çizgi göstersin. Amin diyenlere de ikiz nasip etsin...
Bende 16. Aydayım iki Klomenden sonra Hsg çektirdim.
Cuma çektirdim hala kanama var, sizde de oldu mu?
Birde 5 gün ilikli yok dedi, Hsg çektirdiğimiz ay Nasıl geçti sizin?
Sonrasın da etkisi oluyor mu sizce hangi tedavi ile devam etsem bilmiyorum
Amin Canım ben anestezi li çektirdim sonrasında hafif lekelenme oldu o gün başka bişey olmadı. 5 gün ilişki yok demesinin sebebi mikrop kapmaması için diye biliyorum.çok korkarak girmiştim hsg ye ama çok kolay geçti çok şükürÖncelikle mesajımı okuyan herkese Rabbim tez zamanda 2 çizgi göstersin. Amin diyenlere de ikiz nasip etsin...
Bende 16. Aydayım iki Klomenden sonra Hsg çektirdim.
Cuma çektirdim hala kanama var, sizde de oldu mu?
Birde 5 gün ilikli yok dedi, Hsg çektirdiğimiz ay Nasıl geçti sizin?
Sonrasın da etkisi oluyor mu sizce hangi tedavi ile devam etsem bilmiyorum
Bende vurulduktan sonra 2 gün sürdü sonra geçti.Kızlar bişi sorcam. Sizlerde de ovitrelle veya diğer catlama iğnelerinden 4-5 sonra bile alt karında agrı ve hafif kasılma hissi oluyor mu? Gecen ayda bole agrım olmustu ve kist olmustu O yüzden yine kist mi diye korkuyorum.
teşekkür ederim içimi rahatlattın. sanki bugün benimde bitti gibi :)Bende vurulduktan sonra 2 gün sürdü sonra geçti.
aşılama da acı hissetmessin hsg gibi deilki normal smer testi gibi eğer sen kendini sıkıp kasmassan tabikiDün geceden beri kanama durdu ama hassasiyet var Rahmimde. Ben kendimi biliyorum iyi ki anestezi ile oldum, az süren bi işlem ama ben kendimi kasıp daha çok acı çekerdim.
Ya acaba aşılamayı da böyle yapsalar olmaz mıhafif uyuşturan bişey verseler ne iyi olur
hangi doktora giyiyonuzabin canım inşallah ya . ben çarşamba ümite gidiyorum yine
Perihan hanıma gidiyorum siz de mi ümite gidiyorsunuzhangi doktora giyiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?