Tesekkur ederim.İnsallah beklemedeyiz bakalmHoşgeldin canım aramıza. .
Tabi eklerim. .
Yaşın küçük olur inşallah. .
İnşallah canım, geçen ayda aynı şeyler olunca yine kist gibi geliyor ama bakalım.Bende hiçbirşey olmamıştı. .
Herkeste farklı belirtiler olabilir. .
İnşallah bebiştir. .
Duâ ve selam ile ♡
Onu bende denemek istiyorum faydasını gören oldumu acaba ne işe yarıyo yumurtarımı çalıştırıyoYakı yı deneyen oldu mu kızlar ?
25 şubat geçmiş. .Tamam canım bi kaç ay beklemek istiyorum adet olamadım daha bir hormanlarımada baktırayım pko ne seviyede öğreneyim bu arada bende listenize girmek istiyorum ama beklenen adet rarihim 1haftadır hala bekleniyor 25 şubat olmam gerekiyordu
Canım 4 5 aydır geçiyo ama bir iki gün en fazla 5gün 5ay önce saati saatine 28 günde bir.oluyordum pko başlangıcı var dedi ama daha adet olamadığım için hormon tahlili yaptıramadım malesef25 şubat geçmiş. .
Hamile değilsen normal değil. .
Normalde geçermi?
Pko varsa geçer. .
Umutla beklemede yazayım. .
Olunca yazarsın batı ok ..
Ben bu ay denedim canım. yunurtalarin buyumesine yardimci oluyormus baya bi isitiyor..Adet bitiminden 3 gun sonra bel cukuruma yapistirdim 3 gun kaldı.. ayrıca incir havuc kuru de yaptim.. sag kasigimda ani batmalar ve çok ağrı oldu bu ay bence çatladı yumurtam.. bat 10 mart ama bizde sperm azligi var oyuzden pek umudum yok..Yakı yı deneyen oldu mu kızlar ?
Canım 4 5 aydır geçiyo ama bir iki gün en fazla 5gün 5ay önce saati saatine 28 günde bir.oluyordum pko başlangıcı var dedi ama daha adet olamadığım için hormon tahlili yaptıramadım malesef
Darısı başımıza inşallahoy oy maşaAllah hamiş listemiz çoğalmış nice nice hamişlere
Yakı yı deneyen oldu mu kızlar ?
yakıyı ben denedim taa ilk başlarda bana fayds etmedi faydası rahimi toparlayıp spermleri yumurtaya çekmesiymiş diye biliyorum yani öyle duydumOnu bende denemek istiyorum faydasını gören oldumu acaba ne işe yarıyo yumurtarımı çalıştırıyo
amin inşaAllahDarısı başımıza inşallah
Zorunda değil canım. Ama sende de gorulen seyler varmıs zatenselam hanımlar bat a kaldı son 6 gün..
göğüslerim şiş ve elleyince acıyor ,ayaklarım buz ,bunlar dışında belirti yok..
belirti illa olmak zorunda mı bilemedim..
Canim nereye gidiyorsun dr asilamayi araştirdinmiben izmir de yaşıyorum canım burası oldukça yüksek fiyatlar orası çok iyimiş ama fiyatı ,hsg için 300 e anlaştım bu ay çektirebilirim de arkasından aşılama yaptıralım diyorum eşimle ilişkimiz bile görev haline gelmeye başladı çünki,hsg yi de çektirip kurtulsam artık diyorum
Valla smrna tüp bebek merkezi varmış bayraklı da galiba oraya gitcez henüz hsg çekilmediCanim nereye gidiyorsun dr asilamayi araştirdinmi
Ne bileyim illa vücutta herzaman ki belirtilerden daha farklı daha çok belirti olunca hamilelik oluyor , yorumları okuduğum kadarı ile...Zorunda değil canım. Ama sende de gorulen seyler varmıs zaten
Canım hayırlısı olsun inşallah belirti olabilirde olmayabilirde dün akşam yemeği yerken bebek kokusu geldi burnuma sanki çok şaşırdım mis gibi ... :) çok komik böyle bi belirti olmaz biliyorum ama öyle hissetdim işte kokularada çok duyarlıyım bu aralar ama bunlara kanmicam çünkü kendimi dinledikce beynim bana oyun oynuyor bunu defalarca yaşadım ve sonuç boş oldu o yüzden artık yaşadığım tüm belirtileri dikkate almıyorum.Arkadaşım inşallah bebişlerimiz gelir bu ay hepimizin. Kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yaşamadım bitek taze ekmek küf kokmuştu burnuma.adetim geçikmişti kandan gebelik testi yaptırdım negatif çıktı doktor adet söktürücü ilaç verdi içtim günlerce.15 gün geçti ilaca rağmen adet yok.artık sıkıntıdan patlıyordum adet olsamda çalışmalara devam etsem diye. Doktoru aradım ben artık ot alıcam aktardan dedim.yok dedi alma normal değil dedi o ilaçtan sonra mutlaka olmalıdın yarın tekrar kan ver dedi.sonuç 3200 ve hamileydim.Kızım şimdi 8 yaşında Allah sağlıklı hayırlı uzuun ömürler versin çok üzülüyor herkesin kardeşi var ben yalnızım diyor o öyle dedikçe bende çok üzülüyorum.Rabbim nasip eder inşallah. Off amma yazmışım içimi dökesim varmışselam hanımlar bat a kaldı son 6 gün..
göğüslerim şiş ve elleyince acıyor ,ayaklarım buz ,bunlar dışında belirti yok..
belirti illa olmak zorunda mı bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?