infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bugün 3 Mart ilk güzel haberi Kartanemden bekliyoruz inşallah sonra ayın gelen günlerinde hepimizden tek tek gelsin Hamiş haberleri inşallah

25 şubat geçmiş. .
Hamile değilsen normal değil. .
Normalde geçermi?
Pko varsa geçer. .
Umutla beklemede yazayım. .
Olunca yazarsın batı ok ..

25 şubat geçmiş. .
Hamile değilsen normal değil. .
Normalde geçermi?
Pko varsa geçer. .
Umutla beklemede yazayım. .
Olunca yazarsın batı ok ..
Canım 4 5 aydır geçiyo ama bir iki gün en fazla 5gün 5ay önce saati saatine 28 günde bir.oluyordum pko başlangıcı var dedi ama daha adet olamadığım için hormon tahlili yaptıramadım malesef

Yakı yı deneyen oldu mu kızlar ?
Ben bu ay denedim canım. yunurtalarin buyumesine yardimci oluyormus baya bi isitiyor..Adet bitiminden 3 gun sonra bel cukuruma yapistirdim 3 gun kaldı.. ayrıca incir havuc kuru de yaptim.. sag kasigimda ani batmalar ve çok ağrı oldu bu ay bence çatladı yumurtam.. bat 10 mart ama bizde sperm azligi var oyuzden pek umudum yok..

Canım 4 5 aydır geçiyo ama bir iki gün en fazla 5gün 5ay önce saati saatine 28 günde bir.oluyordum pko başlangıcı var dedi ama daha adet olamadığım için hormon tahlili yaptıramadım malesef

Evet benimde 35 günde bir oluyordu. .
Polikistik over herkeste var ..
Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah. .
Duâ edelim. .

selam hanımlar bat a kaldı son 6 gün..
göğüslerim şiş ve elleyince acıyor ,ayaklarım buz ,bunlar dışında belirti yok..
belirti illa olmak zorunda mı bilemedim..

Canim nereye gidiyorsun dr asilamayi araştirdinmi

Zorunda değil canım. Ama sende de gorulen seyler varmıs zaten
Ne bileyim illa vücutta herzaman ki belirtilerden daha farklı daha çok belirti olunca hamilelik oluyor , yorumları okuduğum kadarı ile...
Hayırlısı diyelim inşallah hepimizde vardır bebişler bu ay..

selam hanımlar bat a kaldı son 6 gün..
göğüslerim şiş ve elleyince acıyor ,ayaklarım buz ,bunlar dışında belirti yok..
belirti illa olmak zorunda mı bilemedim..
Canım hayırlısı olsun inşallah belirti olabilirde olmayabilirde dün akşam yemeği yerken bebek kokusu geldi burnuma sanki çok şaşırdım mis gibi ... :) çok komik böyle bi belirti olmaz biliyorum ama öyle hissetdim işte kokularada çok duyarlıyım bu aralar ama bunlara kanmicam çünkü kendimi dinledikce beynim bana oyun oynuyor bunu defalarca yaşadım ve sonuç boş oldu o yüzden artık yaşadığım tüm belirtileri dikkate almıyorum.Arkadaşım inşallah bebişlerimiz gelir bu ay hepimizin. Kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yaşamadım bitek taze ekmek küf kokmuştu burnuma.adetim geçikmişti kandan gebelik testi yaptırdım negatif çıktı doktor adet söktürücü ilaç verdi içtim günlerce.15 gün geçti ilaca rağmen adet yok.artık sıkıntıdan patlıyordum adet olsamda çalışmalara devam etsem diye. Doktoru aradım ben artık ot alıcam aktardan dedim.yok dedi alma normal değil dedi o ilaçtan sonra mutlaka olmalıdın yarın tekrar kan ver dedi.sonuç 3200 ve hamileydim.Kızım şimdi 8 yaşında Allah sağlıklı hayırlı uzuun ömürler versin çok üzülüyor herkesin kardeşi var ben yalnızım diyor o öyle dedikçe bende çok üzülüyorum.Rabbim nasip eder inşallah. Off amma yazmışım içimi dökesim varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…