- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
Buranın başı oldum çıktım be canim. .kızlar meraba nasılsınız var mıgüzel haberler esesim nasılsın durumlar nasılEses07
Hoşgeldin canım aramıza. .Merhaba benide eklermisin bende 21 yaşındayım 4 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum.bat ise 20 mart
iyim canım bende bayadır girmiyodum dedim bakayım ne var ne yokBuranın başı oldum çıktım be canim. .
Sen ne yapıyorsun. .
iyim canım bende bayadır girmiyodum dedim bakayım ne var ne yok
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaslar 29 yaşındayım. 2 senedir evliyiz 10 aydir bebek istiyoruz.. yarim rahimliyim ve esimde de sperm azligi var takviyelerle yukseltmeye calisiyoruz. Hic umudum yok ama sizlerle beklemek istiyorum.. beni de ekler misiniz 10 mart regl tarihim.
Aşılama ağrısız kolayDün geceden beri kanama durdu ama hassasiyet var Rahmimde. Ben kendimi biliyorum iyi ki anestezi ile oldum, az süren bi işlem ama ben kendimi kasıp daha çok acı çekerdim.
Ya acaba aşılamayı da böyle yapsalar olmaz mıhafif uyuşturan bişey verseler ne iyi olur
Hoşgeldin canım ..Merhaba kızlar yaklaşık 1yıldır bebek için uğraşıyoruz 13 Şubat doktora gittim bana yumurtan oluşmuş rahim duvarın kalınlaşmış hafif pko gözüküyor dedi 4aydır düzensizlik var reglimde hayit tohumu ve ınofolic verdi düzenli heegün içiyorum saba akşam 2şer tane bugün adetimin gecikmesinin 7gün test yaptım negatif yunurtam varsa neden adet olamadım çatlamamışmıdır hamilelikte yok kafayı yicem olsam hormon testi yapacam rahim filimide çektir dedi yıkama yağlamagibi düşün dedi ama kararaızım bi kaç ay sonrayamı ertelesem eşimin tahlilinde sperm sayısı 82milyon hareketli spermi yüzde 20 morfoloji yüzde 12 nasıl bir yol izlesem sizler nasıl bir tadavi önerdi doktorunuz
Amin inşallahGüzel haberleri olan varmı Arkadaslar? Beklemekte pek sıkıcı geldi bu ay Allah Hayır la sonuçlandırsın bekleyişlerimizi inşallah
Nerdesin canım?doktor araştırıyorum
2gün bulaştı o kadar. .Öncelikle mesajımı okuyan herkese Rabbim tez zamanda 2 çizgi göstersin. Amin diyenlere de ikiz nasip etsin...
Bende 16. Aydayım iki Klomenden sonra Hsg çektirdim.
Cuma çektirdim hala kanama var, sizde de oldu mu?
Birde 5 gün ilikli yok dedi, Hsg çektirdiğimiz ay Nasıl geçti sizin?
Sonrasın da etkisi oluyor mu sizce hangi tedavi ile devam etsem bilmiyorum
Bende hiçbirşey olmamıştı. .Kızlar bişi sorcam. Sizlerde de ovitrelle veya diğer catlama iğnelerinden 4-5 sonra bile alt karında agrı ve hafif kasılma hissi oluyor mu? Gecen ayda bole agrım olmustu ve kist olmustu O yüzden yine kist mi diye korkuyorum.
Hosbuldum canım hemencik eklemissin çok teşekkür ederim :)Hoşgeldin canım aramıza
Tamam canım bi kaç ay beklemek istiyorum adet olamadım daha bir hormanlarımada baktırayım pko ne seviyede öğreneyim bu arada bende listenize girmek istiyorum ama beklenen adet rarihim 1haftadır hala bekleniyor 25 şubat olmam gerekiyorduHoşgeldin canım ..
Hsg tüplerin açık mı diye bakılır ..
Çektir canım. .
Değerleri yakın eşlerimizin. .
Değerleri yakın demişssin eşimizin sen nasıl bir yol izledin hamilemisin neler yaptınızHoşgeldin canım ..
Hsg tüplerin açık mı diye bakılır ..
Çektir canım. .
Değerleri yakın eşlerimizin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?