- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Iyi ki de yazdın canım çok içtensin teşekkür ederim...Canım hayırlısı olsun inşallah belirti olabilirde olmayabilirde dün akşam yemeği yerken bebek kokusu geldi burnuma sanki çok şaşırdım mis gibi ... :) çok komik böyle bi belirti olmaz biliyorum ama öyle hissetdim işte kokularada çok duyarlıyım bu aralar ama bunlara kanmicam çünkü kendimi dinledikce beynim bana oyun oynuyor bunu defalarca yaşadım ve sonuç boş oldu o yüzden artık yaşadığım tüm belirtileri dikkate almıyorum.Arkadaşım inşallah bebişlerimiz gelir bu ay hepimizin. Kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yaşamadım bitek taze ekmek küf kokmuştu burnuma.adetim geçikmişti kandan gebelik testi yaptırdım negatif çıktı doktor adet söktürücü ilaç verdi içtim günlerce.15 gün geçti ilaca rağmen adet yok.artık sıkıntıdan patlıyordum adet olsamda çalışmalara devam etsem diye. Doktoru aradım ben artık ot alıcam aktardan dedim.yok dedi alma normal değil dedi o ilaçtan sonra mutlaka olmalıdın yarın tekrar kan ver dedi.sonuç 3200 ve hamileydim.Kızım şimdi 8 yaşında Allah sağlıklı hayırlı uzuun ömürler versin çok üzülüyor herkesin kardeşi var ben yalnızım diyor o öyle dedikçe bende çok üzülüyorum.Rabbim nasip eder inşallah. Off amma yazmışım içimi dökesim varmış
Amin Canım Allah hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim sanada isteyen herkesede banada hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.sakın umutsuzluğa kapılma mutlaka bi zamanı vardır o zamanı geldiğinde Allah ol diyecek ve olacak inşallah.Iyi ki de yazdın canım çok içtensin teşekkür ederim...
Allah kızınızı size bağışlasın ne mutlu annelik duygusunu tatmışsın yine yine tadarsın dilerim..
Ben henüz hiç hamile kalamadım malesef 1.5 yıldır olmuyor, pco ve eşimde sayı ve hızda düşüklük var.
Inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün ..
Bugün cuma mübarek bir gündü , çok dua okudum ben ve benim gibi anne olmak herkes tez muradına ersin diye ...
Inşallah mutlu haberlerle...
Inşallah canım bütün kalbimle bekliyorum, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAmin Canım Allah hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim sanada isteyen herkesede banada hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.sakın umutsuzluğa kapılma mutlaka bi zamanı vardır o zamanı geldiğinde Allah ol diyecek ve olacak inşallah.
Canım dikkat et, ilaç içme sakınÇok berbat grip oldum
Geçmiş olsun birdeÇok berbat grip oldum
Geçmiş olsun birde
Sağol tatlım ♡Canım dikkat et, ilaç içme sakın
Çok Geçmiş olsunÇok berbat grip oldum
canııım keşke ama adetim başlıyo gibi yavaş yavaş üç gün gecikmeden sonraBugün 3 Mart ilk güzel haberi Kartanemden bekliyoruz inşallah sonra ayın gelen günlerinde hepimizden tek tek gelsin Hamiş haberleri inşallah
bendede durum aynı perşembeden beri nete giremedim arıza var üç marttı benim bat bu akşam geliyo gibi adet hafif leke başladı bekliycez gelecek ayları artık bide öksürük bide hapsırık karısıyo bir birineÇok berbat grip oldum
Geçmiş olsun kızlar.. bende de bugün başladı grip hapsuruk krizine giriyorum.. kartanem2 yerleşme kanamasıdır belki de çoğalacak mi bakalim.. benim de bat 10 mart.. yumurtlama dönemimden beri rahmimde hafif hafif sizlamalar var.. bugun de aniden bıçak saplanır gbi ağrım oldu birkaç defa.. ilk defa böyle oluyor.. ben de umutlaniyorum haliyle.. havuc incir kuru yapmistim bu ay ondan mi oldu acaba ya da kist falan mi oluştu bilemedim..
Çok Geçmiş olsun
bendede durum aynı perşembeden beri nete giremedim arıza var üç marttı benim bat bu akşam geliyo gibi adet hafif leke başladı bekliycez gelecek ayları artık bide öksürük bide hapsırık karısıyo bir birine
Geçmiş olsun canım.Çok teşekkürler kızlar gece acildeyim. .
Berbat alerjik nefes darlığı yapıyor. .
Akşam benim de Karnım ağrıyordu ..
Geldi geliyor o zaman. .
Hayırlısı olsun canım kısmetse olurGeçmiş olsun canım.
Benim de geliyor gibi, önümüzdeki aylara kaldık yine
Aynen canım, sen ilk önce bir iyileşte :)Hayırlısı olsun canım kısmetse olur
İnşallah canım. .Aynen canım, sen ilk önce bir iyileşte :)
Amin inşallah canım ❤Kızlar benimde her an gelebilir eli kulağında karnım gur gur sinirlilik tam adet dönemime yakılır şekilde tatlı krizlerimde aynı şeyi söylüyor .bugün bile gelse şaşırmicam okadar yani. Eve tranbolin almıştım ama korkudan xıplayamıyodum her ay ya tuttuysa diye.karar verdim hiçbişeyimi kısıtlamicam artık.Rabbim evladımıza sağlıklı hayırlı ömürler versin napalım hamd olsun. RABBİMİN DEDİĞİ OLUR.Bi rüya gördüm çok ağladım bu hafta ömrümüz Allaha emanet Mevlam neylerse güzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?