infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Ben çatlıyorum meraktan ya.. bat 10 ama regl ağrım da hiç yok daha.. bugun erken gebelik testi aldim. Şimdi yapsam mi acaba yoksa yarın sabah ilk idrarla mi yapsam testi? Sizce ne yapayım kızlar..

Bende hastalıkla uğraşıyorum. .
Evet sabah yap . .
Benimde belirtilerim yok . .

Gecmis olsun canim hala hafiflemedi mi hastalığın. Benim hapsurugum burun akıntım halsizligim bugün hiç kalmadı hayret bişey... testi ben de sabah yapmaya karar verdim.. negatif çıkacağını biliyorum aslında ama bi yanım da ya olursa diyo 3 gun kala ağrılarım başlardı.. şimdi sadece ani hareketlerde karnimin içi aciyo sanki.. psikolojiktir belki de.. neyse yarın test sonucunu yazarım..

Hiç koku alamıyorum. .
Canım benim ♡
Hayırlısı olsun üzülme ..

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. .

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. .
amin canım amin hepimizin bu arada steden bir arkadaşımız tedaviyi bırakmıştı kendiliğinden hamile kalmış ne kadar sevindim anlatamam kendimin olsa o kadar duygulanırdım heralde normal birinin hamilelliği o kadar ilgi çekici sevindirici olmaz bende ama bebek hasreti çeken emek verip mucaadele ile hele bide süpriz olunca hiç tanımasam bile çok duygulanıyorum seviniyorum mevla bütün arkadaşlarımızı zuhal arkadaşım gibi sevindirsin inşallah

Inşallah bir gun biz de anne oluruz kızlar. Rabbim yardımcımız olsun., elimizden geleni yapiyoruz o isterse olacak.. su an çok üzgünüm gebelik testim negatif çıktı.. daha testi yaptığım gbi belim agrimaya başladı.. şimdi de regl ağrısı başladı.. resmen vücudum benimle oyun oynadı.

İnşallah kuzum : (
Sanki benim de başladı belirtiler. . Off . .

Benim tek tüpüm olduğu için şansım zaten 2 ayda bir oda düzeli yumurtlarsam.ilk gebeliğim dış gebelikti ssğ tüpüm alındı.Nasip napalım ben bu ay spora başlicam salıcam gitsin ne doktor ne ilaç.olacağı varsa uygun zamanda Rabbim verir kendimi her ay üzülecek kadar güçlü hissetmiyorum artık dün kızım komşunun bebeğini öptü kokladı benimde oldun artık bi kardeşim dedi oda ayrı bişi inanın insan evladının üzülmesine kendinin üzülmesindrn daha çok üzülüyor. O yüzden Kızlar 1 tane olunca hiç korunmayın direk ikinci olsun herbişi tazeyken.benim yaş 35 En doğrusunu Rabbim bilir bakalım nasibimizde ne var...

Benim de tek tüpüm var canım doğuştan yarim rahimliyim. Sansimiz yüzde 50.. ama illa bi ay bi tarafta diğer ay diğer tarafta yumurta olacak diye bir şart yokmuş.. hep üstüste de aynı tarafta yumurta buyuyebilir. Senin ne guzel bir cocugun varmış annelik duygusunu tatmissin en azından.. bi tane olsa ben ona da razıyım bir sene boşuna korunmusum zaten esimin sperm sayisi çok az.. bidaha hiç korunmam herhalde.. bizi tüp bebek paklar.

Canım Allah sanada isteyen herkesede tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana ve evladı olanlara evlatlarını bağışlasın ve sağlıklı Kardeşler nasip etsin inşallah.Allahım herkese Anne olma duygusunu yaşayıp torunlarını sevmeyi nasip etsin inşallah
Aminnnn..

Amiiiiiiiiinnnnnnn

Sağol tatlım benim ♡
İnşallah sen ne yapıyorsun bakalım ❤
Aynı kuzu yaa okula git gel ...
Bir de bu aralar kabul günüm resmen, durmadan misafir alıyorum hepsi çocuklu ya da gebe
Gülücükler dağıtıyorum güçlü kadın olarak işte
Valla unutuyorum millet zorla hatırlatıp sonra da teselli ediyor tatlışım
Ben de erteledik diyorum(?) ama bence hiçbiri inanmıyor yalanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…