Ben daha olmadım hep düzenli olur normalde bir kere şaştı o da prolaktin yükselmiş. Şimde de öyle mi oldu acaba diyorum. Ara ara da sizlamalar oluyor ha oldum ha olucam diyorum olmuyor. Yarin kan testi yaptırırım belki. Beklemek çok zor ya
Sen idrar testi yaptın mi? Ben en son 2 gun önce yaptim negatifti.
Her ay mı böyle gecikiyor? En yakin arkadaşım da pko. adeti geçince test yapmadı ben tutturdum yap diye adeti çok geçmişti 15-20 gun falan.. pkoyum olmaz diyordu catlatma iğneleri falan da denemişti umudu kırılmıştı. O ay sogan kuru yapmıştı sadece.. 7 haftalik hamile oldugunu ogrendi birden.. daha o gun de kalp atışını bile duydu.. sok yasadi resmen. En iyisi beklentiye girmemek keşke ben de girmesem..Yapmadım. .
Pko yüzünden gecikiyor. .
Hamile değilimdir ya . .
Her ay mı böyle gecikiyor? En yakin arkadaşım da pko. adeti geçince test yapmadı ben tutturdum yap diye adeti çok geçmişti 15-20 gun falan.. pkoyum olmaz diyordu 7 haftalik hamile oldugunu ogrendi birden.. daha o gun de kalp atışını bile duydu.. sok yasadi resmen. En iyisi beklentiye girmemek keşke ben de girmesem..
Hayırlısı olur hakkımızda insallah.. Rabbim yardımcımız olsun, yüzümüzü guldursun insallah tez vakitte ve bütün evlat hasreti çekenlerin..Artık negatif test görmekten sıkıldım. .
Bikaç gün geçsin olursa yaparım. .
İlaç kullanıyorum zaten sanmıyorum. .
Hayırlısı olsun kuzum ♡
Amiiiinnnn İnşallah. .Hayırlısı olur hakkımızda insallah.. Rabbim yardımcımız olsun, yüzümüzü guldursun insallah tez vakitte ve bütün evlat hasreti çekenlerin..
Tamam canım benim ♡Esracım benim umutla beklemede kalsın
Ben regl oldum canim yaAmiiiinnnn İnşallah. .
Tek duâmm ❤
Ben regl oldum canim yabat 13 nisan.. 19martta spermiogram testi yaptiricaz bakalim insallah testten güzel haberler alırız.
MRB CNM NASILSIN? neler yapiyorsun?Esracım benim umutla beklemede kalsın
Hastayım canım benim sen ne yapıyorsunMRB CNM NASILSIN? neler yapiyorsun?
ben daha önce aldırmıştım ama dıştaydı ve hiç canım acımadıkızlar merhaba aranıza yen i geldim:)
3 kaybım var ve pazartesi histeroskopı amelıyatı oldum dıger tahlıllerde bısey cıkmadı sadece polip cıktı ? polip aaldıran var mı aranızda ?
bende aldırdım genel anestezi ile ama simdi ne kadar sonra h amıle kalırım doktorum 2 ay dedı ben 1 ay korunduktan sonra ıstıyorumben daha önce aldırmıştım ama dıştaydı ve hiç canım acımadı
bende aldırdım genel anestezi ile ama simdi ne kadar sonra h amıle kalırım doktorum 2 ay dedı ben 1 ay korunduktan sonra ıstıyorum3 kaybım var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?