Sağol canım benim, inşallah bende o şanslılardan olurum , birde inofolic hamile kalmaya destekmiş ben yarın onu da alıp içmeye başlıcam arkadaslar aklınızda olsun...Canım Allah'ın izniyle hsg gebe kalmanı kolaylaştırır.. Hsg'de 2ay sonra hamile kalmıştım ben, birkaç arkadaşım da ööle oldu hadi hayırlısı hakkında...
Kırmızıları bekliyorum. .Bat 10 mart olan arkadaslar sizde durumlar nasıl? bende tık yok daha
Onu duymadım hiç klomen ya da folic asit gibi bir şey mi acaba bir araştırayım ama o kadar çok şey denedim ki canım ben, artık hepsi boş hepsi yalan geliyor..Sağol canım benim, inşallah bende o şanslılardan olurum , birde inofolic hamile kalmaya destekmiş ben yarın onu da alıp içmeye başlıcam arkadaslar aklınızda olsun...
Bende regl ağrısı yok henüz ama asiri sırtım ağrıyor. Hiç gecikmezdi reglim bi gun önce oluyordu 2aydir. 8ay önce gecikmisti bi. hamileyim sanmistim ama prolaktinim yükselmiş.. şimdi de ondan şüpheleniyorum. Ama yarın regl olurum belki..Kırmızıları bekliyorum. .
Bel ağrısı belirtisi başlıyor hafif hafif. .
Sen ne yaptın cancazım. .
Canim ne zaman baslaniyor o ilaca? Adet olunca ben de basliyim.. bi de yanında folic asite de devam ediliyor mu? Çünkü onun içindeki 400mgden azmış.Sağol canım benim, inşallah bende o şanslılardan olurum , birde inofolic hamile kalmaya destekmiş ben yarın onu da alıp içmeye başlıcam arkadaslar aklınızda olsun...
Bende regl ağrısı yok henüz ama asiri sırtım ağrıyor. Hiç gecikmezdi reglim bi gun önce oluyordu 2aydir. 8ay önce gecikmisti bi. hamileyim sanmistim ama prolaktinim yükselmiş.. şimdi de ondan şüpheleniyorum. Ama yarın regl olurum belki..
Öyle tabi canım sağlıklısıyla versin Rabbim hepimize inşallahOnu duymadım hiç klomen ya da folic asit gibi bir şey mi acaba bir araştırayım ama o kadar çok şey denedim ki canım ben, artık hepsi boş hepsi yalan geliyor..
Her şeyi bıraktığım ay hamiş kalmıştım kalbi durdu kürtaj oldum anlıcan bu işin tek yolu Rabbimin nasip etmesi nasip olmayınca olmuyor yine de tedbir alıyoruz işte..
İnşallah sağlıklı, salih ve saliha evlatlar verir Allahım hepimize..
Valla ben kafama göre aldım canım 1 poşet suya atıp içiyorum adetin 4.güni benim başladım sen doktoruna da Danış istersenCanim ne zaman baslaniyor o ilaca? Adet olunca ben de basliyim.. bi de yanında folic asite de devam ediliyor mu? Çünkü onun içindeki 400mgden azmış.
Inşallah canım ya ağzın bal yesin.. idrar testinde negatifi görünce ben umudumu kestim ama eşim adetim geçti diye çok seviniyor çok umutlu.. adet olursam yıkılacak kesinOff inşallah hamileyizdir. .
Sagol canim.. Doktoruma sorayım ben en iyisi çünkü hapı falan da varmış. Hangisini nekadar kullan derse öyle kullanırım.Valla ben kafama göre aldım canım 1 poşet suya atıp içiyorum adetin 4.güni benim başladım sen doktoruna da Danış istersen
Gecmis olsun canım.. olumsuz düşünme ya bi arkadaşım kistle hamile kaldı pkoluydu hem de. Şimdi 8 haftalık, doktor sıkıntı olmaz demiş. 4.5 cm capindaymis.kızlar hadi bu ay bi hamile kalan olsun yaa
bende bugün dr gittim yine kist oluşmuş ilaçtan. benim durum iyice karıştı, bugün bir düşüncez belki de bir süre ara vericem ben. umarım sizler en kısa zamanda kavuşursunuz. sanırım benim oaly tüp bebeğe gidecek
Alerjik rinit mahvetti canım beni ..Eses07 Canim durumlar nasıl? benim karnımda sizlamalar var bu aksam.. eşim yarın kan testi yaptiralim deyip duruyor kafamın etini yedi. Ama ben hasta olucam gibi hissediyorum.
Nasıl bir alerjiymis ya Allah şifa versin canım. Regl olmadin mi sen de?Alerjik rinit mahvetti canım beni ..
Olmadım henüz. .Nasıl bir alerjiymis ya Allah şifa versin canım. Regl olmadin mi sen de?
Sen oldunmu?Nasıl bir alerjiymis ya Allah şifa versin canım. Regl olmadin mi sen de?
Sen oldunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?