geçmiş olsunKırmızılar geldi ..
Üstüne hastalık ..
Berbat hastayım. .
Acil sifalar canim desene sen de bidahaki aya kaldınKırmızılar geldi ..
Üstüne hastalık ..
Berbat hastayım. .
Havuc incir kürumun 2. Ayına başladım ben dün. Bidahaki aya da tarcinli sütü deneyeyim bakalim. Denemedigimiz şey kalmadı ki.. bizde suan asıl sorun sperm azligi ama ben de elimden geleni yapiyorum.geçmiş olsunRabbim hepimize hayırlısı evlatlar nasip etsin inşallah
gece yatmadan tarçınlı ılık süt yumurtalıkları çalıştırıyormuş kızlar
Rabbim inşallah hepimize hayırlısı ile evlat nasip etsinHavuc incir kürumun 2. Ayına başladım ben dün. Bidahaki aya da tarcinli sütü deneyeyim bakalim. Denemedigimiz şey kalmadı ki.. bizde suan asıl sorun sperm azligi ama ben de elimden geleni yapiyorum.
Amin insallah..Rabbim inşallah hepimize hayırlısı ile evlat nasip etsin
Acil sifalar canim desene sen de bidahaki aya kaldınhakkımızda hayırlısı insallah.. bi hamile çıksa aramızdan da sevinsek ya..
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba kizlar bende sizler gibi umutla bekliyorum insallah bu ay guzel haberi alirim.
merhaba hoş sefa geldin canım bende polip aldırdım histereskopiile ocağın 12 sinde banada 2 ay sonra gel dediler on gün ilişki yasağı okadar dı şimdi tekrar tedaviye başladım iğnelerim bu gün bitti bu gün çatlatma iğnesi olup cumaya aşilama olacağım benimde bir kayıbım var 3 aylık düşük artı iki başarısız aşılama bakalım bunda ne olacak benim polipimde rahim ağzında deil rahim içindeydi sağ tüpün ağzındaymış 1 santimlik bişeymiş ama tüpe sperm geçmesini önlermiş ne biliym artık ondanmı olmuyodu neydi başka sorun bulamadılar hakkımızda hayırlısı bide dikkat et kendine birden efelenme ben çok iyiydim ameliyat sonrası iyiyimde dedim geriden halsiz düştüm dermansız düştüm kan demir haplarıyla bir ayda toparlayabildimkızlar merhaba aranıza yen i geldim:)
3 kaybım var ve pazartesi histeroskopı amelıyatı oldum dıger tahlıllerde bısey cıkmadı sadece polip cıktı ? polip aaldıran var mı aranızda ?
Daha yeni evlisiniz. .Hosbulduk canim istanbul eyupteyim 1,5 yillik evliyim.
Amin inşallah canım. .İnsallah canim Rabbim hepimize hayirli ve saglikli bebisler nasip eder insallah.
merhaba hoş sefa geldin canım bende polip aldırdım histereskopiile ocağın 12 sinde banada 2 ay sonra gel dediler on gün ilişki yasağı okadar dı şimdi tekrar tedaviye başladım iğnelerim bu gün bitti bu gün çatlatma iğnesi olup cumaya aşilama olacağım benimde bir kayıbım var 3 aylık düşük artı iki başarısız aşılama bakalım bunda ne olacak benim polipimde rahim ağzında deil rahim içindeydi sağ tüpün ağzındaymış 1 santimlik bişeymiş ama tüpe sperm geçmesini önlermiş ne biliym artık ondanmı olmuyodu neydi başka sorun bulamadılar hakkımızda hayırlısı bide dikkat et kendine birden efelenme ben çok iyiydim ameliyat sonrası iyiyimde dedim geriden halsiz düştüm dermansız düştüm kan demir haplarıyla bir ayda toparlayabildim
amin tatlım aminCanim inşallah tez zamanda bebisin tutunur ve saglikli.bi hamilelik gecirirsin iinşallah hhepimiz bu güzelduyguyu tez zamanda yasariz benmde pazartesi alindi valla iyiyim işe falan gidiyorum ama doktor 2ay korunma vvermiş ben onu bir aadet gördükten sonra birakmak istiyorum.inşallah sebep poliptirde simdi yaşar bebeklerinAllah bidaha yasatmasin kimseye
Ben adet oldum ck kotu dum canim yikildm resmen. Aglamaktan icim disima ckti rabbm nasip etmemis sonra annemler istanbulda yasadigi icin buraya geldim muayne icin medikalpark ulun ulug a mukemmel bi doktor yanlis tedavi uygulanmis zaten kalsan bile dusuk yapardn dedi 6 ilac yazdi ne zaman kendinizi hazir hissedersenz o zaman gelin tup bebek icin ben hadi hemen yapalm demem dedi amdi ilaclarimi kullanicam bde 5kg vermeden gelme dedi ben smdi haziran gbi tup bebek dusunuyrz rabbm hepimize hayirlisini versn
Canım ben hiçbirşey yapmadım adetvoldum bitti kös kös oturup düşünüyorum iyi bi doktor bulup gitsemmi yoksa salıp herşeyi zamanamı bıraksam diye
Ben adet oldum ck kotu dum canim yikildm resmen. Aglamaktan icim disima ckti rabbm nasip etmemis sonra annemler istanbulda yasadigi icin buraya geldim muayne icin medikalpark ulun ulug a mukemmel bi doktor yanlis tedavi uygulanmis zaten kalsan bile dusuk yapardn dedi 6 ilac yazdi ne zaman kendinizi hazir hissedersenz o zaman gelin tup bebek icin ben hadi hemen yapalm demem dedi amdi ilaclarimi kullanicam bde 5kg vermeden gelme dedi ben smdi haziran gbi tup bebek dusunuyrz rabbm hepimize hayirlisini versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?