- 22 Nisan 2015
- 59
- 53
- 88
- 40
Merhaba ben araniza yeni katildim. Aranizda gonal f pen kullanan var mi? Bana yardimci olabilir mi? Bu igneyi kullandiktan sonra dozunda sifirlama olmadiginda neler yapiyosunuz? Prospektüsünde igneyi yaptiktan sonra doz sifirlanmazsa yeni bi uc ile yeniden yapin diyor bende tekrar denedim. Ancak dozda bi bir degisme olmadi. Herkese Allah kolaylik versin. Gercekten zor bir süreç.
Hosbulduk :)Hoşgeldin canım aramıza
Hosbulduk. Kusura bakma kendi telaşemden hiç internete giremedim. 34 yaşındayım. 19 aylık evliyim. Aslında yolun başındayız amma. Benim vücudum biraz yolun sonuna bizsiz düşmüş. Yani erken menapoz durumu var. Dün gece çatlatma iğnesi vuruldum. Pazartesi aşılama bakalım. Hepimizin rabbim hakkında hayırlısını versin. Listeye de almışsın. Çok teşekkürler.Hoşgeldin canım aramıza. .
Kaç yıllık evlisiniz?
Kaç yaşındasınız?
Hosbulduk. Kusura bakma kendi telaşemden hiç internete giremedim. 34 yaşındayım. 19 aylık evliyim. Aslında yolun başındayız amma. Benim vücudum biraz yolun sonuna bizsiz düşmüş. Yani erken menapoz durumu var. Dün gece çatlatma iğnesi vuruldum. Pazartesi aşılama bakalım. Hepimizin rabbim hakkında hayırlısını versin. Listeye de almışsın. Çok teşekkürler.
Ne kadarlık evlisiniz tatlım ?Hosbulduk :)
Selam kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
Amin inşallah. Dualarda buluşalım o zaman.Amin inşallah canım. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
Duâ eder , duâ beklerim. .
İnşallah kuzum ❤Amin inşallah. Dualarda buluşalım o zaman.
cnm ben gonal f i cok kullandim hem asilamalarda 6 kez hemde tup denememde yaptim. boyle bisey hic yasamadim.Merhaba ben araniza yeni katildim. Aranizda gonal f pen kullanan var mi? Bana yardimci olabilir mi? Bu igneyi kullandiktan sonra dozunda sifirlama olmadiginda neler yapiyosunuz? Prospektüsünde igneyi yaptiktan sonra doz sifirlanmazsa yeni bi uc ile yeniden yapin diyor bende tekrar denedim. Ancak dozda bi bir degisme olmadi. Herkese Allah kolaylik versin. Gercekten zor bir süreç.
10 saniye sayıyorum ama ilk iki gün sıfırlandı. Sonra hep noktalı 25 te kaldı bende anlamadım. Yarın kontrolüm var soracağım hafta sonu olduğu için soramadım. Evet benim ilk aşılama olacak. Cevabınız için teşekkür ederim. Çok zor şeylermiş bunlar. Umarim hakkimizda hayirlisi olur.cnm ben gonal f i cok kullandim hem asilamalarda 6 kez hemde tup denememde yaptim. boyle bisey hic yasamadim.
dikkatli ol eczaneye yaptir yada sor allah korusun cok doz falan uygularsin bunyen alt ust olur.
sen asilamami olucaksin? kac doz istendiyse ayarla uygula ve hic cekme sifiri gormeden.10 sn say.sayac sifir olunca cek.
ben boyle uyguluyordum onceden.en son ki tedavimde hemsire yapiyordu ayni sekilde .
Bizde iyiyiz canimm Arya'm diş çıkardı büyüyor işte hızla. Dualarım sizlerle canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBiz aynı canım. .
Minnoş nasıl sen nasılsın. .
benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
Gunaydin kizlar beni de listenize alın bende 8 aydır bekliyorum bat 14 nisan
Ne yazkki bu ayda olmadı gördm krmızılarıHijyenik ********** 19 mart beklemede
-Huzurum-- ******** 21 mart beklemede
Hijyenik -Huzurum-- ne yaptınız kızlar?
Ne yazkki bu ayda olmadı gördm krmızıları
Bizde iyiyiz canimm Arya'm diş çıkardı büyüyor işte hızla. Dualarım sizlerle canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım regl oldum 24 nisan yeni bat(((((((
Ne zaman bat canım?Ne yazkki bu ayda olmadı gördm krmızıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?