İnşallah kuzum Aminnnnnn ❤❤❤❤Sağol canım üstümden yük kalktı ,şimdi en azından aşılama yaptırabilirim ,öbür türlü elim kolum bağlı bekliyordum.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Arkadaşlar,
Kafam çok karışık Hsg sonucunu başka bi doktora da gösterdik Rahmim kalp şeklinde ya bu şekilde düşük yada erken doğum riski olur, operasyon yapalım diyor. Acaba bu doktor doğru doktor mu? Regl bitimine az kaldı ve bitiminde yapılıyormuş, vakit geçiyor bu ay yaptırsam mı? Of..
Selam kızlar, benide umutla beklemede listesine yazarsanız sevinirim. Şu an için tarih belli değil ama. Bende uzun bir tetkik sürecinden sonra aşılama yoluna girdim. Daha maalesef mevcut iki yumurtamın ikisi de ilk günki büyüklüğünde. 5 gün klomen kullanıp iki günde menogon iğne vurulmuştum. Dün doktor kontrolünde yumurtalar büyümemiş ama kan değerlerinde yükselme var. İğneye devam çarşamba kontrol dedi bakalım. Hayırlısı ile olur inşallah. Bakalım umutla beklemedeyim. Hiç birimizin yuvasını evlat sıcaklığından mahrum kılmasın rabbim. Bazı arkadaşlarımın da birer çocuklarını öğrendim bi kaç sayfa geri dönüp okuduğumda. 16 yaşında 12 yaşında. Allahım onlarada uzun ömür versin. Hayırlı evlat olsun ailelerine. Bizlere nasip eder ise rabbim bizimkilerde hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
canm 3 gün geçti sabah test yaptım negatf ama bacaklarım ağrıyor bugün gelir bebiş yoksa da adetm gelsn zaten bi an önceee
kızlarrr gunaydınnn
nisan batından sonra deneyebılcegımı soyledı doktorum sımdı korkularım daha da arttı heycanlandım ne yapsam bılemedım ama nisan 2.haftasında falan baslayabıılırım bende ozaman mayıs batında aranızda olabılırım :)
canm 3 gün geçti sabah test yaptım negatf ama bacaklarım ağrıyor bugün gelir bebiş yoksa da adetm gelsn zaten bi an önceee
Amin inşallah canım benim ♡masallah allah kimseyi mahrum etmesin hosbulduk tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?