- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
Amiiiinnnn İnşallah tek duâmm ❤Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin hayirlisiyla kimsenin kucagi bos kalmasin
canım benım 3 yıllı bıtırdık 4 grdık allhın ıznıyle 24 yasındayım sizAmin inşallah canım benim ♡
Kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisiniz?
canım benım 3 yıllı bıtırdık 4 grdık allhın ıznıyle 24 yasındayım siz
evet çoğunluk o yas arasıbişey farkettım yaşlar hep yakın 24 25 26 bizim jenerasyonda mı var anlamadım :)
Olabilirbişey farkettım yaşlar hep yakın 24 25 26 bizim jenerasyonda mı var anlamadım :)
Amiiiinnnn İnşallah canım. .allha uzun omurler huzr dolu günler versın cnm bende adet duzensızlıgı var hıc kendılıgınden olmam ılcala olurum bu ay 1 marttda ılk defa kendım hastalandım ve folibol ıcıyorum hersey ıyı hormon flan ama adet ve kılo var maalesef allhım ınsallah herkezı evlatlarına bagıslar ve nasıp eder
BendeeOlabilir
hayır kısttım yok sukur vardı pko ama ılcala tedavıyle kısttım kaybolduAmiiiinnnn İnşallah canım. .
Polikistik over musun sen ?
Kızlar selam bizdehemen yapinca çocuk olcak saniyodukama iki sene geçti tik yok :-D bende sorun yok şükür pco da yok. Sperm hareketi az olduğu için aşılama yapilcak yarin ilk aşılama için tedaviye baslicam çok umutluyum ins tez zamanda nasip olurr:))) varmı benim gibi yeni başlıcak olan ?
hayır kısttım yok sukur vardı pko ama ılcala tedavıyle kısttım kayboldu
Bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?