Tebrikler canım. .
Rabbim gönlüne göre versin. .
Maşallah 3 kişi hamile..
Darısı başımıza. .
Güzel haberlerini bekliyorum. .
Valla ne güzel haberler var buradaAllah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.
Allahım tez zamanda bize de aynı duyguyu tattırsın inşallah. Liste bu yaz şööyle bi temizce numaralı olarak sıralanır inşallah
İnşallah canım benim desteğin için sağolRabbim hepimize nasip etsin inşallah. .
Daha yeni evlisiniz olur inşallah. .
İnşallah canım benim desteğin için sağol
Eses07 bir sonraki BAT 12 Mayıs
Kırmızılar geldi
Bu ay baya gecikti ve belirtiler de çoktu
İyiki test yapmamışım
Önümüzdeki ay olur inşaallah napalım
Bu günümüzün tadını çıkaralım
Valla ne güzel haberler var buradaAllah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.
Allahım tez zamanda bize de aynı duyguyu tattırsın inşallah. Liste bu yaz şööyle bi temizce numaralı olarak sıralanır inşallah
İnşallah hamileyimdir. Ben daha emin olamadım ama hayırlısı bakalım. Dualarımdasınız kızlar. Allah isteyen herkese annelik duygusunu tatdırsın. İçinde bizlere de.
Amin canım inşallah tez zamanda hayırlısı ile
valla durumlar hiçte iyi deilBen 23 yaşındayım TAmam çok seviniyorum ama saskinimda canım inanamıyorum oyuzden bende sen gibi durgunum kayınvalide m kızıyor bu kadar karamsar olma diye ama yok sanırım kaybetme korkusundan dolayı kalp atışlarını falan duyunca kendimize geliriz belki
İnşaallah değerlerin düzelir canım :-( Rabbim şifa versin inşallahvalla durumlar hiçte iyi deildemekki malüm oluyor bu akşam gine kan verdim cumadan bu yana ilerleme katlama olmamış241 den 258 e çıkmış katlamamış dedi acildeki dr engeç yarın sabah tedavi oldunuz merkeze başvurun dediler bakalım ne olacak hayırlısı neyse o olsun
daha düzelirmiki allah razı olsunİnşaallah değerlerin düzelir canım :-( Rabbim şifa versin inşallah
Amin Canım Rabbim herkesin yüzünü güldursün inşÇok teşekkür ederim cvp yazdığınız ve iyi Dilek'leriniz için doktoruma güveniyordum ama bende başka doktora gitmeye karar verdim sizin adınıza çok sevindim Allah diğer isteyenlerede nasip etsin ins
Canım inş birşey yoktur ya Allah yardımcın olsun vakit kaybetme git sende bakalım ne diyeceklervalla durumlar hiçte iyi deildemekki malüm oluyor bu akşam gine kan verdim cumadan bu yana ilerleme katlama olmamış241 den 258 e çıkmış katlamamış dedi acildeki dr engeç yarın sabah tedavi oldunuz merkeze başvurun dediler bakalım ne olacak hayırlısı neyse o olsun
Duymuştum öyle olan biri daha vardı bir anda katladı değerleri düzenlendidaha düzelirmiki allah razı olsun
Aminnnn Canım inşallahRabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.
Böyle şeyler düşümüp kendini yıpratma Canım rahat ol ve Allahtan hayırlısını dile Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ben dış gebelik geçirmiş biri olarak şunu diyebilirim ağrısı dayanılmazCanım cuma günü aşılamanın 12. Günüydü. Var ise eşime sürpriz olsun diye kan verdim. 4.79 çıktı. Doktorumla telefonda konuştu eşim. Biraz daha sabredin pazartesi artış var mı ona bakalım dedi. Bu arada dün şu ucuz olan gebelik testlerinden aldım. İkinci çizgi çok silik ama vardı. Ama doktor sevinme şimdilik diyor. Benim birde aşılama sonrası karnımda su birikmiş hastanede yatmıştım. İğnelerin etkisi olabilir daha diyor. Bakalım yarın gideceğim yeniden test vermeye. Yazarım sonucu da burada. Allahım hayırlısı ne ise hepimize onu versin.
Dün birde salak gibi bir siteye baktım. Normal olmayan gebelikler diye. Eğer bebek döllenip tüpün içine tutunirsa dış gebelik oluyormuş. Belirtilerinde de normal hamilelik belirtileri diyor ama birde omuz ağrısı yazıyor. Benimde 3-4 gündür ortalıkta sol omuzum ağrıyor diye dolanıyordum. Korktum çok ama. Bakalım inşallah netleşir yarın her şey. Rabbim neyler, neylerse güzel eyler. Başım gözüm üstüne.
İçimi rahatlattın resmen canım. Cevap yazdığın için çok sağol. Hastaneye gittim. Kan tahlili aldılar. Sonucu bekliyoruz şimdide. Rabbim isteyen herkese bebeğine kavuştursun inşallah.Böyle şeyler düşümüp kendini yıpratma Canım rahat ol ve Allahtan hayırlısını dile Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ben dış gebelik geçirmiş biri olarak şunu diyebilirim ağrısı dayanılmazo yüzden aklına getirme yoktur öyle bişi.Allah sanada bizede isteyen herkesede sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
❤❤❤Aminnnn Canım inşallah
Benim yeni bat 12 MayısEses07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?