Amin Canım sende umutlu ol bende sen gibiydim ağlayarak eve döndüm ama giderek arttı değerler hamilesinnnn sevinALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Maşallah canım. .Cuma vermiştim 29 çıkmıştı pazartesi tekrar verdim 76 çıktı sorun yok dediler normal katlaması 6 gün sonra yanı adetim 3 gün geçince 1600 çıktı dunde keseyi gordum çok sukur CANIM
umut suzda değilim umutluda çünkü iki yıl evvel 3 aylık kaybettim sebepsiz düşük şimdide ondanmı nedir bişey anlamadık daha çok yeni bişey anlasamda nedense pek sevinemiyorum neden bende bilmiyorum böyle hamile arkadaşlarımı duyduğumda daha çok sevinip duygulanıyorum okadar mutlu oluyorum anlatamam şaşkınmıyım neyim daha gençkenki heyecanlar sevinçler şımarıklıklar yok yaş 39 ondanmı biraz daha durgunlaştım neAmin Canım sende umutlu ol bende sen gibiydim ağlayarak eve döndüm ama giderek arttı değerler hamilesinnnn sevin
amiinMaşallah canım. .
Darısı başımıza inşallah. .
Geçmiş olsun canım maalesef yok. Allah yar ve yardımcınız olsun.Merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim ve derdime en uygun başlık olarak burayı gördüm yok yere işgal ediyorsam kusura bakmayın..
Derdim artk beni çok yordu bi tecrübeli kişi arıyorum internete hiç iyi bir söyleme rastlamadım o yüzden LÜTFEN ama LÜTFEN bir bilginiz var ise yardım edin
4 ay önce 3 aydır bebek düşünüyorz olmadı daha diye doktora gittim ve doktor bana Rahmimde çok ciddi sıvı oldugunu ve miktarının çok fazla oldugunu söyledi ve antibiyotik verdi tabi geçmedi ve laporoskopi yaptı..operasyon sonrası kaç yıllık doktor olduğunu ömründe böyle bişey görmediğini rahmimde çok fazla yapışıklık oldugunu ve ne kadar ugraşsada tam olarak açamadıgını söyledi. Ama sıvı yinede azaldı sonraki ay. Fakat bu ay yine sıvı birikmişti..normal yolla hatta tüp Bebek'le hamile kalma ihtimalım az gibi davrandı.inanın çok mutsuzum bu durumu yaşayan bildiginiz kimseler var mı? Bu şekilde hamile kalınır mı ?? Lütfen bilginiz var ise paylaşırmışsınız ?? Zaman ayırıp okuduğunuz için bile teşekkürler :)
Canım cuma günü aşılamanın 12. Günüydü. Var ise eşime sürpriz olsun diye kan verdim. 4.79 çıktı. Doktorumla telefonda konuştu eşim. Biraz daha sabredin pazartesi artış var mı ona bakalım dedi. Bu arada dün şu ucuz olan gebelik testlerinden aldım. İkinci çizgi çok silik ama vardı. Ama doktor sevinme şimdilik diyor. Benim birde aşılama sonrası karnımda su birikmiş hastanede yatmıştım. İğnelerin etkisi olabilir daha diyor. Bakalım yarın gideceğim yeniden test vermeye. Yazarım sonucu da burada. Allahım hayırlısı ne ise hepimize onu versin.crescent2425 ******* 4 nisan beklemede
Pinkhouselife61 ***** 7 nisan beklemede
TugbaAnk ********* 11 nisan beklemede
@crescent2425 @Pinkhouselife61 T TugbaAnk ne yaptınız kızlar?
Ben 23 yaşındayım TAmam çok seviniyorum ama saskinimda canım inanamıyorum oyuzden bende sen gibi durgunum kayınvalide m kızıyor bu kadar karamsar olma diye ama yok sanırım kaybetme korkusundan dolayı kalp atışlarını falan duyunca kendimize geliriz belkiumut suzda değilim umutluda çünkü iki yıl evvel 3 aylık kaybettim sebepsiz düşük şimdide ondanmı nedir bişey anlamadık daha çok yeni bişey anlasamda nedense pek sevinemiyorum neden bende bilmiyorum böyle hamile arkadaşlarımı duyduğumda daha çok sevinip duygulanıyorum okadar mutlu oluyorum anlatamam şaşkınmıyım neyim daha gençkenki heyecanlar sevinçler şımarıklıklar yok yaş 39 ondanmı biraz daha durgunlaştım neALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin ilk defa duyuyorum ama bir Dr ile kalma bi kaç tane Dr giylt araştır bu işte en iyi kimse ona git elbette ki bir caresi vardır bozma moralini banada aşılama ile olmaz dediler ama ilk seferde kaldım nasip işiMerhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim ve derdime en uygun başlık olarak burayı gördüm yok yere işgal ediyorsam kusura bakmayın..
Derdim artk beni çok yordu bi tecrübeli kişi arıyorum internete hiç iyi bir söyleme rastlamadım o yüzden LÜTFEN ama LÜTFEN bir bilginiz var ise yardım edin
4 ay önce 3 aydır bebek düşünüyorz olmadı daha diye doktora gittim ve doktor bana Rahmimde çok ciddi sıvı oldugunu ve miktarının çok fazla oldugunu söyledi ve antibiyotik verdi tabi geçmedi ve laporoskopi yaptı..operasyon sonrası kaç yıllık doktor olduğunu ömründe böyle bişey görmediğini rahmimde çok fazla yapışıklık oldugunu ve ne kadar ugraşsada tam olarak açamadıgını söyledi. Ama sıvı yinede azaldı sonraki ay. Fakat bu ay yine sıvı birikmişti..normal yolla hatta tüp Bebek'le hamile kalma ihtimalım az gibi davrandı.inanın çok mutsuzum bu durumu yaşayan bildiginiz kimseler var mı? Bu şekilde hamile kalınır mı ?? Lütfen bilginiz var ise paylaşırmışsınız ?? Zaman ayırıp okuduğunuz için bile teşekkürler :)
Amin Canım en kısa zamanda inşallahMaşallah canım. .
Darısı başımıza inşallah. .
Amin Canım aynı şekilde seninde inşallahALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Hayırlısı inşaAllah değerin normal katlar kese kalp atışı gorursun inşaAllah :)) Allah gönlüne göre versin çok sevindim :)saol canım ne biliym testte çıktı geçen cumartesi o gün bu gündürde iki güne bir kan veriyorum ikiye katlamasada yakın değerlere katlıyo şimdilik hamile görünüyorum ama kese ve kalp atışını görene kadar net hamileyim de diyemiyorum ne eşim ne ben konuşuyoruz bu konuda o kadarki alıştırmıyoruz kendimizi
Allah razı olsun.. Yapmadım test.. Daha önce çok yıkım yaşadım o yüzden yapmama kararı aldımDualarımızı seninle canım. .
Test yaptınız mı?
Canım cuma günü aşılamanın 12. Günüydü. Var ise eşime sürpriz olsun diye kan verdim. 4.79 çıktı. Doktorumla telefonda konuştu eşim. Biraz daha sabredin pazartesi artış var mı ona bakalım dedi. Bu arada dün şu ucuz olan gebelik testlerinden aldım. İkinci çizgi çok silik ama vardı. Ama doktor sevinme şimdilik diyor. Benim birde aşılama sonrası karnımda su birikmiş hastanede yatmıştım. İğnelerin etkisi olabilir daha diyor. Bakalım yarın gideceğim yeniden test vermeye. Yazarım sonucu da burada. Allahım hayırlısı ne ise hepimize onu versin.
Dün birde salak gibi bir siteye baktım. Normal olmayan gebelikler diye. Eğer bebek döllenip tüpün içine tutunirsa dış gebelik oluyormuş. Belirtilerinde de normal hamilelik belirtileri diyor ama birde omuz ağrısı yazıyor. Benimde 3-4 gündür ortalıkta sol omuzum ağrıyor diye dolanıyordum. Korktum çok ama. Bakalım inşallah netleşir yarın her şey. Rabbim neyler, neylerse güzel eyler. Başım gözüm üstüne.
Allah razı olsun.. Yapmadım test.. Daha önce çok yıkım yaşadım o yüzden yapmama kararı aldım
Eğer olmazsam Çarşamba yapmayı planlıyorumİnşaallah hamileyimdir olmam
Kızlar inşallah bana da dua edin Rabbim nasip etsin biz de 10 aydır istiyoruz. 1 aydır keçiboynuzu e vitamini fındık fıstık takviye yapıyoruz. Sorunumuz sperm morfoloji düşüklüğü ve ileri hız sorunu. Rabbime hepimiz adıma dua ediyorum inşallah hepimizden en tez ve hayırlı vakitte sağlıklı bebiş haberleri alırız. Ama ben çok stres yapıyorum bi türlü kendime engel olamıyorum. İşin içinden nasıl çıkacağım bi yol gösterin.
Kırmızılar geldiMüjde üstüne müjde ..
Hadi bakalım. .
Çok teşekkür ederim cvp yazdığınız ve iyi Dilek'leriniz için doktoruma güveniyordum ama bende başka doktora gitmeye karar verdim sizin adınıza çok sevindim Allah diğer isteyenlerede nasip etsin insCanım çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin ilk defa duyuyorum ama bir Dr ile kalma bi kaç tane Dr giylt araştır bu işte en iyi kimse ona git elbette ki bir caresi vardır bozma moralini banada aşılama ile olmaz dediler ama ilk seferde kaldım nasip işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?