- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
Teşekkürler tatlımDüzenleedim canım
Rica ederim canım. .Teşekkürler tatlım
Ay ayy ayyy inşaalllahhhhhhRica ederim canım. .
İnşallah birgün hamişimiz de yazarım. .
Ay ayy ayyy inşaalllahhhhhhBu güzel dileğin bile beni heyecanlandırmaya yetiyor
Önümüzdeki ay hiç fire olmadan hepimiz hamişler listesine terfi ederiz inşaallah
C crescent2425 T TugbaAnkUnicorn uterus @ranakaya Hijyenik
Kızlar ne yaptınız?
Batınız geldi & geçti?
canm bnm bat 24 nisanC crescent2425 T TugbaAnkUnicorn uterus @ranakaya Hijyenik
Kızlar ne yaptınız?
Batınız geldi & geçti?
Çok sevindim maşşaallaaahCanım hamileyim. Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu. Hepiniz Dualarımdasınız.
Canım değer yükselmiş. Daha çok yeni olduğu için ultrasonda bakınca görülmedi. Ama ağrım çok. Su birikmişti aşılama dan sonra. Acaba onun mu bir etkisi halen var diye bi doktora gideceğim. Bu arada sağlıklı yükseliyor mu diye kontrole perşembe yine çağırdılar. Rabbimin bugününe şükürler olsun. İnşallah en kısa sürede sizlerden de güzel haberi alırız.
Aminn canım benimmmCanım hamileyim. Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu. Hepiniz Dualarımdasınız.
Canım değer yükselmiş. Daha çok yeni olduğu için ultrasonda bakınca görülmedi. Ama ağrım çok. Su birikmişti aşılama dan sonra. Acaba onun mu bir etkisi halen var diye bi doktora gideceğim. Bu arada sağlıklı yükseliyor mu diye kontrole perşembe yine çağırdılar. Rabbimin bugününe şükürler olsun. İnşallah en kısa sürede sizlerden de güzel haberi alırız.
Canım hamileyim. Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu. Hepiniz Dualarımdasınız.
canm bnm bat 24 nisan(((
Amin canım inşallah.Çok sevindim maşşaallaaah
Kendine dikkat et bu ara, ağrılarında catlatma iğnesinden dolayı olabilir tabi
İnsallah saglıklıdır canım iyi haberlerin boyle devam eder perşembede, sonrada
Amin inşallah canım. Vallahi hep ediyorum. Daha bu sabah kalktım sabah erkendi. Bi abdest alıp 2 rekat kılıp hepimize dua ettim. Tüm annelere sağlıklıca yavrularını kucaklarına almalarını diye önden kendime sonra da tüm isteyen özellikle forumlarda yazıştığımız dertleştiğimiz herkese rabbim bu duyguyu yaşat diye dua ettim.Aminn canım benimmm
Çok sevindim gerçekten, Rabbim sağlık sıhhat ve afiyetle bebişimizi kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Duan makbuldür senin bize de hep dua et aklına geldikçe
Merhaba canım camlama iğnesini ilk denemede olmadı ama en azından çok gecikmeli olmadı şimdi soğan körüne başladım inşallah faydasını görürüm de faydam dokunur formdakilere 4Mayıs beklenen reklam inşallah isteyen herkes gibi benimkide gelmezse mutluluğumuzu paylaşırızC crescent2425 T TugbaAnkUnicorn uterus @ranakaya Hijyenik
Kızlar ne yaptınız?
Batınız geldi & geçti?
Amin inşallah canımMerhaba canım camlama iğnesini ilk denemede olmadı ama en azından çok gecikmeli olmadı şimdi soğan körüne başladım inşallah faydasını görürüm de faydam dokunur formdakilere 4Mayıs beklenen reklam inşallah isteyen herkes gibi benimkide gelmezse mutluluğumuzu paylaşırız
Ayy Canım hadi hayırlı olsun.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Canım hamileyim. Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu. Hepiniz Dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?