infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Allahüekber
Allah Kerim
Allah herşeye kadîr
İnşallah kısmet olur ❤
Dışarı çıkmak istemiyorum bebekli herkes.. Allah hepsine sağlık sıhhat versin, ailelerine bağışlasın.. Ama dayanamıyor insanın kalbi.. Rabbim görüyor buruk içimiz.. Bizleri de hayırlı evlatlarla mükafatlandırsın inşaallah..

Bazen ummadığın anda ağlamak gelir içimden ..
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
Hep bi eksik hissediyorum kendimi . .
Allahım tez zamanda bize de hayırlı bir evlat nasip eyle. .

günaydın hepimz yaşadığı aynı. burası olmasa içimde napardım bilmem nereye kime anlatrdım herks herks hamile bnden sonra önce evlnn hatta 2.ler geliyor duyduğum laflar ayrı ne yapsam diye sürekli arastırıyorumm Rabbim boynumuzu bükük bırakmasn çok zor bi imtihan bilmeyen anlamıyor saçma yorumlar yapıyor doktra giittnz mi sorularndan bıktımmmmm

Kızlar günaydın dün doktora gittim 3 yum var 21,19,16 mm... Buğün çat iğnesi vurulacagım... Yarın ve salı akşamı ilişki dedi doktor... Dün geceyi de değerlendirdim... Hayırlısı artık tevekkül etmekten başka çaremiz yok

Cnm üzüntü ve stres bizim için hiç iyi değil... Bol bol güzel seylerin hayalini kur... Biz zor anne olacağız ama çok iyi anne olacağız, çok mutlu olacağız inş :) Rabbim hayırlısını nasip etsin bize... 20 aydan beri bekliyorum nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayabiliyorum

İnşaallah hayırlısıyla tutmuştur tatlım

Bende sizdenim kizlar bizimde sorun erkek infertilitesi 2kere tup Benek denedik ilkinde hic tutmadi 2.tuttu 8haftalikken kalbi durdu yavrumun daha sali gunu kurtaj oldum hala cok uzgunum aynen yola mucadeleye devam diyoruz insallahh rabbim bana ve tup isteyenlere hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eyler

Herşeye burunlarını sokarlar hele yatakodası en mahrem yer o cesaretle neler soruyorlar .. İlişkiye gireceğimiz güne bile karışıyorlar yüz bulsalar ona da onlar karar verecekler.. Gerçekten Rabbim utandırmadan bu ay hamile kalıp miniklerimizi sağlık sıhhat afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.. Bunların susacağı yok..... Şakaya vuruyoruz anlamıyolar ya.. Susun ya bi karışmayın Allahım.

Öyle dusuncesiz insanlar hepimizin cevresinde var takma umursama dicem ama elbet uzuluyor insan kendimden biliyorum ben allaha havale ediyorum onlari.

Amin tatlım Çokk geçmiş olsun.. İnşaallah doğal yolla geliverir bebişin sana teselli olur

Merhaba...

Senelerdir forumu takip ediyorum zaman zaman bazı konularda yardımlar istedim.çoğu zamansa benim gibi infertilite olan arkadaşlarımın müjdeli haberlerini okumak umudumu yitirmemek için ziyaret ettim...

Ben 7 senelik evliyim 34 yaşındayım kökenden aşılamaya kadar doktor gezmekten bilmiştir desem yeridir. Olmuyo olmuyo.. kimisi sperm dedi kimisi kist dedi kullandigim ilaclar eczane deposu olurdu.esimin Ailesine kendi aileme 7 sene nasi sabrettim anlatamam...ama Rabbim isyan etmedim..6 aydır ne ilaç ne doktor adetim 3 gun gecikdi dun aksam acilede kan verdim esime bile soylemedim. Defalarca husranla sonlanan bu sahneyi tekrar yasamasin istedim.. sonucu elime aldım ve çok şükür Rabbim ol demiş ve olmuş hamileymiş hanımlar 3 haftalık..
7 sene süren özlem hiç umadigim bir ilaç dahi kulanmadigim anda son buldu çok şükür.

Yaşadıklarımı anlatmak istedim cunki en iyi ben anlarım sizleri.. okuduğumda umutlanirdim hep inşallah umudun bittiği yerde benim bu yaşadığım şeyler size de umut olur...

Rabbim evlat korkusuna hasret yavrusunun özlemini çeken kucak açıp bekleyen tüm kadınlara evvel zamanda nasip etsin.hepiniz öpüyorum umudumuzu asla kaybetmeyin dualarim sizinle.

Hayirli olsun canim rabbim sag saglim kucagina almayida nasip eylesin gozlerim doldu okurken darisi bana ve tumm isteyenlere olsun insallahhh

Maşallah süphanallah diyeyim
Dualarını eksik etme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…