infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Üzülme canım ya hiç değilse hamile kalabiliyorsun şimdi sebebini araştırırlar ona göre önlem alırlar inşaallah
Çok geçmiş olsunn..

amin canım inşallahya
Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah sizde baktırın bence bi bu değerlerinize

2yıl önce tüm değerlerim normaldi ..
Kansızlık ve hipotiroid hariç . .
Şimdi bilmiyorum canım. .

Aminn cnmmm sana dua edecegim bol bol Rabbim nasip etsin inş... Bizi haberdar ett hayırlı haberlerini duyacağız inş

K kartanem2 inşallah yine olur canım benim. .
Sen en azından hamile kalabiliyorsun. .
Hiç kalmadım ben umutsuz vaka. .
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize. .
Kuzum benim ❤❤
saol canım hayırlısı allahtan neylerse güzel eyler var dır bir bildiği kanamam başladı düşüyo en azından dış gebelik felan olup tüp alınabiliyor yumuttalık alınıyor beterin beteri var kürtajdan çok korkuyorum bi defa oldum altı ay kendime gelemedim bedenen ruhen o yüzden çok şükür napalıım imtihanımızı yaşıyoruz sende öyle düşünme daha çok gençsin gün doğmadan neler doğar

Çok geçmiş olsun canım benim ❤
Dualarımızı kabul etsin inşallah rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin ☺

günaydın kızlar Eses07 cnm bnce testlerini bi yenile 2 yıl olmş bn yaz sonuna doğru hamile kalmazsam tekrarlıcam hepsini 2 kez hamile kalşmama rağmen aklımda sorular var ((

2 yıl ömrü varmış bu testlerin zate insan vücudu heran değişiyor strese enfeksiyona bağlı vs vs çok sey olabilr ama raabbim inşaallah tez vakitte nasip eyler anne olmayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…