- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
cok sevindim canim kendim hamile kalmisim gibi insallah banada dua et olurmu bebegim olsun diye hamilelrrin duasi daha cabuk kabul olurmusMerhaba...
Senelerdir forumu takip ediyorum zaman zaman bazı konularda yardımlar istedim.çoğu zamansa benim gibi infertilite olan arkadaşlarımın müjdeli haberlerini okumak umudumu yitirmemek için ziyaret ettim...
Ben 7 senelik evliyim 34 yaşındayım kökenden aşılamaya kadar doktor gezmekten bilmiştir desem yeridir. Olmuyo olmuyo.. kimisi sperm dedi kimisi kist dedi kullandigim ilaclar eczane deposu olurdu.esimin Ailesine kendi aileme 7 sene nasi sabrettim anlatamam...ama Rabbim isyan etmedim..6 aydır ne ilaç ne doktor adetim 3 gun gecikdi dun aksam acilede kan verdim esime bile soylemedim. Defalarca husranla sonlanan bu sahneyi tekrar yasamasin istedim.. sonucu elime aldım ve çok şükür Rabbim ol demiş ve olmuş hamileymiş hanımlar 3 haftalık..
7 sene süren özlem hiç umadigim bir ilaç dahi kulanmadigim anda son buldu çok şükür.
Yaşadıklarımı anlatmak istedim cunki en iyi ben anlarım sizleri.. okuduğumda umutlanirdim hep inşallah umudun bittiği yerde benim bu yaşadığım şeyler size de umut olur...
Rabbim evlat korkusuna hasret yavrusunun özlemini çeken kucak açıp bekleyen tüm kadınlara evvel zamanda nasip etsin.hepiniz öpüyorum umudumuzu asla kaybetmeyin dualarim sizinle.
Merhaba...
Senelerdir forumu takip ediyorum zaman zaman bazı konularda yardımlar istedim.çoğu zamansa benim gibi infertilite olan arkadaşlarımın müjdeli haberlerini okumak umudumu yitirmemek için ziyaret ettim...
Ben 7 senelik evliyim 34 yaşındayım kökenden aşılamaya kadar doktor gezmekten bilmiştir desem yeridir. Olmuyo olmuyo.. kimisi sperm dedi kimisi kist dedi kullandigim ilaclar eczane deposu olurdu.esimin Ailesine kendi aileme 7 sene nasi sabrettim anlatamam...ama Rabbim isyan etmedim..6 aydır ne ilaç ne doktor adetim 3 gun gecikdi dun aksam acilede kan verdim esime bile soylemedim. Defalarca husranla sonlanan bu sahneyi tekrar yasamasin istedim.. sonucu elime aldım ve çok şükür Rabbim ol demiş ve olmuş hamileymiş hanımlar 3 haftalık..
7 sene süren özlem hiç umadigim bir ilaç dahi kulanmadigim anda son buldu çok şükür.
Yaşadıklarımı anlatmak istedim cunki en iyi ben anlarım sizleri.. okuduğumda umutlanirdim hep inşallah umudun bittiği yerde benim bu yaşadığım şeyler size de umut olur...
Rabbim evlat korkusuna hasret yavrusunun özlemini çeken kucak açıp bekleyen tüm kadınlara evvel zamanda nasip etsin.hepiniz öpüyorum umudumuzu asla kaybetmeyin dualarim sizinle.
Ben regl oldumElaaaamm ********* 2 nisan beklemede
Unicorn uterus ****** 13 nisan beklemede
ranakaya ********** 13 nisan beklemede
Hijyenik ********** 14 nisan beklemede
durulavinya ******** 17 nisan beklemede
@elaaaamUnicorn uterus @ranakaya @Hijyenik @durulavinya
ne yaptınız kızlar?
Hoşbulduk cnm inan şuan moralim sıfır çok yoruldum artık ve tüp bebek kararı aldım bakalım Hakkı'mızda hayırlısı
Cnm öncelikle ben kendi denyimlerimden bahsedeceğim snn tam olarak problemini bilmiyorum daha ayrıntılı yaz bence ben pco hastasıyım aynı Zaman'da yumurta fazlalığı problemim var yani doktorlorın dediğini söylüyorum fsh seviyesi bendede yüksek pco hastalığına sahip herkeste bu böyle seni korkutmak istemem ama ben iki senedir uğraşıyorum hala bir sonuç alamadım ruhen ve bedenen çok yıprandım sana bir şeyler söyleyebilmek için öncelikle yumurtalıklarına bir baktır şimdiden korkmaya başlama bence benim kadar uğraşmazsın inşallahIyi geceler kizlar iki aydir bebek dusunuyoruz kontrol amacli dun doktora gittim fsh hormonu sanirim yumurta rezervini gosteren hormon yuksek cikti 10.8 moralim yerlerde ben tedavisiz bebek sahibi olamayacakmiyim ya da gec mi olacak.Bu konuda bilgi sahibi olaniniz varmi lutfen yardimci olurmusunuz cunku beni en iyi burdaki bayanlar anlarlar.
Canim aslinda ben kontrol amacli gitmistim ama iste bu sorun cikti.Onumuzdeki ay devlet hastanesine gidip cok detayli butun hormon testlerini yaptiricam.Adetlerim duzenlidir normalde ama bu ay dort bes gun gecikti ve cok az surdu normalde boyle degildi yani acaba stres yaptim ondan olabilir mi.Doktor vajinal ultrasyondan bakti 7 yum var dedi ama 10 olsa iyi olurdu gibi birsey soyledi.Bu testi ilk defa yaptimCnm öncelikle ben kendi denyimlerimden bahsedeceğim snn tam olarak problemini bilmiyorum daha ayrıntılı yaz bence ben pco hastasıyım aynı Zaman'da yumurta fazlalığı problemim var yani doktorlorın dediğini söylüyorum fsh seviyesi bendede yüksek pco hastalığına sahip herkeste bu böyle seni korkutmak istemem ama ben iki senedir uğraşıyorum hala bir sonuç alamadım ruhen ve bedenen çok yıprandım sana bir şeyler söyleyebilmek için öncelikle yumurtalıklarına bir baktır şimdiden korkmaya başlama bence benim kadar uğraşmazsın inşallah
Yazdiklarinizi okuyunca inanin gozlerim doldu masallah size sabrin sonu selamet bosuna dememisler Hamilenin duasi kabul olur bizede dua et bol bol.Merhaba...
günaydın hepimz yaşadığı aynı. burası olmasa içimde napardım bilmem nereye kime anlatrdım herks herks hamile bnden sonra önce evlnn hatta 2.ler geliyor duyduğum laflar ayrı ne yapsam diye sürekli arastırıyorumm Rabbim boynumuzu bükük bırakmasn çok zor bi imtihan bilmeyen anlamıyor saçma yorumlar yapıyor doktra giittnz mi sorularndan bıktımmmmm
O çevresel faktörler yok mu doktora gittiniz mi devam ediyor musunuz ne dedi neden olmuyormuş bak sağlıklısınız gençsiniz olur vs vs... 6 haftalık bebeğimi cuma günü düşüreceğimi öğrendim bugün pazar ve kayınvalidemler hala aramadı inanabiliyor musunuz insanlar çok tuhaf Allah sabır versin hepimizeÖyle dusuncesiz insanlar hepimizin cevresinde var takma umursama dicem ama elbet uzuluyor insan kendimden biliyorum ben allaha havale ediyorum onlari.
Gunaydin ben bu topikte yeniyim kimseyi tanimiyorum ama dertlesmek gercekten iyi geliyor Allah buyuk tastan cicek,agac ciktigini gormuslugum var bizim neden olmasinki.Bol bol dua etmek lazim.Allah sabır versin bizlere... Benim de 2. tüp bebek denememdi ilkinde kimyasal gebelik ondan öncede bir tane kimyasal gebeliğim var. Bu en sonuncusu ise 6 haftalıktı düştü. Neler var diyorum sabır diyorum şükür diyorum sonra biranda bişey oluyor moralim düşüyor Allah hepimize sabır ve sabrın sonunda o güzel mutluluğu nasip etsin Allah kucağımızı boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tamam canım ekliyorumBen regl oldum2 gün gecikti yine umutlandım boşu boşuna.. bat 16 mayıs canım..
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin canım benim ❤Hoşbulduk cnm inan şuan moralim sıfır çok yoruldum artık ve tüp bebek kararı aldım bakalım Hakkı'mızda hayırlısı
Benimde bat 13 mayis ama degerlendiremeyecez.burdakiler tedaviylemi dogal yollarla mi deniyorlar.Bismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAHım ! Bu Mübarek Cuma; Günü Hürmetine,
Bizi Sevdiğin Kullar arasına kat ..
Bizi Çok Sabreden,Çok Şükreden Kullarından eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Razı olacağın işlerle;amellerle Geçsin ..
Sıhhat ve Afiyette Daim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bağışla ...
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
____İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____
İsim ******** bat ******** durum
1.)nrycck25 ********* ilk 1. hamişimizz
2).hayyee ************* 2.hamişimizz
3.)Brownim ********** 3. hamişimizz
4.) isyaann *********** 4. hamişimizz
5.)edebineedebine ******** 5. hamisimizz
6.) hatibiiii *********** 6. hamisimizz
7.)CrystalDoll *********** 7.hamisimiz
8.)sadiye20 ************* 8.hamişimiz
9.) blackcinder *********** 9.hamişimizz
10.) 33meleğim 33******** 10.hamişimiz
11.) volimm ********** 11.hamişimiz
12.)hicran4242 ******** 12.hamişimiz
13.) liili 88 **************** 13.hamişimiz
14.) pınar45 ********* 14.hamişimiz
15.)sewda 22 ********* 15 .hamişimiz
16.) nurdamla *********** 16 .hamişimiz
17.) spawns ************ 17 .hamişimiz
18 )scarfaceislove ********* 18 .hamişimiz
19) vitae ************* 19. Hamişimiz
20)benimaskpastam ******** 20. Hamişimiz
21) haddibe ******** 21.hamisimiz
22)amasias ********* 22.hamisimiz
23)nurbanuu ********** 23.hamisimiz
24) ikkese ********* 24.hamisimiz
25)angelandsure *********** 25. hamisimiz
26)hafizekbr ************* 26. hamisimiz
27)beyazzambak94********* 27. hamisimiz
28)nea ************** 28. hamisimiz
29)zeynepcicek ********* 29. hamisimiz
30)bitirim ************* 30. Hamişimiz
31)sykapusuz *********** 31. Hamişimiz
32)yasy ************* 32. Hamişimiz
33)missaqua ********* 33. Hamişimiz
34)blutufe ************ 34. Hamişimiz
35)sm34 ************ 35. Hamişimiz
36)vigoroso ********* 36. Hamişimiz
37)istanbulunsultani******* 37. Hamişimiz
38)0611GNC *********** 38. Hamişimiz
39)mezig_34 ************** 39. Hamişimiz
40) ECEM8736 *********** 40. Hamişimiz
41)FairyTale61 ********* 41. Hamişimiz
42)sndz ************ 42. Hamişimiz
43)yasmin5846******** 43. Hamişimiz
44)ftbl ************* 44. Hamişimiz
45)blgsu********* 45.Hamişimiz
46)defne_su********* 46.Hamişimiz
47 )grpaysgl********* 47.Hamişimiz
48)zeynepce90 ********* 48.Hamişimiz
49)nisamelek ********* 49.Hamişimiz
50)AYSHE9388 ********* 50.Hamişimiz
51)TugbaAnk ********* 51.Hamişimiz
ranakaya *********** 13 nisan beklemede
Hijyenik ********** 14 nisan beklemede
durulavinya *********** 17 nisan beklemede
Eses07 ********* 20 nisan beklemede
-Huzurum-- ******** 21 nisan beklemede
Hijyenik ********* 24 nisan beklemede
evim12345********** 30 nisan beklemede
crescent2425 ********** 4 mayıs beklemede
Hayalci_almina ********** 5 mayıs beklemede
cilekli_sut ********** 5 mayıs beklemede
sinkar ********** 5 mayıs beklemede
Pinkhouselife61 ********** 12 mayıs beklemede
Unicorn uterus ********* 16 mayıs beklemede
Kartanem2 ********** umutla beklemede
Semus06 ********** umutla beklemede
Ceren_08 ********* umutla beklemede
Gurbet kuşu ******** umutla beklemede
Yagmur559 ********* umutla beklemede
nevsunneva********* umutla beklemede
kelebekk47 ********* umutla beklemede
elma_sekerim01********* umutla beklemede
Bukeetbuket ********* umutla beklemede
Nihal3575 *********** umutla beklemede
umut-90 *********** umutla beklemede
deepandfury ******** umutla beklemede
clementon ******** umutla beklemede
avciecrin********* umutla beklemede
bril **************** umutla beklemede
serapozcan3343 *********** umutla beklemede
Elaaamm *********** umutla beklemede
inşallahh listemiz uğurlu gelir ..
bu ay hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilir
Benimde bat 13 mayis ama degerlendiremeyecez.burdakiler tedaviylemi dogal yollarla mi deniyorlar.
Canim benim fsh degerim yuksek 10.8 cikti 29 yasindayim iki aydir istiyorum bebek ama dogal yolla zor galiba.Bu ayda sehir disinda olucam klomen vermisti kullanamiycam aslinda pek bir sansim yok ama.Kimisi tedavi, kimi doğal canım. .
Ekliyorum listemize o zaman. .
Aramıza hoşgeldin. .
Canim benim fsh degerim yuksek 10.8 cikti 29 yasindayim iki aydir istiyorum bebek ama dogal yolla zor galiba.Bu ayda sehir disinda olucam klomen vermisti kullanamiycam aslinda pek bir sansim yok ama.
Bu konuda bilgin var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?