hoşbulduk cnmHoşgeldin canım aramıza. .
Başınız sağolsun : (((
Geldi mi canım?canm benm günaydın geçen günde yazmıştım bat yanlş orda 24 nisan batımkesin gelecek o bat umut tükeniyor mu ne?
tatlım benim de adet belirtisi gibi ya ;(Elaaaamm ********* 2 nisan beklemede
Unicorn uterus ****** 13 nisan beklemede
ranakaya ********** 13 nisan beklemede
Hijyenik ********** 14 nisan beklemede
durulavinya ******** 17 nisan beklemede
elaaaam Unicorn uterus @ranakaya Hijyenik durulavinya
ne yaptınız kızlar?
Aaa çok üzüldümEses07 tatlım beni hamile listesinden çıkar düşük yapıyorum bu gün başladı kahverengiler hcg degerlerim düşüşe geçti düşük yapıyorsun dediler doktorlar hakkımızda hayırlısı inşallah
tatlım benim de adet belirtisi gibi ya ;(
Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı gebelik nasip ederEses07 tatlım beni hamile listesinden çıkar düşük yapıyorum bu gün başladı kahverengiler hcg degerlerim düşüşe geçti düşük yapıyorsun dediler doktorlar hakkımızda hayırlısı inşallah
Şeker mi oluyor oo canım?Eses07 canım insülin direncim de yüksek çıktı yarın şeker yüklemesi yapacaklar
insülin direnci de hamile kalmaya engel çünkü
İnsülin direnci, Tip 2 diyabetin gelişmesine zemin hazırlayan önemli bir sorundur. Şeker yani glikozu enerji olarak kullanabilmemiz için insülin hormonuna ihtiyaç vardır. Pankreastan salgılanan ve karaciğer, kas, yağ dokusu gibi dokularda insülin hormonuna karşı duyarsızlık gelişmesi sonucu insülin direnci oluşur.Şeker mi oluyor oo canım?
İnsülin direnci, Tip 2 diyabetin gelişmesine zemin hazırlayan önemli bir sorundur. Şeker yani glikozu enerji olarak kullanabilmemiz için insülin hormonuna ihtiyaç vardır. Pankreastan salgılanan ve karaciğer, kas, yağ dokusu gibi dokularda insülin hormonuna karşı duyarsızlık gelişmesi sonucu insülin direnci oluşur.
kilo verememinin de en büyük sıkıntılarından biri
amin canım inşallahyaAnladım canım rabbim şifa versin
27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim cnm. izmirdenKaç yaşındasın?
Kaç yıllık evlisiniz?
Nerden canım?
Bende izmirden canım hoş geldin27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim cnm. izmirden
Cok guzel soyluyorsun canim.mucizeler hep var... inancimizi kaybetmeden mucadele etmeliyiz tabi ama insan bu surecte oyle bir son noktaya ve caresizlige geliyor ki.. elin kolun bagli sanki.. umitsizlige sevkediyor.. yaş da ilerleyince...merhaba cnm çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor durum, senı anlıyabılıyorum çok zor süreçlerden geçmişsin... Tabi üzüleceksin üzülmemek elde değil, ama anne olma inancını hiç kaybetme Rabbim bir mucize verir belki.... Bazı programlar izliyorum 4.,5. tüp bebekte tutan ve ayrıca ikiz olan o kadar insan var kı .... Bak yıllar önce bir komşumuz vardı tam 10 sene çocukları olmadı sayısız tedaviler, ve 3 defa tüp bebek denediler yine olmadı olmadı.... sonra kendilerini toparlayıp 4. tüp bebeğe karar verdiler Rabbim mucize gösterdi kadın hamıle kaldı ve ikiz kızları oldu, o kadar mutlu oldular kı, o halleri görmeye değerdi... sonra 3 sene bir daha tüp bebek deneyelım belkı erkek olur dediler ve bir kez daha tüp bebek denediler ve yine tuttu ve ayrıca bunlarda ikiz oldu... biri kız, biri erkek.... 10 sene çocuğu olmayan çift 3 sene içerisinde 4 evlat sahibi oldular...3 kız, 1 erkek.... Ne zaman umutsuzluğa düşsem aklıma bu örnek gelıyor... bunun gibi binlerce var.... sende Rabbimim izniyle anne olacaksın inş... pes teme yeter kı kendını toparlamak ıçın birz zaman tanı, sonra tekrar mücadele devam et.. Duaların kabul olur inş...
Cnım yok ya 2 kere kan verdm kç kere alttan bakıldı ama negatf ndn adt olmadm blmyorum özele gtdm tedavye bşlycz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?