infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ben bu gun temızlıkle urasdım.ne oyrenıyosun.

desene evler mis gibi oldu :))) çoçuk gelişimi canım güzel bilgiler öğreniyorum hamilelik nasıl geçer cocuğa ilk süreçte nasıl bakılmalı okul öncesi çoçuk eğitimi ....... Bi çok şeeyy

desene evler mis gibi oldu :))) çoçuk gelişimi canım güzel bilgiler öğreniyorum hamilelik nasıl geçer cocuğa ilk süreçte nasıl bakılmalı okul öncesi çoçuk eğitimi ....... Bi çok şeeyy

cok guzel canım ıyı yapıyosun her kadın sunuları bılmelı bence

afiyet olsun canım bende sarma sarcam simdik kocam nöbette gene

kızlar ilkkez yaprak sarcam hadi bakalım insallah güzel olur

kolay gelsin cnm,saolasın sende ...

desene evl
:er mis gibi oldu :))) çoçuk gelişimi canım güzel bilgiler öğreniyorum hamilelik nasıl geçer cocuğa ilk süreçte nasıl bakılmalı okul öncesi çoçuk eğitimi ....... Bi çok şeeyy

ooo cocuk gelisimi güzel,eglenceliiii
simdi dersini al,gelsin bebislerrrrrrr

saol tatlım çok iyi olur seva yı alır gelirim

sevayıda al gel cay hazır canımmmm

Canim bnde hicbir belirti yok o yüzden merak ediyorum belirtisi olanlarin belirtileri neler?

kacıncı günün tatlımmmm

cok guzel canım ıyı yapıyosun her kadın sunuları bılmelı bence

hem geneli senin yaşıtın oluyo evli bayanlar arkdş lıkda kurdum dün bana geldiler tiyatro yapacagıızna çalıştııık sen evde misin btatlım

ben yine kötü oldum kocam nöbetteydi sırf ben kötüyüm diye görmeye geldi onu görünce daha kötü oldum ağladım ona kötü oldu çıktı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…