- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
Aynen canım artık daha rahatım tapuda denerim sonrası kısmet bizimde sınavı biz buymuş deriz minnosum kocamla yola devam ederiz :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun iyi geceler yarın görüşürüz :)Aminnnnn kendine ne iyi gelecekse onu yap stresten uzaklaş çık dışarı Havanı al balkonda çayını kahveni yudumla uğraş edin kendine hayatını bebeğe endeksleme yoksa çok stres yaşarsın canım iyi akşamlar yarın görüşürüz
Ayyy hadi inşallah muaffak olursunuz rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir biçimde kucaklarına almayı nasip etsinBende yeniden tedaviye başlıyorum Allahın izniyle
Hadi insallah kısa sürede sonuc alırsınBende yeniden tedaviye başlıyorum Allahın izniyle
mevla kolaylıklar eylesin canım hayırlısıylaBende yeniden tedaviye başlıyorum Allahın izniyle
Bat ne demek bilmıormBat ne zaman canım?
Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. .
3yıl oluyor bebeğimiz yok henüz. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
Bat adet günüBat ne demek bilmıorm
Adetm gecen hafta per oldu şuan yumurtlama baslycaak sanrm
Tamam canım. .14nisanda adet olmştm ben. 11mayıs bat oluo ozamann dimi 28gun eklıorm
Ayyy hadi inşallah muaffak olursunuz rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir biçimde kucaklarına almayı nasip etsin
Sizin ki hangi tedavi
Hadi insallah kısa sürede sonuc alırsın
Allah razı olsun kızlar. .mevla kolaylıklar eylesin canım hayırlısıyla
Ohh hadi bismillah diip güzel haberlerini alicaz inşallah :) çok sevindim adinaBende yeniden tedaviye başlıyorum Allahın izniyle
Eses07 canm bugün oldum regl bat 24 mayısssssss tedaviye başlıcağına sevindim inşallah hemen sonuc alırsın
Allah razı olsun kızlar. .Ohh hadi bismillah diip güzel haberlerini alicaz inşallah :) çok sevindim adina
preseed alıcam bende bu ayyy ekimde aşılama yaptırcam daha da olmazsa uffff çok bunaldıımmmmmmm
şuan foruma bakıyorum deneyip kalan çok sebepsiz infertilitede baya faydası varmış bnce dene hazır tedaviye başlamşken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?