infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

belki benimde değerlerim yüksektir ona bile baktıramadım.bizde düğün borcu ödüyoruz kredi fln.bende 25 yaşındayım.allah seninde yardımcın olsun canım
Bukili adin ne..sen tanidigima cok memnun oldum..ebeyim ben sormak istedigin bisey olursa seve seve yardimci olurumm.

aynen öyle canım bizde tüp bebek sonrası eşimle 15 nerdeyse sorunlu geçiyor elde değil zaten üzgün iki tarafda malesef allah bizi böyle zor zamanlar bizi bekliyo güçlü olmamız lazım olcak inşalllah canım yeterki sabıır sen kaç senelik evlisin canım

1buçuk yıl olcak canım.ozamandan beri istiyorum ama 9 aydır denemediğim şey kalmadı.tüp bebek aşılama fln olmadı hiç henüz.onlar için daha zaman var.ama ben çok üzülüyorum anlatamam yani

1buçuk yıl olcak canım.ozamandan beri istiyorum ama 9 aydır denemediğim şey kalmadı.tüp bebek aşılama fln olmadı hiç henüz.onlar için daha zaman var.ama ben çok üzülüyorum anlatamam yani

anlıyorum seni ama daha yeni evlisin bence senin stresten olmuyo biraz takmasan endişe etmesen olurr zaten benim 5 yıl oldu beş yılda öğrendğim tek şey varr üzüntü olacak şeyide yıkıyor güzel düşün güzel olsun ben karar aldım bu tüp bebek denememde daha rahat olacağım inan bna bebişin olacak sadece üzülmeyi bıraaakkk

iyi aksamlarınız olsun ınsallah kızlarrrrr catlatma ıgnemı dun oldum bugun ılıskı dedı doktor bazıları uc gun ust uste dıyo bazıları bugun yap ıkı gun bekle dıyo ne yapsam acepppp bılemedımmm

aynı eşim gibi konuştun :) oda öyle diyo.ama bazı aylar cidden hiç stres yapmamıştım ozamanlar niye olmadı.ovülasyon testi,havuç incir kürü soğan kürü.ayaklar havada saatlerce beklemeler,gün aşırı ilişki,ovülasyon takibi denemediğim kalmadıki.inşaallah busefer tutarda bebeğine kavuşursun canım benim

inşalllah canııım beniiim

Anne Olamamak

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek

hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...

bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...

arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...

anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...

bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...

anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...

anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..

anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...

anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..

anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...

anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...

anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...

anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...

HEPİMİZİN HİSSETTİĞİ BUNLAAAAAARRR

Hayirlisii olsun canim banada doktor 36saat sonra ilişki dedi öyle yaptik ertesi gün tekrar ilişki oldu sonrasinda da gün asiri.bnimde ilk iğnemdi beklemedeyim bnde hicbir belirti olmadan.iğneyi vurulduktan sonra agrin oldumu bnde sadece bel agrisi yapti o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…