her kesi cok opuyorum iyi geceler.
amin amin.canim ben ckyorum.seni cok sevirem. kendine iyi bak
gidiyo musun bebeğim orda saat kaç?cok erken değilmi?
güle güle seva
Bukili adin ne..sen tanidigima cok memnun oldum..ebeyim ben sormak istedigin bisey olursa seve seve yardimci olurumm.belki benimde değerlerim yüksektir ona bile baktıramadım.bizde düğün borcu ödüyoruz kredi fln.bende 25 yaşındayım.allah seninde yardımcın olsun canım
haklısın canım rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla tez zamanda versin inşaallah.anladımki bizim hiçbişeyimiz kolay olmıycsk.ne yapalım canımız sağolsun.dediğin gibi yeterki eşlerimizle aramız bozulmasın herşey halledilir zamanla herhalde
her kesi cok opuyorum iyi geceler.
aynen öyle canım bizde tüp bebek sonrası eşimle 15 nerdeyse sorunlu geçiyor elde değil zaten üzgün iki tarafda malesef allah bizi böyle zor zamanlar bizi bekliyo güçlü olmamız lazım olcak inşalllah canım yeterki sabıır sen kaç senelik evlisin canım
Giderek bizim batlara da yaklasiyoruz bakaljm listede yeni yerimizi mi alacaz yoksa hamileyim mi yazilacak ayyy yazması bile cok guzel
12 ye isliyo.canim.kocama teslim eduyom bilgisayari
güle güle seva
iyigeceler canııım yarın görüşürüz
gule gule yarin gorusuruz.opdum.kzlar
1buçuk yıl olcak canım.ozamandan beri istiyorum ama 9 aydır denemediğim şey kalmadı.tüp bebek aşılama fln olmadı hiç henüz.onlar için daha zaman var.ama ben çok üzülüyorum anlatamam yani
Rabbim bizleri daha fazla bekletme hayırlısından evlatlar nasip eyleeeeeeeeeeeee ....
düzelttim bukili
İnsallahta hic umutlu degilim canim ys[/QUOTE] ins.olacak inanıorumm
Eses libranin sesi cikmio baktim listede de yok ne oldu onun durumundan haberin var mi?
Rabbim bizleri daha fazla bekletme hayırlısından evlatlar nasip eyleeeeeeeeeeeee ....
düzelttim bukili
Eses libranin sesi cikmio baktim listede de yok ne oldu onun durumundan haberin var mi?
yok cnm girmiyo yazmıyoda silmek zorunda kaldım bat ı gecenleri liste doldu tastı
gelirse ve bat ı yazarsa durumunu da eklerim tatlım hicbir bilgim yok :26:
anlıyorum seni ama daha yeni evlisin bence senin stresten olmuyo biraz takmasan endişe etmesen olurr zaten benim 5 yıl oldu beş yılda öğrendğim tek şey varr üzüntü olacak şeyide yıkıyor güzel düşün güzel olsun ben karar aldım bu tüp bebek denememde daha rahat olacağım inan bna bebişin olacak sadece üzülmeyi bıraaakkk
ahh oo stres heppppppppppp
bacım sende daha yeni evlisin dur bismillahhhhhh
anlıyorum seni ama daha yeni evlisin bence senin stresten olmuyo biraz takmasan endişe etmesen olurr zaten benim 5 yıl oldu beş yılda öğrendğim tek şey varr üzüntü olacak şeyide yıkıyor güzel düşün güzel olsun ben karar aldım bu tüp bebek denememde daha rahat olacağım inan bna bebişin olacak sadece üzülmeyi bıraaakkk
Anne Olamamak
]Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
Düzenleyen: anotomi Düzenleme [/SIZE]
HEPİMİZİN HİSSETTİĞİ BUNLAAAAAARRR
aynı eşim gibi konuştun :) oda öyle diyo.ama bazı aylar cidden hiç stres yapmamıştım ozamanlar niye olmadı.ovülasyon testi,havuç incir kürü soğan kürü.ayaklar havada saatlerce beklemeler,gün aşırı ilişki,ovülasyon takibi denemediğim kalmadıki.inşaallah busefer tutarda bebeğine kavuşursun canım benim
iyi aksamlarınız olsun ınsallah kızlarrrrr catlatma ıgnemı dun oldum bugun ılıskı dedı doktor bazıları uc gun ust uste dıyo bazıları bugun yap ıkı gun bekle dıyo ne yapsam acepppp bılemedımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?