infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hııım sonuc ne oldu peki canım beklemedemısın hayırlı sonuc geldi mi allahın izniyle hangı asamadasın ? bu yumurta catlayınca kac gun duruyo acaba orada dollenmek ıcın ?

canım ben 30 ocak da tüp yaptdım olmadı senin aşılma sanırım demi

kolum cok fena oldu pc tutmaktan,yazmaktan kızlarr
sabah görüsürüzz öpüldünüz hepiniz
hamisler çogalsın,göbisler dolsun

Son düzenleme:

ay ben nasıl bı mesaj yazdıysam kendım bıle zor anladım valla hahahaa 19 mm yazacaktım canım bana kalcadan yaptı ıgnemı. canım benım dogudayım ozele gıdemıyorum dıye kendını hıc sıkma ben ankaradayım ozel hastanelerın fellıl fellık dolu oldugu baskentte ama devlet hastanesıne gıdıyorum hamd olsun durumumuz musaıt ama benım kendı tercıhım cunku doktorumu cok ovduler ne kadar sıra olurs olsun beklıyorum ve ne kadar sıra olursa olsun doktorum hastalarını bıtırmeden gıtmıyo sehrın her bı yanından benım doktor ıcın gelıyo kadınlar. ozele gıtmek degıl onemlı olan ıyı bı dr a gıtmek.

Yok canim yanlis anlasilma olmuş özele gidiyorum ama özel bile olsa çok kalabalık doktor çok ilgilenemiyor hastalariyla bni bir hafta sonra cagirmadi yani.diyorum ki burda bide devlete gitsem hic sira gelmez.haklisin canim özel devlet farketmez onmli olan dr un iyi olması.

hiç bilmiyorum valla.bu ay çok kötü oldum ağlamaktan tansiyonum düştü bayılıp kalcam en sonunda.belirsizlik nekadar zor yaa.bi hastalığım olduğunu bilsem onun için uğraşcam ama yok

ya bacım bi dehele senin neyin var merk etim kı :26:

canım ben 30 ocak da tüp yaptdım olmadı senin aşılma sanırım demi

hee yok canım ben klomen kullandım daha ilkayım bu ınsallah tekrarları olmaz ınsallah rabbım hepimize verir cok yıpratmadan bekletmeden hayırlı evlatlar saglıklı bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…