infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım bi gün ara ile benim doktrm öyle demişti

bende de dun belim hafıf agrıdı o kadar canım kisiden kişiye değişir belirtiler takma bende bı etki yok diye klomende bende yan etki yapmadı cok sukur ama yumos buyudu. senin kaç yumos buyudu kac mm dı bat ne zaman senın?

Bn serephone kullandim klomene gore daha agir bi ilacmis öyle duydum ama bnde de yan etki yapmadi solda tek yumurtam büyüdü 19mmken iğne yapildi.normalde iğneyi vurulduktan 14gun sonra adet olunuyormus benim iğneyi vurulali bugün 12.gun.ama onu hesaba katmazsak gecen aya gore de 11mart olması lazim canim.sende kaç yumurta gelişti ve kaç mmdi?ilk mi seninde?

bende ıkı yumoş vardı bırı 10x10 bırı 19x16 soldaydı benım byuk olan yumosta. (sol taraf olunca kız oalbılır dıyolar bu arada :)) sen 11 martı bekle iğney falan hesaplama bence . bıde benım doktorum haftaya kontrole gel dedı senı cagırmısmıydı ? inşallah gelir bebegınde moral olursun bana da hayırlı haberlerımızı alalalım ınsallah

İnşallah canim nasip eder Rabbim hepimize.kiz erkek farketmez yeterki olsun.ya bn sirnaktayim esimin tayini dolayisiyla buradaki doktorlar çok ilgilenemio cagirmadi yani malum basi çok kalabalık oluyor ve doktor az devlet hasta.düşünemiyorum bile.iğne nereden yapildi Sna?bn göbekten oldum.
Bu arada bnde de 10mmlik yumurtalar vardi ama malesef
10mmde kalmislar.

benim yumurtlama olalı bugün 14 gün bitti yarından itibaren ümitlenmelimiyim sizce kızlar.yoksa stresten gecikirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…