- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bi bilsem neyim olduğunu :) denemediğim kalmadı ama bebiş yok
bacım ne kadarlık evlisın :26:
Yok canim yanlis anlasilma olmuş özele gidiyorum ama özel bile olsa çok kalabalık doktor çok ilgilenemiyor hastalariyla bni bir hafta sonra cagirmadi yani.diyorum ki burda bide devlete gitsem hic sira gelmez.haklisin canim özel devlet farketmez onmli olan dr un iyi olması.
1 buçuk yıllık.ama bebek için hergün uğraşınca sanki 10 yıl gibi oldu
iyi akşamlar kızlarrr
bugün doktordaydım.hormon tahlillerim sorunsuz çok şükür.rahim temiz sağda 5 solda 4 küçük yumoş var.
bu ay gonal-f verdi.5 gün 75 doz vurulacağım.yarın ilk iğneyi doktorum yapacak.puregon neden değil dedim.her iğnenin etkileşimi farklı dedi bu ay o yüzden gonal f deneyelim dedi.ayrıca tüp bebek tedavisinde kullanılan tek dozluk bir iğne daha vereceğim dedi.ama adını sormadım.inofolic ve glukofen devam.çok umutlu doktorum ama ben onun kadar umutlu değilim.yapılacak herşeyi yaptık mı dedim işimiz allah'a mı kaldı dedim güldüşu ana kadar yapılması gereken herşeyi yaptık dedi.spermin yumurtayı dölleme kabiliyetini bu tedavilerde göremeyiz ancak mikroenjeksiyonla yani tüp bebek tedavisinde bunu anlayabiliriz dedi ama henüz bunları konuşmak için erken dedi.
daha çokk yenisin inş çokk cocugun olur bacım lütfen üzülme tevekülden başka yapcak bişimiz yok
neden umutlu degılsın arkadasım bak bı suru yumurtan var ne guzel maasallah benım 19 mm lık tek yumurtam var ben olduruyum kendımı o zaman haha
geçen ay 5 yumoşla negatif aşılama geçirdim.o yüzden hiç inanasım gelmiyor ne bileyim.allah hakkımızda hayırlısını versin
iyi akşamlar kızlarrr
bugün doktordaydım.hormon tahlillerim sorunsuz çok şükür.rahim temiz sağda 5 solda 4 küçük yumoş var.
bu ay gonal-f verdi.5 gün 75 doz vurulacağım.yarın ilk iğneyi doktorum yapacak.puregon neden değil dedim.her iğnenin etkileşimi farklı dedi bu ay o yüzden gonal f deneyelim dedi.ayrıca tüp bebek tedavisinde kullanılan tek dozluk bir iğne daha vereceğim dedi.ama adını sormadım.inofolic ve glukofen devam.çok umutlu doktorum ama ben onun kadar umutlu değilim.yapılacak herşeyi yaptık mı dedim işimiz allah'a mı kaldı dedim güldüşu ana kadar yapılması gereken herşeyi yaptık dedi.spermin yumurtayı dölleme kabiliyetini bu tedavilerde göremeyiz ancak mikroenjeksiyonla yani tüp bebek tedavisinde bunu anlayabiliriz dedi ama henüz bunları konuşmak için erken dedi.
daha çokk yenisin inş çokk cocugun olur bacım lütfen üzülme tevekülden başka yapcak bişimiz yok
geçen ay 5 yumoşla negatif aşılama geçirdim.o yüzden hiç inanasım gelmiyor ne bileyim.allah hakkımızda hayırlısını versin
arkadaslar ben dunsaat 16.30 catlatma ignesi oldum doktorum bugun için ilişki dedi burada okudugum kızların bır cogunun doktoru ıgneden 36 saat sonra ılışki demiş ben ıgne olduktan 36 saat sonrasını sayıyorum sabahın 4 uuu ne yapıcam sasırdımmmmm bı cevap lutfennnnn sbahın 4 ne saat mı kuruyum anasını satıııım :S
benım aşılamam 27.saatinde olmuştu.merak etme bu iş nasip işi.nasipse olur saati önemli değil
h.b cnm ıyıyım sen nsılsın..adet yaklaştıkça ınsan strese gırıyor ıster istemez..bugun progestaran hapım bıtıyor doktor kan testı yaptırabılırsın dedı ama yapmıycammm :26:
saat hesabı yapmayım demı artık o kadrda ırdeleemeyım yaa bend bı tuhafım ıyıce uff beee. asılaman tuttu mu canım ?
saat hesabı yapmayım demı artık o kadrda ırdeleemeyım yaa bend bı tuhafım ıyıce uff beee. asılaman tuttu mu canım ?
benım aşılamam 27.saatinde olmuştu.merak etme bu iş nasip işi.nasipse olur saati önemli değil
arkadaslar ben dunsaat 16.30 catlatma ignesi oldum doktorum bugun için ilişki dedi burada okudugum kızların bır cogunun doktoru ıgneden 36 saat sonra ılışki demiş ben ıgne olduktan 36 saat sonrasını sayıyorum sabahın 4 uuu ne yapıcam sasırdımmmmm bı cevap lutfennnnn sbahın 4 ne saat mı kuruyum anasını satıııım :S
maalesef olumsuz oldu
evet canım sizden başka kimsem yok sizde nazımı çekceksiniz artık yanibiraz daha iyiyim ağrılarım hafifledi gibi kırmızılarda gelmedi henüz. valla kaşınıyorum ben oturup halimize şükretmemiz lazım.azönce kuzenimle konuştum 32.haftasında bebeğin suyu bitmek üzere demiş doktor.büyük şehirde olduğu halde tüm gün hastane hastane gezmiş birsürü maddi maneci sıkıntılar allahtan halledilmiş yani.şükretmek lazım.rabbim ne veriyosa hayırlısını versin.ama benim bebişimi de yollasın artık hayırlısıyla
insallah canım ama olmadıgımdan eminim iyi bir idrar testi aldım negatif cıktısagol gülümhepimiz güzel haberler verelim ins
Canimmm ateşim cikti ohalimle calistim sağlık ocağındaeve zor attim kendimi.esim ilac icirdi iyiyim biraz daha. .hastanedeki sonucumu aldim.fsh 52 cikmis.saglik ocagindaki yarin çıkacak. .bildigin menopozda cikmisim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?