infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

iyi akşamlar kızlarrr

bugün doktordaydım.hormon tahlillerim sorunsuz çok şükür.rahim temiz sağda 5 solda 4 küçük yumoş var.

bu ay gonal-f verdi.5 gün 75 doz vurulacağım.yarın ilk iğneyi doktorum yapacak.puregon neden değil dedim.her iğnenin etkileşimi farklı dedi bu ay o yüzden gonal f deneyelim dedi.ayrıca tüp bebek tedavisinde kullanılan tek dozluk bir iğne daha vereceğim dedi.ama adını sormadım.inofolic ve glukofen devam.çok umutlu doktorum ama ben onun kadar umutlu değilim.yapılacak herşeyi yaptık mı dedim işimiz allah'a mı kaldı dedim güldüşu ana kadar yapılması gereken herşeyi yaptık dedi.spermin yumurtayı dölleme kabiliyetini bu tedavilerde göremeyiz ancak mikroenjeksiyonla yani tüp bebek tedavisinde bunu anlayabiliriz dedi ama henüz bunları konuşmak için erken dedi.

ben dogru duzgun yazamadıgım gıbı dogru duzgun okuyamamışımda hahaha bugun bı salaklık var ustumde saat sayıyomda :) 36. saat hahahaha

neden umutlu degılsın arkadasım bak bı suru yumurtan var ne guzel maasallah benım 19 mm lık tek yumurtam var ben olduruyum kendımı o zaman haha

neden umutlu degılsın arkadasım bak bı suru yumurtan var ne guzel maasallah benım 19 mm lık tek yumurtam var ben olduruyum kendımı o zaman haha

geçen ay 5 yumoşla negatif aşılama geçirdim.o yüzden hiç inanasım gelmiyor ne bileyim.allah hakkımızda hayırlısını versin

geçen ay 5 yumoşla negatif aşılama geçirdim.o yüzden hiç inanasım gelmiyor ne bileyim.allah hakkımızda hayırlısını versin

sen dunyalık hayaller kurup beklentıye gırme sadece dua et o zaman rahat olursun allahın ıznıyle ben oyle yapıyorum. rabbim vakti saati gelince verir . biz insnoglunun yapabıldıklerını yapalım gerısını rabbıme bırakalım canım moralını bozma canını sıkma dusundukce kendıne sorun cıkarıyor ınsan bak ben kendıme bı sorun buldum bıle dun ıgne oldum doktorum ertesı gun ılışki dedi burda okuyorum 36 saat sonra demıs kızların dktorları benım 36 saat sonrası sabahın 4 u oluyo ne ypıım dıye dusunup duruyorum saf saf :S

daha çokk yenisin inş çokk cocugun olur bacım lütfen üzülme tevekülden başka yapcak bişimiz yok

Inşallahhh bizlerin de olur kızlar
İyi geceler byyyyy

arkadaslar ben dunsaat 16.30 catlatma ignesi oldum doktorum bugun için ilişki dedi burada okudugum kızların bır cogunun doktoru ıgneden 36 saat sonra ılışki demiş ben ıgne olduktan 36 saat sonrasını sayıyorum sabahın 4 uuu ne yapıcam sasırdımmmmm bı cevap lutfennnnn sbahın 4 ne saat mı kuruyum anasını satıııım :S

benım aşılamam 27.saatinde olmuştu.merak etme bu iş nasip işi.nasipse olur saati önemli değil

h.b cnm ıyıyım sen nsılsın..adet yaklaştıkça ınsan strese gırıyor ıster istemez..bugun progestaran hapım bıtıyor doktor kan testı yaptırabılırsın dedı ama yapmıycammm :26:

Canin ne zman isterse ozman yap canim benim stres yapmamaya calis hayirli haberlerle insallah

saat hesabı yapmayım demı artık o kadrda ırdeleemeyım yaa bend bı tuhafım ıyıce uff beee. asılaman tuttu mu canım ?

benım aşılamam 27.saatinde olmuştu.merak etme bu iş nasip işi.nasipse olur saati önemli değil

Tavsiye edilen saat36
Sen nasıl Dilersen öyle yaparsın

Cekeriz tabi tatlımmm oyle valla ya hayirlisi Allah hayırlı tez zamanda versin insallah.kuzenine de gecmis olsun Allah yardim etsin.

Canimmm ateşim cikti ohalimle calistim sağlık ocağında eve zor attim kendimi.esim ilac icirdi iyiyim biraz daha. .hastanedeki sonucumu aldim.fsh 52 cikmis.saglik ocagindaki yarin çıkacak. .bildigin menopozda cikmisim yaaaa

Canim benim, belki sonucta sorun vardır dur bakalim yarin olsun hayrolsun.uzme sen kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…