infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yok bebegm olmadım kııııı

oleyyyyyy:124: oleyyyy:124: oleeeeeeeeeeeeyyyyy :124:
senn hamilesinnn kuzuuuuuuuuummmmmmmmmmm...kızz hiç bi beirti yokmu halaa nezaman test yapıcaksın ben öldümm burdaa meraktaaaaaaaaaannnnnnnnnn :18:
:18::18::18:

oleyyyyyy:124: oleyyyy:124: oleeeeeeeeeeeeyyyyy :124:
senn hamilesinnn kuzuuuuuuuuummmmmmmmmmm...kızz hiç bi beirti yokmu halaa nezaman test yapıcaksın ben öldümm burdaa meraktaaaaaaaaaannnnnnnnnn :18:
:18::18::18:

gerçekten hc belırtı yok adet olcm zmn svılce ckardı oda yok pehhhhhhh anlamadm gttı aynen boleyım

gerçekten hc belırtı yok adet olcm zmn svılce ckardı oda yok pehhhhhhh anlamadm gttı aynen boleyım

bel ağrısı fln akıntında çoğalma oldumu dıkkat ettınmı tatlım..
bu arada kaynının baktırdığı faladaa şaştımm kaldımm
nerde o falcı bizdee gideeekk

elammmmmmmmm sabah test yap cift cizgiyi görcen bak görrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallahhh öylee olmuşturrr tatlımmm belirtin varmı nsl hıssedıyorsunnnn

adet olcakmışım gibi hissediyorum bikaç gündür.kasık batmalarım oluyo seyrek bi şekilde.bide adet olacağım zaman hep duygusal olurdum ama bugünkü bi başkaydı ağla ağla içim dışıma çıktı

elammmmmmmmm sabah test yap cift cizgiyi görcen bak görrrrrrrrrrrrrrrrrr
icinemı dogyo abla kıııııııız sağlık ocagnamı gtsem kan versem nezmn ckar kı
bel ağrısı fln akıntında çoğalma oldumu dıkkat ettınmı tatlım..
bu arada kaynının baktırdığı faladaa şaştımm kaldımm
nerde o falcı bizdee gideeekk

evet ya sastım kaldım korktum vala herseyı bldı dyo kaynım

tatlımm okudum az önce agladıgını lütfen üzme kendını herşeye ıyı tarafından bakmaya bak..bunlar bı sıkıntı ama emın ol bugünlerde gecıcek..hem tüm guzellıkler zorluklardan sonra olur tıpkı bı gökkuşağı gıbı..senın hyatınında gökkuşağı gıbı renklenecegıne ben cok ınanıorum sende ınan ve kendını yalnız hıssetme..herzaman burdayız bız bı tık ötendeee

hem belkıde bu duygusallığı bebısın yapmıştır sana üzülüptee bebişide üzme onun şimdi sna sımsıkı tutunması gerekır oldumu tatlımmm

birsencim karar verdim sabaha karsı yapıcam bacım daha dogrusu yapıcaz hahaha

Hepinize sağlikli hayirli geceler kozlar ben yeniyimya yokluğumda fark edilmiyor dimi?ben hepinizi merak ediyorum.hepinize hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize inşallah

ondan olsun tüm duygusallığım ben çekmeye hazırım :) evet canım zaten ben hiçbişeye kolay kavuşmadım buda öyle olcak gibi.rabbim hayırlısını versin eli ayağı düzgün olsunda istediği zaman gelsin sıpa.annesi kafayı yiyene kadar bekliycek onu

bendee şaştımm kaldımmmmmm sabah gıdıcekmısın sağlık ocağına cnm ona göre erken gırıyım sıteye

balımm her duamda adını söledim ve içeme dogdu yarın kana git abla sözü dinle da

kışlar yarın hacı bayram velı turbesıne gtcez bsey olmz dmı hamıleysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…