ozamannn yeniii hamişlerimizzzzzzzzzz bukiliiiiii vee deryadenizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
varmı belırtıler tatlımm nsl hıssedıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok bebegm olmadım kııııı
oleyyyyyy:124: oleyyyy:124: oleeeeeeeeeeeeyyyyy :124:
senn hamilesinnn kuzuuuuuuuuummmmmmmmmmm...kızz hiç bi beirti yokmu halaa nezaman test yapıcaksın ben öldümm burdaa meraktaaaaaaaaaannnnnnnnnn :18::18::18::18:
ne hamişi kız allah söyletti ohh
ne hamişi kız allah söyletti ohh
gerçekten hc belırtı yok adet olcm zmn svılce ckardı oda yok pehhhhhhh anlamadm gttı aynen boleyım
inşallahhh öylee olmuşturrr tatlımmmbelirtin varmı nsl hıssedıyorsunnnn
bukılım belırtın varmı hayatım hıc
icinemı dogyo abla kıııııııız sağlık ocagnamı gtsem kan versem nezmn ckar kıelammmmmmmmm sabah test yap cift cizgiyi görcen bak görrrrrrrrrrrrrrrrrr
bel ağrısı fln akıntında çoğalma oldumu dıkkat ettınmı tatlım..
bu arada kaynının baktırdığı faladaa şaştımm kaldımmnerde o falcı bizdee gideeekk
yazdım canım adet olcakmışım gibi hissediyorum duygusallık + kasık batması (şuan yok ) :))
adet olcakmışım gibi hissediyorum bikaç gündür.kasık batmalarım oluyo seyrek bi şekilde.bide adet olacağım zaman hep duygusal olurdum ama bugünkü bi başkaydı ağla ağla içim dışıma çıktı
fundacımm tatlım nsılsın bugun ılıskı oldumu kuzum..36. saat sabah 4 e gelıyorsa sabah eşin işe gitmeden önce 6-7 gıbı flnda ılıskıye gırebılırsınız..hem spermlerın en canlı oldukları saat sabahın ılk saatlerıymıs..hakkında hayırlısı olsun tatlım..sen kaanı rahat bırak allah nasıp ettıyse o spermler yolunnu her harukarda bulur
merhaba cnm nasılsın canım hıc test yapmak ıstemıyor moralımde bozuk adet sancılarım belırdı bile hem daha gunumede var
tatlımm okudum az önce agladıgını lütfen üzme kendını herşeye ıyı tarafından bakmaya bak..bunlar bı sıkıntı ama emın ol bugünlerde gecıcek..hem tüm guzellıkler zorluklardan sonra olur tıpkı bı gökkuşağı gıbı..senın hyatınında gökkuşağı gıbı renklenecegıne ben cok ınanıorum sende ınan ve kendını yalnız hıssetme..herzaman burdayız bız bı tık ötendeee
hem belkıde bu duygusallığı bebısın yapmıştır sana üzülüptee bebişide üzme onun şimdi sna sımsıkı tutunması gerekır oldumu tatlımmm
icinemı dogyo abla kıııııııız sağlık ocagnamı gtsem kan versem nezmn ckar kı
evet ya sastım kaldım korktum vala herseyı bldı dyo kaynım
uffff bnde tık yok yaaaa sınır oldum
birsencim karar verdim sabaha karsı yapıcam bacımdaha dogrusu yapıcaz hahaha
icinemı dogyo abla kıııııııız sağlık ocagnamı gtsem kan versem nezmn ckar kı
evet ya sastım kaldım korktum vala herseyı bldı dyo kaynım
tatlımm okudum az önce agladıgını lütfen üzme kendını herşeye ıyı tarafından bakmaya bak..bunlar bı sıkıntı ama emın ol bugünlerde gecıcek..hem tüm guzellıkler zorluklardan sonra olur tıpkı bı gökkuşağı gıbı..senın hyatınında gökkuşağı gıbı renklenecegıne ben cok ınanıorum sende ınan ve kendını yalnız hıssetme..herzaman burdayız bız bı tık ötendeee
hem belkıde bu duygusallığı bebısın yapmıştır sana üzülüptee bebişide üzme onun şimdi sna sımsıkı tutunması gerekır oldumu tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?