al bendende o kadar birde etrafta hamileler olunca iyicene stres yapıyorumm
benim olsanaaaa bebek
olacak tatlımmmmmmmmm eminim hepimizin zamnı var olacak Allahın izniyle
malesef bir formülü var mı aceba unutanlar nasıl yapıyor aceba
insallah bitanemmmmmm :13::13::13::13::13:
Merhaba arkadaşlar bu tpoikte yeniyim..
Bende kadınsal bir sorun yok eşimin sperm sayısı düşük.. 1,5 milyon kadar... Testin sonucunu aldığımızda aktarsan keçi boynuzu ve sperm arttırıcı kapsüllere başladık 1 ayımızı doldurup tekrar test verecek eşim.. Bende incir kürüne başladım inşallah yardımcı olur meryem suresinide hergün okuyorum.. 3 yıllık evliyim.. Sizinde önerileirniz avrsa dinlemek isterim.
bukuli,sndz kızlar iyisiniz demi?
Bende kadınsal bir sorun yok eşimin sperm sayısı düşük.. 1,5 milyon kadar... Testin sonucunu aldığımızda aktarsan keçi boynuzu ve sperm arttırıcı kapsüllere başladık 1 ayımızı doldurup tekrar test verecek eşim.. Bende incir kürüne başladım inşallah yardımcı olur meryem suresinide hergün okuyorum.. 3 yıllık evliyim.. Sizinde önerileirniz avrsa dinlemek isterim.
ümit kesmek yooooookkkkkk
o bebiş bu göbişe girecekkkk
ooooo sen daha yeni gelinsin dur bakayım
ben nerden atayım kendimiiiii
evet öyle ama ilk günden beri istiyoruzzz eşimle birde etrafta hemencecik hamile kalanlar oluncaa stres yapıyorum
ooooo sen daha yeni gelinsin dur bakayım
ben nerden atayım kendimiiiii
evet öyle ama ilk günden beri istiyoruzzz eşimle birde etrafta hemencecik hamile kalanlar oluncaa stres yapıyorum
[/QUOTE][/QUOTE]du bakalım bismilllah de soranaaaaaaaa
olurr bacım sabrett sorun varmı doktor ne dedi?:44:
22 yaşındayyıımmm ..10 aylıkk evliyimmm
[/QUOTE]aminn bacımmmmmmmmm yas kac,kac yıllık evlisin?
22 yaşındayyıımmm ..10 aylıkk evliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?