- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
''Ol Demeseydin Olmazdik ''
Evlatlarımızda olsun yarabbi ..
aaaaahhhh biz ne yapalım 5 koca sene olduuuu
ahhh ahh 3 bucuk sene olduu neyi beklion demezlermi
deryadeniz saol askım tskler okuorum yazdıklarınızı hep
şimdi burdaki arklar bat bekliyo ben beklemeyeli 3 sene olduuu zaman geçtikçee test yapmayı bırakıyorsuun
kızlar benim kırmızılar geldi
şimdi burdaki arklar bat bekliyo ben beklemeyeli 3 sene olduuu zaman geçtikçee test yapmayı bırakıyorsuun
gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor
ewet benmde 4 yıl olacak kolay degil bekelemek.bir yerde okumustum cocuk konusunu hiç hafife almayın peygamber ağlatmıs bir konu yazıyordu.zekeriyya peygamberde cocugu olmadıgı için cok üzülmüş ve cok dualar etmiş bende onun dualrından ediyorum Raabim ne dilerse o
hersey ondan ol dese hemen oluverir
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın dularımız kabul olur inşşşşşşşşşşşşnasılsınız
elamm geldimi merak ettim
topik annesi kolun agruyormuş çokk gecmiş olsunn
bence kolunu üşütmüşsün annemdede olurdu çok sıcak tut bacım sıcak iyi geliyo
ilk yavrum yaşasaydı 4 yaşında cocugum vardı genç anne olacaktım şimdi yaşlanıyoruuum ikiz olurd-sa inşallah bi ihtimalll
ahhh ahh 3 bucuk sene olduu neyi beklion demezlermi
deryadeniz saol askım tskler okuorum yazdıklarınızı hep
ne diyecemi bilemedim kızlarr allaah inşaaalllah kıza zamanda kavuşturur melekleriiinizee ..aminn
gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor
ay canım seninle aynıyız en ağırı eşime söylemek kayın validem topluuum önünde sorarrr çıltırtıyooorbeni halbuki ben ilaçla sadece adet oluyoruuum ama anlamıyooor artık takmıyorum
inşalllah tatlım ya RABBİM NASİP EDER ZAMAN GEÇTİKÇE DAYANMAK DAHADA ZOOR
yok benmki adet tarihim düzenlidir kendisi sayar günüm geldiğinde hemen arar sen bugün hastalanacaktın falan die. Eşim en cok ona üzülüyorum en büyük destegim bnm o kadar anlayıslı ki en cok hastalandım die ona söylemeye kıyamıyorum
BENİM ÜZÜNTÜM ZATEN BANA YETİYOOR HAYIR İYİ HABER OLUNCA DUYARSIN HER AY ARAMAK NE YAAA
ben dedimki arkadasa, yengen hemen adetimi soruyo dedim .yanımızdaydı o da duyuyor ..
-ayy kızım yanlıs mı anladın ben hamile misin diye sordum dedi ..
bende her ay aynı seyi yasamaktan bıktım dedim ...
bi daha sormuyoooooooo
aaaaahhhh biz ne yapalım 5 koca sene olduuuu
benim k.validem bi kez sordu,dedimki kendi stresim yetio bi daha sormadı
ahh ahh rabbim duy sesimizi,gönder meleklerimizi bizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?