infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın dularımız kabul olur inşşşşşşşşşşşş nasılsınız
elamm geldimi merak ettim
topik annesi kolun agruyormuş çokk gecmiş olsunn
bence kolunu üşütmüşsün annemdede olurdu çok sıcak tut bacım sıcak iyi geliyo

aaaaahhhh biz ne yapalım 5 koca sene olduuuu

ahhh ahh 3 bucuk sene olduu neyi beklion demezlermi
deryadeniz saol askım tskler okuorum yazdıklarınızı hep
[/QUOTE]

ne diyecemi bilemedim kızlarr allaah inşaaalllah kıza zamanda kavuşturur melekleriiinizee ..aminn

ne diyecemi bilemedim kızlarr allaah inşaaalllah kıza zamanda kavuşturur melekleriiinizee ..aminn[/QUOTE]

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

şimdi burdaki arklar bat bekliyo ben beklemeyeli 3 sene olduuu zaman geçtikçee test yapmayı bırakıyorsuun

gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor[/QUOTE]

ay canım seninle aynıyız en ağırı eşime söylemek kayın validem topluuum önünde sorarrr çıltırtıyooor beni halbuki ben ilaçla sadece adet oluyoruuum ama anlamıyooor artık takmıyorum

şimdi burdaki arklar bat bekliyo ben beklemeyeli 3 sene olduuu zaman geçtikçee test yapmayı bırakıyorsuun

anotomi kuzum üzülme,birgün bizlerdeanne olacağız inanıorum ki ben sen harika bir anne olcaksın ..
miss süt kokulun duyacak bizi gelecekler insallahh dert etme bacımmmm, dua ettttttttt
[/QUOTE]

inşalllah tatlım ya RABBİM NASİP EDER ZAMAN GEÇTİKÇE DAYANMAK DAHADA ZOOR

gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor

ay canım seninle aynıyız en ağırı eşime söylemek kayın validem topluuum önünde sorarrr çıltırtıyooor beni halbuki ben ilaçla sadece adet oluyoruuum ama anlamıyooor artık takmıyorum[/QUOTE]

yok benmki adet tarihim düzenlidir kendisi sayar günüm geldiğinde hemen arar sen bugün hastalanacaktın falan die. Eşim en cok ona üzülüyorum en büyük destegim bnm o kadar anlayıslı ki en cok hastalandım die ona söylemeye kıyamıyorum

şimdi burdaki arklar bat bekliyo ben beklemeyeli 3 sene olduuu zaman geçtikçee test yapmayı bırakıyorsuun [/QUOTE]

gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor[/QUOTE]

saol bitanem klima mı dokundu acaba yada pc den mi oldu dedim elimden düsmmüo malum yaa :126::126::126:

ilk yavrum yaşasaydı 4 yaşında cocugum vardı genç anne olacaktım şimdi yaşlanıyoruuum ikiz olurd-sa inşallah bi ihtimalll

insallah cennette kavus anotomi bacımmmmmm üzülmee nolurrrrrrrrrr

ne diyecemi bilemedim kızlarr allaah inşaaalllah kıza zamanda kavuşturur melekleriiinizee ..aminn[/QUOTE]

ne diyecemi bilemedim kızlarr allaah inşaaalllah kıza zamanda kavuşturur melekleriiinizee ..aminn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor

ay canım seninle aynıyız en ağırı eşime söylemek kayın validem topluuum önünde sorarrr çıltırtıyooor beni halbuki ben ilaçla sadece adet oluyoruuum ama anlamıyooor artık takmıyorum[/QUOTE]

benim k.validem bi kez sordu,dedimki kendi stresim yetio bi daha sormadı
ahh ahh rabbim duy sesimizi,gönder meleklerimizi bizeeeee

ay canım seninle aynıyız en ağırı eşime söylemek kayın validem topluuum önünde sorarrr çıltırtıyooor beni halbuki ben ilaçla sadece adet oluyoruuum ama anlamıyooor artık takmıyorum

yok benmki adet tarihim düzenlidir kendisi sayar günüm geldiğinde hemen arar sen bugün hastalanacaktın falan die. Eşim en cok ona üzülüyorum en büyük destegim bnm o kadar anlayıslı ki en cok hastalandım die ona söylemeye kıyamıyorum[/QUOTE]

BENİM ÜZÜNTÜM ZATEN BANA YETİYOOR HAYIR İYİ HABER OLUNCA DUYARSIN HER AY ARAMAK NE YAAA

saol bitanem klima mı dokundu acaba yada pc den mi oldu dedim elimden düsmmüo malum yaa :126::126::126:

[/QUOTE]

SÖYLEDİM BİTANEM BARİ TOPLUMDA SORMA DEMİ YOK ANLAMIYOOOO

inşalllah tatlım ya RABBİM NASİP EDER ZAMAN GEÇTİKÇE DAYANMAK DAHADA ZOOR

BENİM ÜZÜNTÜM ZATEN BANA YETİYOOR HAYIR İYİ HABER OLUNCA DUYARSIN HER AY ARAMAK NE YAAA[/QUOTE]

ben dedimki arkadasa, yengen hemen adetimi soruyo dedim .yanımızdaydı o da duyuyor ..
-ayy kızım yanlıs mı anladın ben hamile misin diye sordum dedi ..
bende her ay aynı seyi yasamaktan bıktım dedim ...
bi daha sormuyoooooooo

[/QUOTE]

SÖYLEDİM BİTANEM BARİ TOPLUMDA SORMA DEMİ YOK ANLAMIYOOOO[/QUOTE]

gecen aksam bi torun torba sahibi bile olamadık kardesimin 5 tane torunu var dedi ya
sanki elimizde de biz yapmıyoruz.cahilllik,cehalet baska hicbisi degil bitanem bunlar

Allah'ım ele utandırma bizlere hayırlısından evlatlar nasip etttttttt ..

BENİM ÜZÜNTÜM ZATEN BANA YETİYOOR HAYIR İYİ HABER OLUNCA DUYARSIN HER AY ARAMAK NE YAAA

ben dedimki arkadasa, yengen hemen adetimi soruyo dedim .yanımızdaydı o da duyuyor ..
-ayy kızım yanlıs mı anladın ben hamile misin diye sordum dedi ..
bende her ay aynı seyi yasamaktan bıktım dedim ...
bi daha sormuyoooooooo
[/QUOTE]

İYİ YAPMIŞŞŞSIN TATLIM ZATEN BİZ ÜZÜLÜYORUUZ ONLARDA BİZE STRES OLUYO SORUNCA

İYİ YAPMIŞŞŞSIN TATLIM ZATEN BİZ ÜZÜLÜYORUUZ ONLARDA BİZE STRES OLUYO SORUNCA [/QUOTE]

aynen öyleeeeeee

bende söyledim kaç kere hemde anne bana zaten cok agır geliyor birde dile dökmek daha yoruyor die ama anlatamadım kendimi

[/QUOTE]

benim 3 gündür adete kasıklarım ağrıyor acaba üşüttümmü?
bu ne ya kolum,karnım ağrıyorr :2:
ben kendime bakamıorum cocuga bakmak mı

SÖYLEDİM BİTANEM BARİ TOPLUMDA SORMA DEMİ YOK ANLAMIYOOOO[/QUOTE]

gecen aksam bi torun torba sahibi bile olamadık kardesimin 5 tane torunu var dedi ya
sanki elimizde de biz yapmıyoruz.cahilllik,cehalet baska hicbisi degil bitanem bunlar
[/QUOTE]

AYNEN TATLIM ALLAH VERİRSE OLACAK İNŞALLAH BİZ NAPALIM EŞİMİN AİLESİ 50 TL BİLE YARDM ETMEZ ARABAYI ALIRIZ İNANKİ BENZİNİNİ KOYARIZ TEK YAPTIKLARI ADET OLDUN MU SORUSU 2 TÜP BEBEKDE HEP ANNEM BAKTI MORELİMİ BOZAR DİYE ONDA KALMIYORUUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…