infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hoşgeldin canım hepimizin inşallahhh aminnnn

BENİM ÜZÜNTÜM ZATEN BANA YETİYOOR HAYIR İYİ HABER OLUNCA DUYARSIN HER AY ARAMAK NE YAAA[/QUOTE]

bende aynısını söyledim yaaa zaten olsa ilk arayacagım insanlar sizsiniz saklayacak degilim dedim ama anlamak mı istemiyorlar yoksa onlarda mı benm kadar istiyorlar bilmiyorum

SÖYLEDİM BİTANEM BARİ TOPLUMDA SORMA DEMİ YOK ANLAMIYOOOO

gecen aksam bi torun torba sahibi bile olamadık kardesimin 5 tane torunu var dedi ya
sanki elimizde de biz yapmıyoruz.cahilllik,cehalet baska hicbisi degil bitanem bunlar
[/QUOTE]

AYNEN TATLIM ALLAH VERİRSE OLACAK İNŞALLAH BİZ NAPALIM EŞİMİN AİLESİ 50 TL BİLE YARDM ETMEZ ARABAYI ALIRIZ İNANKİ BENZİNİNİ KOYARIZ TEK YAPTIKLARI ADET OLDUN MU SORUSU 2 TÜP BEBEKDE HEP ANNEM BAKTI MORELİMİ BOZAR DİYE ONDA KALMIYORUUM[/QUOTE]

ahhh ahh 3 bucuk sene olduu neyi beklion demezlermi
deryadeniz saol askım tskler okuorum yazdıklarınızı hep

sende sağol tatlım [/QUOTE]

gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor

saol bitanem klima mı dokundu acaba yada pc den mi oldu dedim elimden düsmmüo malum yaa :126::126::126:

bende söyledim kaç kere hemde anne bana zaten cok agır geliyor birde dile dökmek daha yoruyor die ama anlatamadım kendimi

insallah cennette kavus anotomi bacımmmmmm üzülmee nolurrrrrrrrrr

ne diyecemi bilemedim kızlarr allaah inşaaalllah kıza zamanda kavuşturur melekleriiinizee ..aminn[/QUOTE]

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

ay canım seninle aynıyız en ağırı eşime söylemek kayın validem topluuum önünde sorarrr çıltırtıyooor beni halbuki ben ilaçla sadece adet oluyoruuum ama anlamıyooor artık takmıyorum[/QUOTE]

benim k.validem bi kez sordu,dedimki kendi stresim yetio bi daha sormadı
ahh ahh rabbim duy sesimizi,gönder meleklerimizi bizeeeee
[/QUOTE][/QUOTE]

cahillik,merak baska hicbisi degil
elimizde olsa sabah al sana torun dicezz

İYİ YAPMIŞŞŞSIN TATLIM ZATEN BİZ ÜZÜLÜYORUUZ ONLARDA BİZE STRES OLUYO SORUNCA [/QUOTE]

bencede cok iyi yapmıısn yoksa anlamıyorlar. aslında bnm k.validem anlayıslıdır öyle herseye karsmaz beni üzmek istemez ama bu konuda durduramıyorum kadını Allahtan aynı sehirlerde degiliz.her ay heasp yapıyor hemen adet olacagım tarihte arıyor dahada cok bunalıma giriyorum 2 gün atamıyorum üstümden

şimdi burdaki arklar bat bekliyo ben beklemeyeli 3 sene olduuu zaman geçtikçee test yapmayı bırakıyorsuun

gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor[/QUOTE]

saol bitanem klima mı dokundu acaba yada pc den mi oldu dedim elimden düsmmüo malum yaa :126::126::126:

pcden sanmıyorum klimadan olabilir bacım sıcak tut bol bol

ne diyecemi bilemedim kızlarr allaah inşaaalllah kıza zamanda kavuşturur melekleriiinizee ..aminn[/QUOTE]

ay canım seninle aynıyız en ağırı eşime söylemek kayın validem topluuum önünde sorarrr çıltırtıyooor beni halbuki ben ilaçla sadece adet oluyoruuum ama anlamıyooor artık takmıyorum[/QUOTE]

[/QUOTE]

İYİ YAPMIŞŞŞSIN TATLIM ZATEN BİZ ÜZÜLÜYORUUZ ONLARDA BİZE STRES OLUYO SORUNCA

bencede cok iyi yapmıısn yoksa anlamıyorlar. aslında bnm k.validem anlayıslıdır öyle herseye karsmaz beni üzmek istemez ama bu konuda durduramıyorum kadını Allahtan aynı sehirlerde degiliz.her ay heasp yapıyor hemen adet olacagım tarihte arıyor dahada cok bunalıma giriyorum 2 gün atamıyorum üstümden[/QUOTE]

aman uzak olmak en güzeliiiiii

gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor

klimam var yokki bi odun sobam olaydı iyidi

[/QUOTE][/QUOTE]

aman uzak olmak en güzeliiiiii

bencede

klimam var yokki bi odun sobam olaydı iyidi

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

:126::126::126::126::126::126::129::129::129::129::129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…