s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın dularımız kabul olur inşşşşşşşşşşşşnasılsınız
elamm geldimi merak ettim
topik annesi kolun agruyormuş çokk gecmiş olsunn
bence kolunu üşütmüşsün annemdede olurdu çok sıcak tut bacım sıcak iyi geliyo
yok benmki adet tarihim düzenlidir kendisi sayar günüm geldiğinde hemen arar sen bugün hastalanacaktın falan die. Eşim en cok ona üzülüyorum en büyük destegim bnm o kadar anlayıslı ki en cok hastalandım die ona söylemeye kıyamıyorum
SÖYLEDİM BİTANEM BARİ TOPLUMDA SORMA DEMİ YOK ANLAMIYOOOO
ahhh ahh 3 bucuk sene olduu neyi beklion demezlermi
deryadeniz saol askım tskler okuorum yazdıklarınızı hep
gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor
benim 3 gündür adete kasıklarım ağrıyor acaba üşüttümmü?
Bu ne ya kolum,karnım ağrıyorr :2:
Ben kendime bakamıorum cocuga bakmak mı
ben dedimki arkadasa, yengen hemen adetimi soruyo dedim .yanımızdaydı o da duyuyor ..
-ayy kızım yanlıs mı anladın ben hamile misin diye sordum dedi ..
bende her ay aynı seyi yasamaktan bıktım dedim ...
bi daha sormuyoooooooo
şimdi burdaki arklar bat bekliyo ben beklemeyeli 3 sene olduuu zaman geçtikçee test yapmayı bırakıyorsuun
trt açıııııın kızlar dua vaktiiiii
acıyorum bitanemm
tüm dualara aminnnnnnnnn
İYİ YAPMIŞŞŞSIN TATLIM ZATEN BİZ ÜZÜLÜYORUUZ ONLARDA BİZE STRES OLUYO SORUNCA
gercekten zor her hastalandıgında hadi kendin yine bir şekilde toparlanmaya calısıyosunda eşime nasıl söyeleyem k.validem ara hemen hastalandınmı die zoooooorr zor
eses kızlar yedi gün tutulan bi oruç var onu yapalım eş de3 gün tutuyo kadın 7 gün aralıksızz tutuyooooo
bencede cok iyi yapmıısn yoksa anlamıyorlar. aslında bnm k.validem anlayıslıdır öyle herseye karsmaz beni üzmek istemez ama bu konuda durduramıyorum kadını Allahtan aynı sehirlerde degiliz.her ay heasp yapıyor hemen adet olacagım tarihte arıyor dahada cok bunalıma giriyorum 2 gün atamıyorum üstümden
ne zmn tutuluyo bacım?
Ben camasırımı asıp geliorum hemen 5 dk ya
tamam tatlım gel detayları yazarım sana kızlar la tutarız inşallah
tamam tatlım gel detayları yazarım sana kızlar la tutarız inşallah
bende kaç aydır niyatleniyorum tutayım die ama hep bişey cıkıyor tutamadım birtürlü
hoşgeldin canım hepimizin inşallahhh aminnnn
bende kaç aydır niyatleniyorum tutayım die ama hep bişey cıkıyor tutamadım birtürlü
aynen bende tatlım yaaaa işte beraberr tutalıım yer gök dua üstüne inşalllah olurr bitanem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?