infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

antalya alanyalıyım cnm
memleketim güzeldir gene bekleriz
daha yenisin sen ben 3 yıllık evliyim :26:
herkes bebek soruyo bıktım artıkkk

canım bızde balayına alanyaya gelmıştik yalnız gittiğimiz otelin denizini beğenmedim cok dalgalıydı :82::82::82::82:

kızlar kolum cok fena oldu bilgisayardan olduğunu anladım ama biraz geçmişti :26:
ben kaçar kızlar yarın görüşürüz dua eder,dua beklerim hepinizi öpüyorummm

canım bızde balayına alanyaya gelmıştik yalnız gittiğimiz otelin denizini beğenmedim cok dalgalıydı :82::82::82::82:

bende çok fena grip oldum kız Rabbim ol dedikten sonra grip mrip farketmezz gribi takma kafana

ben en baştaki listede yokum.bad regl demek değilmi eses iyimisin canim ne olduN

disanur evet sölesene adet gününü yazayım cnm?
hanife cnm kısmet bakalım öptüm by
edaa dalgalı güne denk gelmiştir hoscakalın

kızlar kolum cok fena oldu bilgisayardan olduğunu anladım ama biraz geçmişti :26:
ben kaçar kızlar yarın görüşürüz dua eder,dua beklerim hepinizi öpüyorummm

iyi geceler canım yat bıraz dınlen herzaman duacıyım canım cok opuyorum hoşcakal

ben habersız bırak kuaforu markete cıkamıyom . yarım saattır sen kocanı tanıyamamıssın dıye anlatıp duruyo dedesı olmustu esımın onun vefaatı ıcın mesaj atmısta buda tesekkur etmıste onua karsılık bı mesaj daha atmısda vs vs vs kasıklarım agrıyodu zaten ıyıce sancımaya basladı sımdı (((((

s.a herkeza nasılsınızzz
elamm naptın seni merk etim bu günn :26:

Eses canim ben kürtajdan sonra daha regl olmadim o yüzden daha belli değil.olsun derim o değilde sen aşilamada ümitliyim deyince yaptirdimi

Eserlerinde problem yoksa yapıyo asılama abla
İyi geceler tatlı rüyalar seni çok seviyorum öptüm

s.a herkeza nasılsınızzz
elamm naptın seni merk etim bu günn :26:

tam kapatyodum senı grdum abla adet olmdm daha bgun gremdm pek tpıge herkesı merakta braktım cok optum abla nolur dua etde 9 ay gelmesın adetm ıııı geceler cnmn ıcı ablm

tam kapatyodum senı grdum abla adet olmdm daha bgun gremdm pek tpıge herkesı merakta braktım cok optum abla nolur dua etde 9 ay gelmesın adetm ıııı geceler cnmn ıcı ablm

bende bi bakem dedim haber varmı diye senden tmm yaa oldu bu iş tutu bebeşin seninle okadarr uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vla dualarımdasın yarın yine okucam adını söz balım hamiş anne seni

cnm böyle seylerle sen nıye stres oluyorsun hem bak eşin açıklamasını yapmış..hem eşinin aklı onda olsa emın ol senınle degıl onunla evlenırdı ama eşin seni seçti cnm..eşinlede güzelce konuş onunla msjlasmasının doğru olmadıgnı rahatsız olduğunu soyle..hem sen hıc güzel canını sıkma spermlerın 3 gun canlı kaldığını bılmıyormusun..yeterkı allah nasıp etsın bı sekılde hersey yolunu bulur cnm..bak arkadsımı anlatayım sana yumurtlama gününden 3 gun once esıyle ılıskıye gırmış sonrasında hıc ılıskı olmamış ve bı baktııkı hamılee..o yüzden canını sıkma canım o bebeıgı alah nasip ettıyse sana hıc bısey engel olamaz..sıkma canını eşinlede barış uzatma çekemeyenlerı kıskandırma cnm oldumuu

esess cnm gripte hamılelık belırtısıymıs bılıyormusun..grıp olup hamıle olduğunu öğrenen cok tanıdığım var hatta yukarda bahsettıgım arkadaşımda adet gunu grıp gıbı olmuş direncim düştü çok demişti..hayırlısı inşallahhh

herkese iyi geceler bu arada kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…