sen listede yokmusun?:26:
bat nedir cnm? :44:
antalya alanyalıyım cnm
memleketim güzeldir gene bekleriz
daha yenisin sen ben 3 yıllık evliyim :26:
herkes bebek soruyo bıktım artıkkk
yok cnm sanmıorum ben gripte oldum bu aydan pek ümitli degilim
canım bızde balayına alanyaya gelmıştik yalnız gittiğimiz otelin denizini beğenmedim cok dalgalıydı :82::82::82::82:
bende çok fena grip oldum kız Rabbim ol dedikten sonra grip mrip farketmezz gribi takma kafana
ben en baştaki listede yokum.bad regl demek değilmi eses iyimisin canim ne olduN
disanur evet sölesene adet gününü yazayım cnm?
hanife cnm kısmet bakalım öptüm by
edaa dalgalı güne denk gelmiştir hoscakalın
kızlar kolum cok fena oldu bilgisayardan olduğunu anladım ama biraz geçmişti :26:
ben kaçar kızlar yarın görüşürüz dua eder,dua beklerim hepinizi öpüyorummm
görüşürüz canım bende öptüm
iyi geceler canım yat bıraz dınlen herzaman duacıyım canım cok opuyorum hoşcakal
sağolun Allaha emanettt
ben habersız bırak kuaforu markete cıkamıyom . yarım saattır sen kocanı tanıyamamıssın dıye anlatıp duruyo dedesı olmustu esımın onun vefaatı ıcın mesaj atmısta buda tesekkur etmıste onua karsılık bı mesaj daha atmısda vs vs vs kasıklarım agrıyodu zaten ıyıce sancımaya basladı sımdıEger o bebegin bu dünyada rızkı varsa 1kere yapmayla bile gebe kalirsinn bunu unutma tatlimm.insan sinirliyken sanki dunyanin sonu gelmis gibi oluyor. .ama sakinlesince daha farkli düşünüyor. Helede kocan gelip açıklama yaparsa dahada rahatlayacaksin emin ol...tamam cektir cektirme demiyorum ama o tatli canini üzme. ..ne yapiyosak kendimize yapiyoruz baska kimseye bisey olmuyorr...toparlamn yarin kuaföre git güzel kiyafetler al bakimli ol..bak bakalim eşin bu küs halinizde senin bukadar bakimli olmna cildirmiyo mu?
görüşürüz canım bende öptüm
evet 23 ocakta
Eses canim ben kürtajdan sonra daha regl olmadim o yüzden daha belli değil.olsun derim o değilde sen aşilamada ümitliyim deyince yaptirdimi
bebegm ya bgun pek gremdm ama test falan yapmdm basm ağrıdı yattm bgun
evet 23 ocakta
s.a herkeza nasılsınızzz
elamm naptın seni merk etim bu günn :26:
tam kapatyodum senı grdum abla adet olmdm daha bgun gremdm pek tpıge herkesı merakta braktım cok optum abla nolur dua etde 9 ay gelmesın adetmıııı geceler cnmn ıcı ablm
rabbim vermeyınce bı bahane sunuyor kullarına ıste aranmanın bı anlamı ok. salı gunu catlatma ıgnemı oldum bılıyorsunuz dun ılk calısmamızı yaptık bu aksam ıkıncıyı yapalım dıyorduk kocam geldı ısten yemegımızı yedık ben bırsuru hazırlık yaptım yemekten sonra kuruyemısler ıncırler tatlılar donattım sehpayı kk da gezınıyordum esımın face nı actım bırde ne goreyım eskı kız arkadasından mesaj kız sole dıyor''mesajını yenı aldım hayırlı olsun evlenmıssın vs vs'' dondum esıme bu ne demek oluyor sen ne zaman ne mesjı attın bu kıza dıye sordum bırsuru geveledı sonra aylar once oylesıne bı mesj atmıstım dedı ne var bunda kız evlılıgımı tebrık etmıs evlı bı adamla gorusecek bı kız degıl o dıye bıde kızı savundu bana. Saskınlıktan ofkeden ne yapacagını bılememekten bı sure baktım sadece yuzune hıc bı guzel cumle yanıma gelme vs yok beyefendıde al bıde arkadas olarak ekle barı dıye bagırıp cıktım salondan arkamdan gelmedı bıleeeee dolayısıyla bzıım calısmalar askıya alındı belkı ılıskımız bıle askıda onu dahı bılmıyorum bı saattır aglıyorummmmm olmayınca olmuyor ıste. ınsanlar neden boyle neden esıne bole davranır bı adam(((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?