infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım benımmm kıyamam rabbım yardım etsın ınsallah anatomıcım ınsallah emeklerının karsılıgını alırsın balım .

İNŞALLLAH CANIM BUGÜN KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUUUM İNAN
RABBİM neler çektğmi görüyo
inşalllah derdi veren dermanınıda veriiir

aaay canım sen daha yeni evlisin olur allahın iznı ile daha millete bakma kimseyi takma yeni gelinsin daha sen evliliğin tadını çıkar daha yeni bir yıl olmuuuş

Daha bir yıl bile olmadı hemen kısır damgası yedim olsun kısırlıktan gocunmam ki vardır Rabbimin bir bildiği der çekilirim ama işte milletin ağzı torba değil ki büzesin . . benim eniştemin kardeşinin 14 yıl sonra dördüzleri oldu yani hiçççç kesme ümidini sende evleneli çok olmamış 4-5 yıl dediğin nedir ki anca anca oturmuş herşey olur ALLAH ın izni ile . .

oohhooooo taze gelinimm sen durr bakemm bismillahhhhh dahaa 1 cik yılll olmuss beeee
ben nerden atlayayımm 3senedir evliyimmmm kısır a cıktı adım inmez 8eee

yeniyim ama işte sülale tepemde kayınvalidem daha 39 yaşında kayınvalidemin kayınvalidesi 61 yaşında eşim sülalenin ilk torunu ohoo daha sayayım mı :) amann 3 sene dediğin nedir ki yahu sende olur ALLAH ın izni ile durmak yok yola devam pes etmek yok . . .

verır canım verır vermezmı verır tabıı. aglıyorum su an sankı o hastanelerden sıralarda ben bekledım o acıyı ben cektım nıye bole dokundu anlamadım yaaaa ALLAHIMMMMM DUY SESIMIZI DUYUYORSUN SESIMIZI BILIYORUM ALLAHIM EVLATLARIMIZI BIZE BAGISLAYACAGIN GUNE KADR ICIMIZI SERIN TUT INSALLAH RABBIIIIIIMMMMMM. YEMİN EDERİM AYNI SEHIRDE OLSAK BENDE GELIYIM YANINA DICEM O KADAR UZULDUM CANIM YAAA ( SIRALARDA BEKLEMEYI HASTANELERDE SURUNMEYI BIZDEN BASKA KIM ANLAR DAHA IYI (((

Ahh kuzum benim
Rabbim duy bizleri sevindir
Hayırlı evlatlar nasip eyle

aile bu kadar isteyince haklısın stres oluyo sana tabi aslında onların kızım daha erken olur demelerii lazııım

Ooo kaynana nasıl genç
Sen kaç yaşında canım¿¿¿♡♥♡♥

aile bu kadar isteyince haklısın stres oluyo sana tabi aslında onların kızım daha erken olur demelerii lazııım

aynen öyle stres stres stress telefonum susmuyor gecikme varmı yokmu gebemisin . . off sizene eşim bile bu kadar çok sııkıştırmıyor olmuyorsa olmuyor sen iyi ol diyor sıkma canının diyor ama işte . . aslında belli etmiyor o benden kat ve kat daha çok istiyor . .

bitanem ağlama ben artık millletin içinde ağlıyom hastanede adım çıkaçak ağlayan kadın diyeeee bebeğim keşke yakın olsak o kadar arkadaşa ihtiyacım var ki saolsun ailem var ama bazen üzmemek için anlatmıyorum Kimse anlamıyoor bizi bizden başka

Canım beni anlattın sanki aynı şeyleri yaşıyorum hatta bi arkadaş ilk aydan hamile kaldı ve gözümün önünde aynı okuldayız şimdi 6 buçuk aylık üzülüyorum kıskanmıyorum yani hepimiz aynınız lütfen dua edelim Rabbim duyuyor görüyor elbette cevap verecek bu uğraşlarımızın bir ödül var kokma inşallah bizi zamanla daha fazla sınamaz güzel Mevlam bu ay hemencik hemeeeeennnn hamile kalırız âmin âmin amin

bende korkuyorum bebegım olamayacak dıye ama bunu aıleme soylemıyorum uzulmesınler dıye ben ankaradayım sen hangı sehırdesın canım ?

Uç keşke dertleşmelerimiz birlikte bir sırdaşım olsa benim de o kadar aynınız ki kızlarrr Allahımmmm lütfeeennnnn

Benimle evlenen arkadaşların 2. Çocukları bile kocaman oldu nerden intihar edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…