canım benımmm kıyamam rabbım yardım etsın ınsallah anatomıcım ınsallah emeklerının karsılıgını alırsın balım .
aaay canım sen daha yeni evlisin olur allahın iznı ile daha millete bakma kimseyi takma yeni gelinsin daha sen evliliğin tadını çıkar daha yeni bir yıl olmuuuş
oohhooooo taze gelinimm sen durr bakemm bismillahhhhh dahaa 1 cik yılll olmuss beeee
ben nerden atlayayımm 3senedir evliyimmmm kısır a cıktı adım inmez 8eee
Daha bir yıl bile olmadı hemen kısır damgası yedim olsun kısırlıktan gocunmam ki vardır Rabbimin bir bildiği der çekilirim ama işte milletin ağzı torba değil ki büzesin . . benim eniştemin kardeşinin 14 yıl sonra dördüzleri oldu yani hiçççç kesme ümidini sende evleneli çok olmamış 4-5 yıl dediğin nedir ki anca anca oturmuş herşey olur ALLAH ın izni ile . .[/Q
HAYATTAN BIKTIM ARTIK YA
İNŞALLLAH CANIM BUGÜN KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUUUM İNAN
RABBİM neler çektğmi görüyo
inşalllah derdi veren dermanınıda veriiir
yeniyim ama işte sülale tepemde kayınvalidem daha 39 yaşında kayınvalidemin kayınvalidesi 61 yaşında eşim sülalenin ilk torunu ohoo daha sayayım mı :) amann 3 sene dediğin nedir ki yahu sende olur allah ın izni ile durmak yok yola devam pes etmek yok . . .
Daha bir yıl bile olmadı hemen kısır damgası yedim olsun kısırlıktan gocunmam ki vardır Rabbimin bir bildiği der çekilirim ama işte milletin ağzı torba değil ki büzesin . . benim eniştemin kardeşinin 14 yıl sonra dördüzleri oldu yani hiçççç kesme ümidini sende evleneli çok olmamış 4-5 yıl dediğin nedir ki anca anca oturmuş herşey olur ALLAH ın izni ile . .[/Q
HAYATTAN BIKTIM ARTIK YA
Deme öyle canım ALLAH ın gücüne gider . . Rabbim dualarımızın karşılığını ahirete bırakmasın . .
yeniyim ama işte sülale tepemde kayınvalidem daha 39 yaşında kayınvalidemin kayınvalidesi 61 yaşında eşim sülalenin ilk torunu ohoo daha sayayım mı :) amann 3 sene dediğin nedir ki yahu sende olur ALLAH ın izni ile durmak yok yola devam pes etmek yok . . .
aile bu kadar isteyince haklısın stres oluyo sana tabi aslında onların kızım daha erken olur demelerii lazııım
verır canım verır vermezmı verır tabıı. Aglıyorum su an sankı o hastanelerden sıralarda ben bekledım o acıyı ben cektım nıye bole dokundu anlamadım yaaaa allahımmmmm duy sesımızı duyuyorsun sesımızı bılıyorum allahım evlatlarımızı bıze bagıslayacagın gune kadr ıcımızı serın tut ınsallah rabbıııııımmmmmm. Yemin ederim aynı sehırde olsak bende gelıyım yanına dıcem o kadar uzuldum canım yaaa( sıralarda beklemeyı hastanelerde surunmeyı bızden baska kım anlar daha ıyı (((
Deme öyle canım ALLAH ın gücüne gider . . Rabbim dualarımızın karşılığını ahirete bırakmasın . .
aynen öyle stres stres stress telefonum susmuyor gecikme varmı yokmu gebemisin . . off sizene eşim bile bu kadar çok sııkıştırmıyor olmuyorsa olmuyor sen iyi ol diyor sıkma canının diyor ama işte . . aslında belli etmiyor o benden kat ve kat daha çok istiyor . .
Aminnnnnn aminnnn bacımlarim
[/QUOTE
AMİN CANIM
Canım beni anlattın sanki aynı şeyleri yaşıyorum hatta bi arkadaş ilk aydan hamile kaldı ve gözümün önünde aynı okuldayız şimdi 6 buçuk aylık üzülüyorum kıskanmıyorum yani hepimiz aynınız lütfen dua edelim Rabbim duyuyor görüyor elbette cevap verecek bu uğraşlarımızın bir ödül var kokma inşallah bizi zamanla daha fazla sınamaz güzel Mevlam bu ay hemencik hemeeeeennnn hamile kalırız âmin âmin amino kadar moralim bozuk ki kimseye bir sey anlatamıyorum uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum ama artık cok agır gelmeye basladı.bugun bır arkadasın daha hamıle oldugunu ogrendım.kıskandıgımdan degıl Allah herkese nasip etsin ama cok zoruma gitti.daha 3.dogal yoldan denemelerınde hamıle kalmıs.benım 2 seneyı gectı.nıye böyle....uzulmuycem dıyorum ama olmuyor.hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.bu ay aşılamam var ama bu moralle hıc bır sey olmaz.yaklasık 1 saattır aglıyorum elimde değil.kımseye anlatamadığım için içimi burda dökmek istedim.
Ooo kaynana nasıl genç
Sen kaç yaşında canım¿¿¿♡♥♡♥
bitanem ağlama ben artık millletin içinde ağlıyom hastanede adım çıkaçak ağlayan kadın diyeeee bebeğim keşke yakın olsak o kadar arkadaşa ihtiyacım var ki saolsun ailem var ama bazen üzmemek için anlatmıyorumKimse anlamıyoor bizi bizden başka
bitanem ağlama ben artık millletin içinde ağlıyom hastanede adım çıkaçak ağlayan kadın diyeeee bebeğim keşke yakın olsak o kadar arkadaşa ihtiyacım var ki saolsun ailem var ama bazen üzmemek için anlatmıyorumKimse anlamıyoor bizi bizden başka
Benimle evlenen arkadaşların 2. Çocukları bile kocaman oldu nerden intihar edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?