infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aleyna naber :)

aleyna sen 96 dogumluysan 18 yasında olursun sen daha kucuksun bekle sırada ablaların var senın aceleye mahal yok

olsun nüfus kağıdımda 1 yaş büyüğüm :) ama neler çekiyorum bir bilseniz ahh ahh . . Ablalarım canlarım İnşallah Rabbimden duam bebişerinize tez vakitte kavuşursunuz ama bende kavuşayım benim içinde dua edin nolur . .

hepimizin tek dileği bu canımmmm

offff offf eşim beni hamile zannediyor düngece mide bulantısından uyuyamadım karnımı sevip duruyor ne yapacam ben şimdi . . off ya kan testinde çıkmazsa üüzülürse . .

canım benim lütfen aglama Allah yardımcın olsun

saka yapıyom kız RABBIMIN RAHMETI o kadar buyukkı ısterse hepımıze cıfter cıfter verır balım benım bu ıslerde sıra olsaydı bızden buyuk ablalarımızında olurdu .bizim istememize bakmıyokı kuzucum RABBİM OL DEYIVERIR INSALLAHHHHH hep dedıgım gıbı EN GUZEL ILACIMIZ DUAMIZ

dennizkabugu ******* ******** 7 mart beklemede
Hanife4545 ******* ******** 7mart beklemede
Yelisss ****** ******** 7 mart beklemede
Brsn61 ******* ******** 8 mart beklemede

birsenimden ses cıkmıyo ıkı gundur ınsallah moral bozuklugundan degıl heyecanından unutmustur bızı :d

selam kızlarrrr

akşama yemeğe misafirim var hazırlıkları yaptım.şimdi sizlere bakayım dedimmm

kzlar dunya kadinlar gunu icin sizleri tebrik ediyorum.insallah bidahaki 8 marta cocuk sahibi oloalim.cocuklarimzla bir yerde kutlayalim.

Anladım canım şaka yaptığını bende takılıyorum Rabbim hayırlısı ile bizleride evlat sahibi yapsın . . dualarda buluşalım şekerimmm :)

selam kızlarrrr

akşama yemeğe misafirim var hazırlıkları yaptım.şimdi sizlere bakayım dedimmm

slm cancan ne yemekler yaptın mısafırlerıne ben mısafır cagırmaya bıle usenıyorum valla canım hıc bısı yapmak ıstemıyo depresyona mı gırıyorum ne ? Saat ıkıde cıktım yataktan

kız test sonucumun bile resmini çekip gönderdim ya sizee.. Sen niye bakmadın hiççç... O kadar heyecanla sizden cevap bekliyordum oysakiiiii Arkadaslar saolsunlar heyecanımı paylaştılar...

aaa nerde sonuc ben goremedım hamılemısın hamılemısın hadı ınsallahhhhhhhhh gelsın bebecıklerrrrrr hahahahahaha

slm cancan ne yemekler yaptın mısafırlerıne ben mısafır cagırmaya bıle usenıyorum valla canım hıc bısı yapmak ıstemıyo depresyona mı gırıyorum ne ? Saat ıkıde cıktım yataktan

öyle harıl harıl yemek yapmadım:)lahmacun içi hazırladım lahmacun yaptıracağız.bir de un helvası yapacağım.bol yeşillik ve içeceklerle menümüz tamam

sen doktora flan gıttınmı canım tıbben bı destek alıyor musun ılac vs ?

yok canım destek filen almıyorum doktorada gitmedim tedavi için yaşın küçük zaten çocuk yapma dediler çok biliyorlar :)) etrafın etkisi çok üstümüzde sülale geniş bide eşim ilk torun ilk defa torunlarını evlendirmişler herkes eşimden bir bebek bekliyor geç kaldığımızı söylüyorlar ama işte . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…