Daha bir yıl bile olmadı hemen kısır damgası yedim olsun kısırlıktan gocunmam ki vardır Rabbimin bir bildiği der çekilirim ama işte milletin ağzı torba değil ki büzesin . . benim eniştemin kardeşinin 14 yıl sonra dördüzleri oldu yani hiçççç kesme ümidini sende evleneli çok olmamış 4-5 yıl dediğin nedir ki anca anca oturmuş herşey olur ALLAH ın izni ile . .
yeniyim ama işte sülale tepemde kayınvalidem daha 39 yaşında kayınvalidemin kayınvalidesi 61 yaşında eşim sülalenin ilk torunu ohoo daha sayayım mı :) amann 3 sene dediğin nedir ki yahu sende olur ALLAH ın izni ile durmak yok yola devam pes etmek yok . . .
aleyna sen 96 dogumluysan 18 yasında olursun sen daha kucuksun bekle sırada ablaların var senınaceleye mahal yok
olsun nüfus kağıdımda 1 yaş büyüğüm :) ama neler çekiyorum bir bilseniz ahh ahh . . Ablalarım canlarım İnşallah Rabbimden duam bebişerinize tez vakitte kavuşursunuz ama bende kavuşayım benim içinde dua edin nolur . .
aleyna naber :)
İnşallah canımm... Hamilelik testi pozitif çıktı ama kana baktırmadan kesin bişe diyemem tabiki...
okadar cok kotuyum kı anlatamm aglıyamyorumda esım evde dun adet oldum btun umıdım umutlarım bttım tukendm kızlar dayanamyorum hamıle grdukce duydukça ben kısırmyım dye hüngür hüngür ağlayasım gelıyo nden ya ndennn nden sorun yokken olmuyo ne acı bır durum allhm dayanamyorum artk kmseyı kıskandgmdan degl cım acıyo yuregm parcalanyo suan yazamyorum ble bnden küçükler hamıle ya dayanamyorum kışlar bttım tukendım cok yprandım smdı bı bnanın ustune çıkıp bağra bağra aglamk ıstyorum
olsun nüfus kağıdımda 1 yaş büyüğüm :) ama neler çekiyorum bir bilseniz ahh ahh . . Ablalarım canlarım İnşallah Rabbimden duam bebişerinize tez vakitte kavuşursunuz ama bende kavuşayım benim içinde dua edin nolur . .
dennizkabugu *************** 7 mart beklemede
Hanife4545 *************** 7mart beklemede
Yelisss ************** 7 mart beklemede
Brsn61 *************** 8 mart beklemede
saka yapıyom kız RABBIMIN RAHMETI o kadar buyukkı ısterse hepımıze cıfter cıfter verır balım benım bu ıslerde sıra olsaydı bızden buyuk ablalarımızında olurdu .bizim istememize bakmıyokı kuzucum RABBİM OL DEYIVERIR INSALLAHHHHH hep dedıgım gıbı EN GUZEL ILACIMIZ DUAMIZ
[ı]anladım canım şaka yaptığını bende takılıyorumRabbim hayırlısı ile bizleride evlat sahibi yapsın . . Dualarda buluşalım şekerimmm :)[/ı]
selam kızlarrrr
akşama yemeğe misafirim var hazırlıkları yaptım.şimdi sizlere bakayım dedimmm
kız test sonucumun bile resmini çekip gönderdim ya sizee.. Sen niye bakmadın hiççç... O kadar heyecanla sizden cevap bekliyordum oysakiiiiiArkadaslar saolsunlar heyecanımı paylaştılar...
slm cancan ne yemekler yaptın mısafırlerıne ben mısafır cagırmaya bıle usenıyorum valla canım hıc bısı yapmak ıstemıyo depresyona mı gırıyorum ne ? Saat ıkıde cıktım yataktan
sen doktora flan gıttınmı canım tıbben bı destek alıyor musun ılac vs ?
Eki Görüntüle 1013295
hıh böyle yakın daha iyi çektim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?