infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bende sen gıbı gırmıcem uzuluyorum olumsuz bısı okuyunca dıyorum kendı kendıme ama uyanır uyanmaz aklımada kadınlar kulubu

üzüntümden degılde farkında olmadanbılıncaltımda yer edıyo demekkı bıde yagmur vardıya sabah orda varmıydı bılmıyomda :) baktım hava kapalı gırdım tekrar yataga :)

evet hava kapalı oluncaa insan uykuyo doymuyor güzel yağmur vardıı

bende sen gıbı gırmıcem uzuluyorum olumsuz bısı okuyunca dıyorum kendı kendıme ama uyanır uyanmaz aklımada kadınlar kulubu
bağımlılıkmı yapıyor aman yapsın ya ne yapalım umut alırıyoruz belkide kasmamak lazım sanırım :))

bağımlılıkmı yapıyor aman yapsın ya ne yapalım umut alırıyoruz belkide kasmamak lazım sanırım :))

gırmsende dusunuyorsun kuzum ne olacak bole vs dıye en azından ıyı bısı duyunca moral buluyor ınsan burda. senin durum nedir canım tedavi mi goruyorsun sorun nedır ?

gırmsende dusunuyorsun kuzum ne olacak bole vs dıye en azından ıyı bısı duyunca moral buluyor ınsan burda. senin durum nedir canım tedavi mi goruyorsun sorun nedır ?
yok kuzum bişey etmiyorum artık saldım tamamen çok bunaldım geçen ağustosta çatlatma yaptık olmadı ocağa kadar beklicem dedim sonra başka bi rahatsızlığım çıktı vs derken mart oldu işte 20 aydır bekliyorum ama ne gelen var ne giden :) sabrı öğreniyoruz sanırım sabırla bekliyorum anlıyacağın :)
sizde sorun nedir ?

bugün yine okadar kötüyümki çaresizlik beni deli ediyor neden benim evladım olmuyor tedaviye başlayınca hemn olur sanmıştım ama olmuyor işte düngece yine dua ederkn sessizce ağlarken eşim uyanmış o da çok üzüldü halimi görünce düşündükçe deli oluyorm bazı insanlar için nefes almak kadar kolay olan evlat sahibi olmak bizim için sanki imkansız birşey
dün kaynımlardaydım 3.çocukları oldu allh bağışlasın eşimn ismini koydular onu bile okadarçok sevdimki üzerini değiştirdim su içirdim kokladım öptüm eşimin kucağına verdim öptürdüm okadar mutluydumki o kucağımdayken ama benm değildi işte başkasınındı çok buruğum çoközendim başkasının çocuğunu bile bukadar çok sverken kendi çocuğum olsa havalara uçarım herhalde

eşimde içi giderek bakıyor bebeklere ama elimizden bişey gelmiyor işte burada benm gibi birçok arkadaşım var biliyorum allh hepimzn yardımcısı olsun bazen dayanamz hale geliyorum içimi dökmek istedim ağlamaktan gözlerim şişti yine

Aglama canim uzulme.Allah sanada nasip etsin .cok cok zor bir durum hepimiz ayni seyleri yasiyoruz maalesef yaşamayan bilemez gercekten.Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah. ..

benımde yumurta yeterlı buyukluge ulasmıyormus gebelık ıcın klomen kullandım ıgne oldum ılk ayım daha beklemedeyım canım . bakarsın gelıverır bebısın kuzum allahtan umut kesılmez ne kdarlık evlısın kac yasındasın canım ?

ahhh canım inan hepimiz aynı durumdayız evlat hasreti ile yanıyoruz bende ilk tedavi oldğumda hemen olur sandım sene geçttiii herkesin hemen oluyor hemde kaç taneee ama çare yok veren de ALLAH VERMİYENDE ALLAH elden ne gelirrr üzülme

aaa nerde sonuc ben goremedım hamılemısın hamılemısın hadı ınsallahhhhhhhhh gelsın bebecıklerrrrrr hahahahahaha

Evet gönderdim ama cok cok gerilerde kaldı canım sanırım... İnşallah öyledir test öyle çıktı bakalım... gelsin tabiiii

canım bacım yanında olmayı sana destek olmayı sarılmayı öyle cok isterdimki cünkü seni cok seviyorum.insallah Rabbim sizede cocuk nasip etsin hayırlısı ile.o bebegin uguru sizede gecsin insallah datlım.olacak insallah lütfen ümitsiz olma.Rabbim o gözyaslarını mutluluk gözyaslarına cevirsin insallah.cok seviyorum seni güzel arkadasım.hep duamdasın. inan senin hamişliğinde bende havalara ucacagım hediyemi alıp yollıycam sana insallah.o günleride görmek nasip olsun insallah

seninde hemşom :)

ayyyyyyyyyyyy ciddimisin tühh yaa sinir oldum şimdi tşk ettim balım cvp için

mrh seninde canım ALLAH inşallah bizede nasip eder

İnşallah canımm

kız özlüyom ondan baska kimsem yok burda.alıstım. sagol canım benim gideyim yarın için börek yapayım netten tarife bakayımdacok öptüm sizi cok sevyom sizi kızlar

Evet gönderdim ama cok cok gerilerde kaldı canım sanırım... İnşallah öyledir test öyle çıktı bakalım... gelsin tabiiii

canım insallah hamişsindir insallah.

kızlar 2 saat kacamak yaptım ben yaylyaa gittim cagla yedim,temiz miss kahwe ictik hava süper yazdan kalma misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…