kzlar dunya kadinlar gunu icin sizleri tebrik ediyorum.insallah bidahaki 8 marta cocuk sahibi oloalim.cocuklarimzla bir yerde kutlayalim.
kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.
öyle harıl harıl yemek yapmadım:)lahmacun içi hazırladım lahmacun yaptıracağız.bir de un helvası yapacağım.bol yeşillik ve içeceklerle menümüz tamam
yok canım destek filen almıyorum doktorada gitmedim tedavi için yaşın küçük zaten çocuk yapma dediler çok biliyorlar :)) etrafın etkisi çok üstümüzde sülale geniş bide eşim ilk torun ilk defa torunlarını evlendirmişler herkes eşimden bir bebek bekliyor geç kaldığımızı söylüyorlar ama işte . .
selam kızlarrrr
akşama yemeğe misafirim var hazırlıkları yaptım.şimdi sizlere bakayım dedimmm
sen doktora flan gıttınmı canım tıbben bı destek alıyor musun ılac vs ?
s.a kızlarr bu ara giremiyorum elamdan haber alan varmıı yapmışmı testini :26:
funda canım nasılsın
naber nasılsın canım
iyiyim tatlım nasıl olsun oyalanıyorum birazdan temizlik yapcam az esim nöbette tekim evde
Allah'ım bizlere kadın olmayı nasip ettin,Anne olmayı da nasip etttttttt
Dünya kadınlar günü Kutlu Olsun!
iyidir bacıııııım sen nasılsın gunumuz guzel gecsın ınsallah oglen 2 de kalktım yataktan kız :d depresyona gırıyom heral haha
merhaba kızlar 5 hamiş varmış hayırlı olsun inş. kucaklarına almayı nasip etsin rabbim :))
girmicem diyorum ama elim bi türlü gitmiyor her pc ye oturuşumda gene dayanamayıp neler oluyor diye bakarken buluyorum kendimi
Kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada
canım adet olmuşçok üzgündü (((
niye canım yaa bende pek iyi değilim kafan allak nbullak ya canım akçam da deim senin için daha çok erken üzülme bu kadar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?