ASK ile evleneli 8 ay 29 gün oldu :)
sectım yaptım oldu
anaaa nerde yazıyo kızzzzz bende bakıım haha. 8 aymı olmus ben mıllete 9 ay deyıp duruyomya hahahahaha yarıncan sonra 9 ay deyım barı :)))))
amann ne çok olmuş kuzummm
bizz napak 3 yılı devirdik
hayırlısı olsun tatlım bakalım nasip bir bakmışsın sen adet olucam sanrken geliv ermiş bebeğin.evet cnm oldum olcam 2 gündür sivilce & bel agrım var :26:
sen neler yapıyosun görüsmeyeli bakalımm
hayırlısı olsun tatlım bakalım nasip bir bakmışsın sen adet olucam sanrken geliv ermiş bebeğin.
canım benm adet bitti doktora gidildi kontroller yapıldı kist oluşmamış şükürler olsun. bugün yine serephone başlandı. ilişki günleri belirlendi 20 sinde doktora gidcez tekrardan.benm pek ümdim yok ben uzun sürrecek hissediyorum bu yıl olmayacak
kuzumm en yakın zamanda kalırsın inşallah..allahım en yakın zamanda sana ve bızım gıbı ısteyen butun arkadaşlarımıza nasip etsin..biz kudayla dıger topikten arkadaşız cnm orda herkes hamiş kaldı biz demirbaş kaldık
brsn eskidik biz bacım bunlar taze gelin
hangı topık orası gı bende gelıım oraya
sormaaa kuzum eskidik valla peşimizden ewlenen ler çoktan çoluğa çocuğa karıştı biz daha dururuk
bu evlerımız hep böyle sessızmı kalacak bız hıc aile olamıycakmıyıss yaff offff yıne depresyona giriyorummmm
kızlar dün doktora gittik 2li testimiz yapıldı herşey güzel dedi doktor oglum oluyooo darısı basınızaaa
hangı topık orası gı bende gelıım oraya
haydi hayırlı olsun tedavin cnm dualarına da aminnnnnnnnnnn
adet bıtımınden bır hafta sonramı başlanıyor kuzum adetlıyken fln degılmıydı ya :44:
tatlımmm gel beraber başlayalımmm :13::13:
kızlar dün doktora gittik 2li testimiz yapıldı herşey güzel dedi doktor oglum oluyooo darısı basınızaaa
kuzumm en yakın zamanda kalırsın inşallah..allahım en yakın zamanda sana ve bızım gıbı ısteyen butun arkadaşlarımıza nasip etsin..biz kudayla dıger topikten arkadaşız cnm orda herkes hamiş kaldı biz demirbaş kaldık
insallah cnm ya düşünsene. topiğin sahibi cocuksuz kalcak:26:
doğru diyon valla benle evlenenler 2.cocukları oldu
oohh ne güzel sagsalim al insallah melegim,darısı bizeeee
heyyy topik degistirmek yokkall
doğru diyon valla benle evlenenler 2.cocukları oldu
oohh ne güzel sagsalim al insallah melegim,darısı bizeeee
heyyy topik degistirmek yokkall
adete hiçbir etkisi yoktur ama en etkilisi adet bitiminden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün devam etmek yazıyodu ben de öyle yaptım canım.
amaann Allah korusun demirbaş kalmayalım hiç birimizRabbim bu mübarek belde hürmetine sırayla hepimizin teker teker hamiş haberini almayı nasib etsin Rabbim kimsenin umudunu kırmasın en kısa vakitte dualarımıza icabet etsin bundan sonra burdaki herkes özel duamda olucak tüm olmayanlara topik arkadaşlarımada diyorum dua ederken
adete hiçbir etkisi yoktur ama en etkilisi adet bitiminden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün devam etmek yazıyodu ben de öyle yaptım canım.
amaann Allah korusun demirbaş kalmayalım hiç birimizRabbim bu mübarek belde hürmetine sırayla hepimizin teker teker hamiş haberini almayı nasib etsin Rabbim kimsenin umudunu kırmasın en kısa vakitte dualarımıza icabet etsin bundan sonra burdaki herkes özel duamda olucak tüm olmayanlara topik arkadaşlarımada diyorum dua ederken
ben heryere yetişirim evelallah kuzum oarayada gıderım burayada gelırım ben heryerdeyımmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?