infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evet cnm oldum olcam 2 gündür sivilce & bel agrım var :26:
sen neler yapıyosun görüsmeyeli bakalımm
hayırlısı olsun tatlım bakalım nasip bir bakmışsın sen adet olucam sanrken geliv ermiş bebeğin.
canım benm adet bitti doktora gidildi kontroller yapıldı kist oluşmamış şükürler olsun. bugün yine serephone başlandı. ilişki günleri belirlendi 20 sinde doktora gidcez tekrardan.benm pek ümdim yok ben uzun sürrecek hissediyorum bu yıl olmayacak

haydi hayırlı olsun tedavin cnm dualarına da aminnnnnnnnnnn

hangı topık orası gı bende gelıım oraya

brsn eskidik biz bacım bunlar taze gelin

sormaaa kuzum eskidik valla peşimizden ewlenen ler çoktan çoluğa çocuğa karıştı biz daha dururuk
bu evlerımız hep böyle sessızmı kalacak bız hıc aile olamıycakmıyıss yaff offff yıne depresyona giriyorummmm

kızlar dün doktora gittik 2li testimiz yapıldı herşey güzel dedi doktor oglum oluyooo darısı basınızaaa

doğru diyon valla benle evlenenler 2.cocukları oldu

kızlar dün doktora gittik 2li testimiz yapıldı herşey güzel dedi doktor oglum oluyooo darısı basınızaaa

oohh ne güzel sagsalim al insallah melegim,darısı bizeeee

hangı topık orası gı bende gelıım oraya

heyyy topik degistirmek yok kall

adet bıtımınden bır hafta sonramı başlanıyor kuzum adetlıyken fln degılmıydı ya :44:

tatlımmm gel beraber başlayalımmm :13::13:

adete hiçbir etkisi yoktur ama en etkilisi adet bitiminden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün devam etmek yazıyodu ben de öyle yaptım canım.

insallah cnm ya düşünsene. topiğin sahibi cocuksuz kalcak :26:

amaann Allah korusun demirbaş kalmayalım hiç birimiz Rabbim bu mübarek belde hürmetine sırayla hepimizin teker teker hamiş haberini almayı nasib etsin Rabbim kimsenin umudunu kırmasın en kısa vakitte dualarımıza icabet etsin bundan sonra burdaki herkes özel duamda olucak tüm olmayanlara topik arkadaşlarımada diyorum dua ederken

ben heryere yetişirim evelallah kuzum oarayada gıderım burayada gelırım ben heryerdeyımmmm :)

öyle walla bacım napalımm bizimde olucak inşallah allah buyktur bız sımdı cekıyoruz sıkıntıları sonrasında cok hayırlı evlatlar olucak bızım bebişlerr inşallahhh

adete hiçbir etkisi yoktur ama en etkilisi adet bitiminden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün devam etmek yazıyodu ben de öyle yaptım canım.

hmm saol suecım pekı ya ozamanda hamıs kalırsak bebıse bısey olurmu acaba

burası çok güzel şen şakrak bayadır takip ediyodum sizi yeni yazdım ama çok tatlısınız hanımlarrrr
inşAllah bana ve tüm isteyen arkadaşlara uğur olur bu topik

inşallahhh bıtanem burda şeytanın bacağını kırarız

tamam anlasıldı,adet bitsin baslayayım 15 gün içeyim soğan suyu :120::120::120::120::120::105::105::105::105:

Allah korusunnnnnnnnnnnnnnn :129:
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben heryere yetişirim evelallah kuzum oarayada gıderım burayada gelırım ben heryerdeyımmmm :)

:128::128::128::129::129::129::129::129::126::126::126::82::82::82::82::121::121::121::121::121:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…