burası çok güzel şen şakrak bayadır takip ediyodum sizi yeni yazdım ama çok tatlısınız hanımlarrrr
inşAllah bana ve tüm isteyen arkadaşlara uğur olur bu topik
inşallahhh bıtanem burda şeytanın bacağını kırarız
öyle walla bacım napalımm bizimde olucak inşallah allah buyktur bız sımdı cekıyoruz sıkıntıları sonrasında cok hayırlı evlatlar olucak bızım bebişlerr inşallahhh
hmm saol suecımpekı ya ozamanda hamıs kalırsak bebıse bısey olurmu acaba
anotomi askım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın yüzüm sivilce doldu yaaabugün yoktun bitanemm neler yaptııın bakalım
buralardaydım cnm ya 2 saat kaçamak yaptım sadece
benimde her yerim sivilce doldu yaa klomen mahvetmişti beni
şimdide geldi gelmek üzere kırmızılar patlicak gibiyim kuzum :26:
sen neler yaptın,nasılsın bacım insallah bekletmez bebeklerimiz
aynen benimde ya geldi gelecek hissediyorumbende napıyım sabah işciler geldi sitenin su tesisatı değişiyor onu bekledim sonra okula gittim işte eve geldim evi temizledim biraz akaşam oldu işte inşallah bitanem yaaa bizimde yüzümüz güleerr
ne kaçamağı bu bakalımmm
kzlar dunya kadinlar gunu icin sizleri tebrik ediyorum.insallah bidahaki 8 marta cocuk sahibi oloalim.cocuklarimzla bir yerde kutlayalim.
oohh valla seninkide iyimiş bende evimi temizledim tam k.valide kızım köye dogru gezelimmi dedi ..
atladık arabaya kayınvalidem,kayınpederim köye gittik çağla yedik,miss hava,kahwe gezdik geldik 2 saat kacamak
oohhhhcağlamı aaa olsada yesekkk yaaa tabi sizin oralar sıçak ankarda yağmuuur vardı bugün kapalıydı hava kayınvaliden ile yakınmı oturuyorsunuz tatlımmm
tesekkürler sevacım seninde dünya kadınlar gününn kutlu olsun bacım
inşalllah bu sene anneler gününü kutlayalım inşalllaaah
sıcak cok terledik miss ama hava süperdi manzara ,hele kömürde kahwee mmm
kayınwalidem cok uzakta alt katımda canımcım
ayy Allah söletmiş olsun inşallahhhhh
hııım evet uzakmıışşşcanım iyi olmuşş canım keyiif ne güzel yerde yaşıyorsuun canımm yaaaa
çok çok istiyorum ALLAHIM ANNE OLMAYIIII NOLUR BİZEDE NASİPPP EEETT
çok çok istiyorum ALLAHIM ANNE OLMAYIIII NOLUR BİZEDE NASİPPP EEETT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?