evet dünyanın en güzel memleketi benim memleketim diyorum ama bencilce değiş doğruca demiii
Sende adana mıydı bacım nerdeydin ya kalabalıktan nevrim şaştı garii benimm ayyyy
anotomi evlilik panosunu sende doldursana bacım profil,hakkımda,evlililk panosunu doldursana
yok tatlım ankarayımmm ben evlenmeden de mi ordaydın canımmm
ya talım ben eskidim artıık ya 5 sene olmuuşşş ondan yapmadım ne bileyiiimmm
baskentim
Evet cnm 7 km ileri gelin gittim
Sen nerden nere gelin gittin
ben ankara doğdum şükür burdada evlendim eşinle tanştınız birazda güzel şeylerden bahsedeliimmm
kızlarrr ekrana bakmaktan gözlerim ağrıdı bıraz dınlendırıyım gelırım yıne ıyı aksamlar ıyı sohbetler sizee :80::80::80:
kızlarrr ekrana bakmaktan gözlerim ağrıdı bıraz dınlendırıyım gelırım yıne ıyı aksamlar ıyı sohbetler sizee :80::80::80:
anlatayım dur bi sayfaaa
sendee yazzz
TMMM SEN YAZ YAZACAĞIIIM OBİ SAYFA YAZARIM DEDİĞİNE GÖRE HEYECANLIII İYİCE MEEERAK ETTTİİİMMM
yok tatlım ankarayımmm ben evlenmeden de mi ordaydın canımmm
eşim beni çalıştığım yerde görmüş önce,ama hiç tanısmıyorduk
bana tanışalım,aileleri tanıstıralım dedi hayır dedim..sonra babama sikayet ettim
babamın yanına gitmiş kızına aşık oldum demiş,hanım hanım falan filan
sonra babamda yolda önünü kesmessin mahallede anneni babanı alır gelirsin demiş ..
sonra 1 yıl kadar zmn gecti,bi ortak tanıdıkla beraber kayınvalidem geldi evimize
kızım eger olmicaksa gidelim dedi bende tanımıorum ki oglunuzu ne diyebilirim teyze dedim
dünyada bi o sisko kalsa almam dedim,evleneli ona benzedim bu aradaa
sonra gel git,istemeler falan,eşim saolsun iyi bir insan .. namazlı,Allahtan korkan seviyorum bende onu
babam değil dedem verdi,bizim çatlak kızı bu efendi oğlumuza vedim gitti dedii ve evlendik hamdolsun
birde evladımız olursa askımıza ask katılacak .. yani önyargılı olmakta iyi deil kısmet,nasip Rabbim iyilerle karsılastırsın cnm
AYYYY ÇOK GÜZELMİŞŞİNŞALLAH TATLIM BU YUVAYA rabbim evlat verir bir an önceee MUTLULUĞUNUNUZUDA rabbim daim etsinnnn
AYYYY ÇOK GÜZELMİŞŞİNŞALLAH TATLIM BU YUVAYA rabbim evlat verir bir an önceee MUTLULUĞUNUNUZUDA rabbim daim etsinnnn
sevmek ve sevilmek cok güzel biseyy
ayyy evet herkes yazsın hıkayesını ne guzel vakıt gecer yaaa bebek geldı gelecek dıye konusmaktan kusma geldı bana resmen
evet dünyanın en güzel memleketi benim memleketim diyorum ama bencilce değiş doğruca demiii
sende adana mıydı bacım nerdeydin ya kalabalıktan nevrim şaştı garii benimm ayyyy
ayyy evet herkes yazsın hıkayesını ne guzel vakıt gecer yaaa bebek geldı gelecek dıye konusmaktan kusma geldı bana resmen :d
evettt canım bizim görücü usulu olduuu Valla övünmek gibi olmasııınçok gelen giden varrdııı ne biliyim gönlümün ısındğı olmadı hiç ama eşim i görünce değişik bi hissettim OTURDUK YAŞINI SORDM AYY DEDİM YAŞINDA KÜÇÜK MÜŞŞŞ beraber oturma var diyee reddettik AMA içimden diyorum inşlallah ayrı oturmayı kabull eder neyse tekraar geldilerrr ben kabul ettim nişaNLI 9 ay kaldık evlendikkk SEVMEK SEVİLMEK GÜZEL ZAMAN GEÇTİKÇE DAHA İYİ ANLAŞTIIIKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?